mak3don Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, CaMp3on είπε Υπάρχουν αξιόπιστα dsg? Συνέχεια προβλήματα διαβάζω. Το 6 ταχυτο DSG δεν χαλάει Το 7 ταχυτο είναι πού χαλάει γιατί παίρνει 1.7 λίτρα λάδι το οποίο δεν χρειάζεται ποτέ αλλαγή και μάλλον δεν μπορεί να ψυξει το κιβώτιο όπως το εξατάχυτο που έχει διπλάσιο λάδι Επίσης το 7ταχυτο λέγεται και ξηρού τύπου λόγω της μικρής ποσότητας λαδιού Εγώ έχω το 7 ταχυτο με 90 χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής όμως ποτέ δεν κολλάω κάτω το γκάζι από στάση και επιταχύνω ομαλά και γραμμικά Εν κινήσει δεν το προσέχω καθόλου αν βγω για προσπέραση το πατάω τέρμα 1
a_f_a Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 On 26/08/2023 at 13:12, Jethro said: Καλησπέρα στην ομάδα, Ένα χρόνο με Audi Q3 SB MHEV 1,500CC του κουτιού και ήδη αλλαγή σε σωλήνα ανακύκλωσης καυσαερίων, εγκέφαλο ασφαλείας, τρόμπα νερού και τώρα το mechatronic. Βέβαια ακόμη στην εγγύηση οπότε δεν υπάρχει κόστος. Υπάρχει όμως ταλαιπωρία και απογοήτευση σε καινούριο αυτοκίνητο να σκάνε τέτοια προβλήματα. Το χειρότερο από όλα είναι του DSG, που ο εγκέφαλος δεν υπάρχει στοκ στην Ελλάδα και αναμένουμε από το εργοστάσιο παραγωγή με εκτίμηση 15-30 ημέρες με αποτέλεσμα καινούριο αυτοκίνητο να κάθετε σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο! Και όσο και αν πίεσα δεν αλλάζει κάτι μιας και δεν υπάρχει το TCU πουθενά! μου κάνει εντύπωση μιας και η μιση Ελλάδα είναι με VW και να μην έχουν στοκ από ανταλλακτικά; Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; τι φάση με τα DSG ; ούτε 20.000 χιλιόμετρα και να χαλάει; θεωρώ πως θα πρέπει να αποζημιώσει ο αντιπρόσωπος του εργοστασίου με κάποιον τρόπο Πέρα οτι ειναι πασίγνωστο πρόβλημα με το DSG, πέρα οτι αν και η ΦΒ και όλοι λέγανε οτι τα νέου τύπου DSG δεν έχουν πια πρόβλημα και ο ξάδερφός μου με Γκολφ, σα και εσένα με ούτε 20.000 είχε το ίδιο πρόβλημα και του ζητουσαν κάπου 1.500ε αν θυμάμαι καλά. Και εγώ κοιτούσα να πάρω το Α1 αυτόματο DSG, μιας και στην οικογένεια είχαμε 5 ΦΒ/Αουντι, χωρίς σοβαρά προβλήματα (εκτός απο τρύπιο σωληνάκι φρένων!!). Ωστόσο ακόμα και ενας Υπ.Σερβις που ξέρουμε από το 1997, που πήγα ειδικά να τον ρωτήσω για το DSG, δε μου είπε κάτι, αλλά χαμογέλασε. Δε πήρα τελικά, Αουντι γι'αυτό το λόγο. Γενικά, δε ξαναπήρα Ευρωπαϊκο. Μόνο Ασία. Καλή υπομονή γενικά, αν και από προσωπική εμπειρία με Καρέντα, γενικά υπήρχε συνενόηση.
meletis_m Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δέ ξέρω εάω φοράνε ίδιο κιβωτίο αλλά και τα Volvo V40/V60 έχουν προβλήματα το αυτόματο κιβώτιο .
