Προς το περιεχόμενο

Πατάκια αυτοκινήτου από αλουμίνιο

Bitbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πατάκια αυτοκινήτου

Δε τα έχω δει από κοντά, θα προσπαθήσω να τα βρω όμως. Στη φωτογραφία μου άρεσαν, συν του ότι ψάχνω πατάκια κόκκινα ή σε κόκκινη απόχρωση.

Με χαλάει αυτό το σημείο  "Επειδή κατασκευάζονται από λεπτό φύλλο αλουμινίου, χρειάζεται λίγη προσοχή κατά την τοποθέτηση για να μη στραβώσουν."

Είναι τόσο ευαίσθητα; Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να τα διπλώσεις λίγο και μετά να έχουν την όψη τσαλακωμένου αλουμινόχαρτου; Αν είναι έτσι είναι άχρηστα. Μπαίνουν και μερικές φορές κάποια ζώα στο αυτοκίνητο που σέρνουν τα πόδια τους. Βασικά καλύτερα να μπαίναν ζώα....

Επιπλέον επειδή είναι Universal το πιθανότερο είναι να μη ταιριάζουν ακριβώς και να χρειάζεται λίγο δίπλωμα-λύγισμα στις άκρες. Όπως αυτά που έχω τώρα. Άρα κι εκεί θα τσαλακωθούν και θα φαίνονται άσχημα.

Έχει κανείς εικόνα;

Υ.Γ άνοιξα το θέμα σε λάθος ενότητα

Επεξ/σία από Bitbit
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Bitbit είπε

Πατάκια αυτοκινήτου

Δε τα έχω δει από κοντά, θα προσπαθήσω να τα βρω όμως. Στη φωτογραφία μου άρεσαν, συν του ότι ψάχνω πατάκια κόκκινα ή σε κόκκινη απόχρωση.

Με χαλάει αυτό το σημείο  "Επειδή κατασκευάζονται από λεπτό φύλλο αλουμινίου, χρειάζεται λίγη προσοχή κατά την τοποθέτηση για να μη στραβώσουν."

Είναι τόσο ευαίσθητα; Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να τα διπλώσεις λίγο και μετά να έχουν την όψη τσαλακωμένου αλουμινόχαρτου; Αν είναι έτσι είναι άχρηστα. Μπαίνουν και μερικές φορές κάποια ζώα στο αυτοκίνητο που σέρνουν τα πόδια τους. Βασικά καλύτερα να μπαίναν ζώα....

Επιπλέον επειδή είναι Universal το πιθανότερο είναι να μη ταιριάζουν ακριβώς και να χρειάζεται λίγο δίπλωμα-λύγισμα στις άκρες. Όπως αυτά που έχω τώρα. Άρα κι εκεί θα τσαλακωθούν και θα φαίνονται άσχημα.

Έχει κανείς εικόνα;

Δεν γλυστράνε αυτά όταν μπαίνεις βγαίνεις;

• Like 1

1 minute ago, Ukforthemoment said:

Δεν γλυστράνε αυτά όταν μπαίνεις βγαίνεις;

έλα ντε, αυτό δε το σκέφτηκα. Λες να κάνεις πατιναζ;

Βασικά έψαχνα κάτι σε κόκκινο. Τι μοκέτες δε τις συμπαθώ και τόσο διότι δε καθαρίζουν εύκολα. Είδα αυτά και μου άρεσαν. Γι αυτό περιμένω γνώμες από κάποιον που έχει/έχει δει.

Τώρα έχω λαστιχένια απλά θέλουν αλλαγή. 

Αλλιώς θα πάρω κάτι τέτοιο. Εκτός αν κάποιο σαΐνι έχει να προτείνει κάτι άλλο

επίσης αυτά εδώ δεν είναι τα ίδια. Γιατί εδώ αναφέρει pvc σαν υλικό κατασκευής

Σε ποια περιοχή είσαι;

Μπαινοβγαίνουν πολλοί στο αυτοκίνητό σου;

Λες ότι έχεις λαστιχένια, πέραν του ότι θέλουν αλλαγή (αλήθεια, γιατί;), δε σε κάλυψαν για να ξαναβάλεις;

Ρωτάω γιατί προσπαθώ να καταλάβω πόσο περισσότερο θα σε εξυπηρετήσουν τα μεταλλικά.

Για εμένα οτιδήποτε εκτός μαυρου,αντε να έχει σιρίτια σε άλλο χρώμα,σε πατάκια ειναι οχι οχι οχι.

Εχω λαστιχένια ,michelin απο το practiker απο το 2005,δεν έχουν πάθει τίποτα.

Αυτα τα μεταλλικά/χρωματιστά  μου βγάζουν κάτι απο καγκουρικο σιβικ του 93 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...