Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα,

Ένα χρόνο με Audi Q3 SB MHEV 1,500CC του κουτιού και ήδη αλλαγή σε σωλήνα ανακύκλωσης καυσαερίων, εγκέφαλο ασφαλείας, τρόμπα νερού και τώρα το mechatronic.

Βέβαια ακόμη στην εγγύηση οπότε δεν υπάρχει κόστος.

Υπάρχει όμως ταλαιπωρία και απογοήτευση σε καινούριο αυτοκίνητο να σκάνε τέτοια προβλήματα. 

Το χειρότερο από όλα είναι του DSG, που ο εγκέφαλος δεν υπάρχει στοκ στην Ελλάδα και αναμένουμε από το εργοστάσιο παραγωγή με εκτίμηση 15-30 ημέρες με αποτέλεσμα καινούριο αυτοκίνητο να κάθετε σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο! Και όσο και αν πίεσα δεν αλλάζει κάτι μιας και δεν υπάρχει το TCU πουθενά! μου κάνει εντύπωση μιας και η μιση Ελλάδα είναι με VW και να μην έχουν στοκ από ανταλλακτικά; 

Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; τι φάση με τα DSG ; ούτε 20.000 χιλιόμετρα και να χαλάει; θεωρώ πως θα πρέπει να αποζημιώσει ο αντιπρόσωπος του εργοστασίου με κάποιον τρόπο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Jethro είπε

Καλησπέρα στην ομάδα,

Ένα χρόνο με Audi Q3 SB MHEV 1,500CC του κουτιού και ήδη αλλαγή σε σωλήνα ανακύκλωσης καυσαερίων, εγκέφαλο ασφαλείας, τρόμπα νερού και τώρα το mechatronic.

Υπάρχει όμως ταλαιπωρία και απογοήτευση σε καινούριο αυτοκίνητο να σκάνε τέτοια προβλήματα. 

Το χειρότερο από όλα είναι του DSG, που ο εγκέφαλος δεν υπάρχει στοκ στην Ελλάδα και αναμένουμε από το εργοστάσιο παραγωγή με εκτίμηση 15-30 ημέρες με αποτέλεσμα καινούριο αυτοκίνητο να κάθετε σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο! Και όσο και αν πίεσα δεν αλλάζει κάτι μιας και δεν υπάρχει το TCU πουθενά! μου κάνει εντύπωση μιας και η μιση Ελλάδα είναι με VW και να μην έχουν στοκ από ανταλλακτικά; 

Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; τι φάση με τα DSG ; ούτε 20.000 χιλιόμετρα και να χαλάει; θεωρώ πως θα πρέπει να αποζημιώσει ο αντιπρόσωπος του εργοστασίου με κάποιον τρόπο

Έχει βουίξει ο τόπος πάνω απο 10 χρόνια για το συγκεκριμένο DSG φίλε μου , πως και δεν έκανες μία ερευνα να ξέρεις τι να περιμένεις ?

Πάλι καλά που σου είπαν 15-30 μέρες , αντίστοιχα σε Seat είχαν αναμονή 2 μήνες το τελευταίο διάστημα για mechatronic

Να είσαι προετοιμασμένος ότι μπορεί να σου ξαναβγάλει κάποια στιγμή , εγώ που είχα DSG μου έβγαλε απο τα 40.000 χλμ - 52.000 χλμ 3 φορές πρόβλημα

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.

Τα ίδια ακριβώς με το dsg είχε και υπάλληλος μέσα σε αντιπροσωπεία της αττικής… καλά που με φώτισε ο θεός και δε το πήρα αυτοματο…

απο εκεί κ πέρα δε μου έχει βγάλει απολυτως τίποτα…

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έχει βουίξει ο τόπος πάνω απο 10 χρόνια για το συγκεκριμένο DSG φίλε μου , πως και δεν έκανες μία ερευνα να ξέρεις τι να περιμένεις ?

Πάλι καλά που σου είπαν 15-30 μέρες , αντίστοιχα σε Seat είχαν αναμονή 2 μήνες το τελευταίο διάστημα για mechatronic

Να είσαι προετοιμασμένος ότι μπορεί να σου ξαναβγάλει κάποια στιγμή , εγώ που είχα DSG μου έβγαλε απο τα 40.000 χλμ - 52.000 χλμ 3 φορές πρόβλημα

Παίζει δηλαδή να είπαν τόσο και να είναι περισσότερο για να μην κάνω φασαρία;  έκανα ερευνα αλλά το θεωρούν οκ το dsg.