Jethro Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Ακόμη τίποτα, μίλησα με kosmocar και ουτε καν εχει στειλει το εργοστάσιο ακόμη τον εγκέφαλο εδώ και 2 εβδομάδες. Θα πάει μήνα η φάση σίγουρα Πέρασα απο το συνεργειο και τους ειπα δωστε μου το αυτοκίνητο, το σφάλμα ειναι ουτως ή αλλως σποραδικό και μου λενε δεν γινεται θα σας αφησει κοκ. Πως γίνεται να αρνουνται να το δώσουν;
tutuyo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 μπορει να εχει θεμα ασφαλειας το ρισκαρεις?
paylidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Το οχημα αντικαταστασης δε σε καλυπτει για την ωρα; Απο τη μια καφριλα το οτι το κρατανε αλλα απο την αλλη αν τιθεται θεμα ασφαλειας καλα κανουν...
Dantε Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Καλα ακομα στο 7αρι δεν εχουν λυσει το θεμα με το mechatronic; Μου κανει μεγαλη εντυπωση, δεδομενου οτι εδω και χρονια εταιρειες στην Αγγλια αναλαμβαν επισκευη που ελυνε τελειως το θεμα.
Jethro Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, paylidis είπε Το οχημα αντικαταστασης δε σε καλυπτει για την ωρα; Απο τη μια καφριλα το οτι το κρατανε αλλα απο την αλλη αν τιθεται θεμα ασφαλειας καλα κανουν... οχι ιδιαιτερα αλλα με ενοχλει που ενα αυτοκινητο σχεδον 50 χιλιαδων καθεται σε ενα συνεργειο και η αχρηστη αντιπροσωπεια που φερνει οχήματα χωρις στοκ ανταλλακτικων και χωρις καμια εκτιμηση παραλαβης και ενημέρωσης...η ατακα υπομονη καποια στιγμη θα μας ερθει δεν ειναι απαντηση. Τι σημαινει αυτο; μπορει να ερθει και σε δυο μηνες ετσι οπως ειναι τα πραγματα. δεν θα εχω την ιδιοκτησια μου στην κατοχη μου; 4
paylidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Jethro είπε οχι ιδιαιτερα αλλα με ενοχλει που ενα αυτοκινητο σχεδον 50 χιλιαδων καθεται σε ενα συνεργειο και η αχρηστη αντιπροσωπεια που φερνει οχήματα χωρις στοκ ανταλλακτικων και χωρις καμια εκτιμηση παραλαβης και ενημέρωσης...η ατακα υπομονη καποια στιγμη θα μας ερθει δεν ειναι απαντηση. Τι σημαινει αυτο; μπορει να ερθει και σε δυο μηνες ετσι οπως ειναι τα πραγματα. δεν θα εχω την ιδιοκτησια μου στην κατοχη μου; Επ αυτου εχεις απολυτο δικιο... κ οπως εγραψα, ειναι τραγικοι που τοσα χρονια αδυνατουν να φτιαξουν ενα σωστο κιβωτιο!
