Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους σας

Ήρθε η ωρά να προβώ στην αγορά νέου συστήματος αφήνοντας το παλιό μου σύστημα να πάρει τη θέση του για ταινίες στο σαλόνι.Έχουμε και λέμε

Ποσό που διαθέτουμε : 900,00 € - 1.000,00 €

Χρήση υπολογιστή : Gaming, παραγωγή μουσικής

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Υπάρχουν ναι, Cubase,Fruity loops, Kontakt, Guitar Rig

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλληΠρος το παρών δεν χρειάζομαι οθόνη.Έχω  αυτήν AOC 27G2U5 IPS Gaming Monitor 27" FHD.Υπάρχει η σκέψη να αγοράσω και οθόνη μελλοντικά να ανέβω κατηγορία 2560x1440

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι είμαι εντάξει

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Κέρκυρα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω πρόβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν έχω πρόβλημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο  Σκέφτομαι για win11 με την αγορά κλειδιού

Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας

Επεξ/σία από Diggerakos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...