Τώρα που έψαξα περισσότερο διαβάζω Φούλ θέματα για προ 2020 μοντέλα..

5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Τα ίδια ακριβώς με το dsg είχε και υπάλληλος μέσα σε αντιπροσωπεία της αττικής… καλά που με φώτισε ο θεός και δε το πήρα αυτοματο…

απο εκεί κ πέρα δε μου έχει βγάλει απολυτως τίποτα…

Έβγαινε με manual?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Jethro είπε

Έβγαινε με manual?

Φυσικά… όλα τα B suv κ c suv πλην των gl- της Mercedes κ τα Subaru βγαίνουν με manual 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Jethro είπε

Παίζει δηλαδή να είπαν τόσο και να είναι περισσότερο για να μην κάνω φασαρία;  έκανα ερευνα αλλά το θεωρούν οκ το dsg.

Τώρα που έψαξα περισσότερο διαβάζω Φούλ θέματα για προ 2020 μοντέλα..

Έβγαινε με manual?

Είναι ξηρού τύπου το DSG που φοράς και έχει γίνει χαμός απο όταν βγήκε.

Έχουν σπάει ένα κάρο και συνεχίζουν και σπάνε αλλά σε μικρότερο βαθμό γιατί έχουν διορθώσει κάποιες αστοχίες με τα χρόνια

Μπορεί λόγω Audi να στο φτιάξουν πιο γρήγορα εσένα , όπως και να έχει υπομονή

Δημοσ.

Τουλάχιστον μου δώσανε ένα q2 σχετικά καινούργιο ως αντικατάσταση αλλά το έχουν κάνει κουδούνι 

Απλά φοβάμαι ότι θα μεγαλύτερη η αναμονή. Μιας και λίγο τα μασουσε για το back order.

Στη τελική θα το πάρω πίσω, προτιμώ να κάθεται στο σπίτι μου 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Jethro είπε

Τουλάχιστον μου δώσανε ένα q2 σχετικά καινούργιο ως αντικατάσταση αλλά το έχουν κάνει κουδούνι 

Απλά φοβάμαι ότι θα μεγαλύτερη η αναμονή. Μιας και λίγο τα μασουσε για το back order.

Στη τελική θα το πάρω πίσω, προτιμώ να κάθεται στο σπίτι μου 

Κουνιέται το αμάξι?

Δημοσ.
2 hours ago, phanispal said:

Είσαι τρομερά άτυχος. Γενικά το group VAG θεωρείται φοβερά αξιόπιστο.

Εάν δεν κανείς πλάκα και μιλάς σοβαρά θα πρέπει να το κοιτάξεις….

Δημοσ.

ναι εκανα adaptation με μια διαδικασια και εφυγε το σφαλμα ώστε να το παω στο σερβις

Το προβλημα που εβγαζε ειναι οτι εμπαιναν μονο οι ζυγες ταχυτητες

Δημοσ.
2 hours ago, Jethro said:

Καλησπέρα στην ομάδα,

Όταν ξεμπλέξεις το βάζεις αγγελία άμεσα και εύχεστε να βρεθεί κάποιος να το πάρει …… δεν πρόκειται να σταματήσει να βγάζει θέματα !!!

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Dinos1973 said:

Όταν ξεμπλέξεις το βάζεις αγγελία άμεσα και εύχεστε να βρεθεί κάποιος να το πάρει …… δεν πρόκειται να σταματήσει να βγάζει θέματα !!!

το δισκολο δεν ειναι να το δωσει το θεμα ειναι τι να παρει.... ολα τα αμαξια εχουν γινει του κιλου αστοχιες κατασκευη πανε σαν να μην υπαρχει αυριο

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Κι αυτό είναι σχετικό. Οποίος είναι να το πάρει θα ψάξει το ιστορικό και θα τα δει όποτε ίσως κολωσει. Από την άλλη βέβαια εφοσον αλλαχθεί ότι πρέπει είναι οκ (θεωρητικα). 
Και να πάρει τι..;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...