ChristosVl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) On 26/08/2023 at 13:12, Jethro said: Καλησπέρα στην ομάδα, Ένα χρόνο με Audi Q3 SB MHEV 1,500CC του κουτιού και ήδη αλλαγή σε σωλήνα ανακύκλωσης καυσαερίων, εγκέφαλο ασφαλείας, τρόμπα νερού και τώρα το mechatronic. Βέβαια ακόμη στην εγγύηση οπότε δεν υπάρχει κόστος. Υπάρχει όμως ταλαιπωρία και απογοήτευση σε καινούριο αυτοκίνητο να σκάνε τέτοια προβλήματα. Το χειρότερο από όλα είναι του DSG, που ο εγκέφαλος δεν υπάρχει στοκ στην Ελλάδα και αναμένουμε από το εργοστάσιο παραγωγή με εκτίμηση 15-30 ημέρες με αποτέλεσμα καινούριο αυτοκίνητο να κάθετε σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο! Και όσο και αν πίεσα δεν αλλάζει κάτι μιας και δεν υπάρχει το TCU πουθενά! μου κάνει εντύπωση μιας και η μιση Ελλάδα είναι με VW και να μην έχουν στοκ από ανταλλακτικά; Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; τι φάση με τα DSG ; ούτε 20.000 χιλιόμετρα και να χαλάει; θεωρώ πως θα πρέπει να αποζημιώσει ο αντιπρόσωπος του εργοστασίου με κάποιον τρόπο Απιστευτο που ειναι αμφιλεγομενο το θεμα του dsg ακομα στο 2023, προσωπικα ειχα dsg 7 ταχυτο πριν 7 χρονια σε seat cupra 1.4 180ps...Το ειχα ξεφτιλισει στα γκαζια δεν επαθε ποτε τιποτα. θεωρω πως εισαι ατυχος και οτι ετυχε να σου κατσει προβληματικο μοντελο... Οχι οτι ειναι και τα πιο αξιοπιστα τα vag αλλα καταλαβες, δεν μπορει τοσα χρονια η ιδια ιστορια..Βαλτο αγγελια μολις φτιαχτει και στειλτο γιατι αν κανει τετοια απο τισ 20.000 αστα.... Μετα σε παιρνει να παρεις οτι θες με τετοιο budget On 26/08/2023 at 14:27, paylidis said: Φυσικά… όλα τα B suv κ c suv πλην των gl- της Mercedes κ τα Subaru βγαίνουν με manual το gla βγαινει manual Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από ChristosVl
paylidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, ChristosVl είπε το gla βγαινει manual Από το 2020 κ έπειτα δε βγαίνει. Τουλάχιστον έως πέρυσι που έψαχνα για φίλο. απο εκεί κ πέρα το dsg είναι πιο πιθανό να σου χαλάσει παρά να μη σου χαλάσει (το ξηρού, το υγρού γενικά είναι κομπλέ) 1
Jethro Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Είχα update από kosmo, ότι σήμερα έφυγε ο εγκέφαλος από το εργοστάσιο . Ελπίζω να έρχονται αεροπορικά γιατί αν έρχονται οδικα την κάτσαμε άλλη μια βδομάδα 2
theopan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 1/9/2023 στις 10:47 ΠΜ, Jethro είπε Ακόμη τίποτα, μίλησα με kosmocar και ουτε καν εχει στειλει το εργοστάσιο ακόμη τον εγκέφαλο εδώ και 2 εβδομάδες. Θα πάει μήνα η φάση σίγουρα Πέρασα απο το συνεργειο και τους ειπα δωστε μου το αυτοκίνητο, το σφάλμα ειναι ουτως ή αλλως σποραδικό και μου λενε δεν γινεται θα σας αφησει κοκ. Πως γίνεται να αρνουνται να το δώσουν; Ετοιμαζόμουν να σου το γράψω μέχρι που σκρόλαρα και είδα την απάντησή σου. Δεν υπήρχε περίπτωση να επιτρέψουν να βγει το αμάξι σου από το συνεργείο ενώ έχουν εντολή επισκευής και σου έχουν δώσει αυτοκίνητο εξυπηρέτησης. Και πολύ σωστά κάνουν. Αν θέλεις βέβαια υπάρχει η επιλογή να ακυρώσετε την εντολή, να επιστρέψεις το εξυπηρέτησης και να πάρεις το δικό σου να το κοιτάζεις παρκαρισμένο. Το λόγο δεν βρίσκω βέβαια για κάτι τέτοιο... 1
lele322 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Μονο η mercedes απο 2004-2013 εβγαζε καλα αυτοματα σασμαν. Εχω το c class του 08 μοντελο με 200.000 και δεν εχει κανει κιχ. Και ποσα ταξί εχω δει με απειρα χλμ, και αυτά απροβληματιστα σε θεμα κιβωτιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα