Antwnhs9 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Και μεταξύ μας, εμένα αν μου έλεγαν για 10 ευρώ τον μήνα για κοινόχρηστα πολυκατοικίας θα καταλάβαινα ότι κάτι βρωμάει, είτε θα ήταν τίποτε χωρίς απόδειξη απλά για να παίρνει μαύρα ο διαχειριστής είτε θα κληθείτε εν καιρώ όταν εμφανιστούν προβλήματα να πληρώσετε το πραγματικό κόστος για πολλά θέματα της πολυκατοικίας. Με αυτά τα 10 ευρώ δεν κάνει τίποτε στην πολυκατοικία ο διαχειριστής, τα έχει αφήσει όλα στην τύχη τους υποθέτω με καλή πιθανότητα να πέφτω μέσα. Για κοινόχρηστα ξεκινάτε από 20-30 ευρώ τον μήνα στην καλύτερη και ανεβαίνει πολύ παραπάνω ανάλογα το κτίριο τις παροχές και τα προβλήματα που έχει. Θέρμανση την πληρώνουμε ξεχωριστά όσο καίει ο καθένας όπου υπάρχει μετρητής ξεχωριστός για κάθε διαμέρισμα, δεν είναι μέσα στα κοινόχρηστα. Στην ουσία όπως μου είπε, τα 20 ευρώ είναι μόνο το ρεύμα για τα φώτα και η συντήρηση του ασανσέρ.
The_Judas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Και μεταξύ μας, εμένα αν μου έλεγαν για 10 ευρώ τον μήνα για κοινόχρηστα πολυκατοικίας θα καταλάβαινα ότι κάτι βρωμάει, είτε θα ήταν τίποτε χωρίς απόδειξη απλά για να παίρνει μαύρα ο διαχειριστής είτε θα κληθείτε εν καιρώ όταν εμφανιστούν προβλήματα να πληρώσετε το πραγματικό κόστος για πολλά θέματα της πολυκατοικίας. Με αυτά τα 10 ευρώ δεν κάνει τίποτε στην πολυκατοικία ο διαχειριστής, τα έχει αφήσει όλα στην τύχη τους υποθέτω με καλή πιθανότητα να πέφτω μέσα. Για κοινόχρηστα ξεκινάτε από 20-30 ευρώ τον μήνα στην καλύτερη και ανεβαίνει πολύ παραπάνω ανάλογα το κτίριο τις παροχές και τα προβλήματα που έχει. εγώ 10 ευρώ το μήνα δίνω και τα κοινόχρηστα τα έχει εταιρεία. ολα αναλυτικά. καθαριότητα, συντήρηση ανελκυστήρα, φωτισμός (ακομα έξοδα δικηγόρου για νομικές κινήσεις σε όσους δεν πληρώνουν έχει μεσα) εφοσον δεν υπάρχει κοινος λέβητας τι αλλο να υπάρχει μέσα; είναι βέβαια 7οροφη πολυκατοικία και μοιράζονται σε πολλούς. 3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Και μεταξύ μας, εμένα αν μου έλεγαν για 10 ευρώ τον μήνα για κοινόχρηστα πολυκατοικίας θα καταλάβαινα ότι κάτι βρωμάει, είτε θα ήταν τίποτε χωρίς απόδειξη απλά για να παίρνει μαύρα ο διαχειριστής είτε θα κληθείτε εν καιρώ όταν εμφανιστούν προβλήματα να πληρώσετε το πραγματικό κόστος για πολλά θέματα της πολυκατοικίας. Με αυτά τα 10 ευρώ δεν κάνει τίποτε στην πολυκατοικία ο διαχειριστής, τα έχει αφήσει όλα στην τύχη τους υποθέτω με καλή πιθανότητα να πέφτω μέσα. Για κοινόχρηστα ξεκινάτε από 20-30 ευρώ τον μήνα στην καλύτερη και ανεβαίνει πολύ παραπάνω ανάλογα το κτίριο τις παροχές και τα προβλήματα που έχει. εγώ 10 ευρώ το μήνα δίνω και τα κοινόχρηστα τα έχει εταιρεία. ολα αναλυτικά. καθαριότητα, συντήρηση ανελκυστήρα, φωτισμός (ακομα έξοδα δικηγόρου για νομικές κινήσεις σε όσους δεν πληρώνουν έχει μεσα) εφοσον δεν υπάρχει κοινος λέβητας τι αλλο να υπάρχει μέσα; είναι βέβαια 7οροφη πολυκατοικία και μοιράζονται σε πολλούς. 3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Και μεταξύ μας, εμένα αν μου έλεγαν για 10 ευρώ τον μήνα για κοινόχρηστα πολυκατοικίας θα καταλάβαινα ότι κάτι βρωμάει, είτε θα ήταν τίποτε χωρίς απόδειξη απλά για να παίρνει μαύρα ο διαχειριστής είτε θα κληθείτε εν καιρώ όταν εμφανιστούν προβλήματα να πληρώσετε το πραγματικό κόστος για πολλά θέματα της πολυκατοικίας. Με αυτά τα 10 ευρώ δεν κάνει τίποτε στην πολυκατοικία ο διαχειριστής, τα έχει αφήσει όλα στην τύχη τους υποθέτω με καλή πιθανότητα να πέφτω μέσα. Για κοινόχρηστα ξεκινάτε από 20-30 ευρώ τον μήνα στην καλύτερη και ανεβαίνει πολύ παραπάνω ανάλογα το κτίριο τις παροχές και τα προβλήματα που έχει. εγώ 10 ευρώ το μήνα δίνω και τα κοινόχρηστα τα έχει εταιρεία. ολα αναλυτικά. καθαριότητα, συντήρηση ανελκυστήρα, φωτισμός (ακομα έξοδα δικηγόρου για νομικές κινήσεις σε όσους δεν πληρώνουν έχει μεσα) εφοσον δεν υπάρχει κοινος λέβητας τι αλλο να υπάρχει μέσα; είναι βέβαια 7οροφη πολυκατοικία και μοιράζονται σε πολλούς. 3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Και μεταξύ μας, εμένα αν μου έλεγαν για 10 ευρώ τον μήνα για κοινόχρηστα πολυκατοικίας θα καταλάβαινα ότι κάτι βρωμάει, είτε θα ήταν τίποτε χωρίς απόδειξη απλά για να παίρνει μαύρα ο διαχειριστής είτε θα κληθείτε εν καιρώ όταν εμφανιστούν προβλήματα να πληρώσετε το πραγματικό κόστος για πολλά θέματα της πολυκατοικίας. Με αυτά τα 10 ευρώ δεν κάνει τίποτε στην πολυκατοικία ο διαχειριστής, τα έχει αφήσει όλα στην τύχη τους υποθέτω με καλή πιθανότητα να πέφτω μέσα. Για κοινόχρηστα ξεκινάτε από 20-30 ευρώ τον μήνα στην καλύτερη και ανεβαίνει πολύ παραπάνω ανάλογα το κτίριο τις παροχές και τα προβλήματα που έχει. εγώ 10 ευρώ το μήνα δίνω και τα κοινόχρηστα τα έχει εταιρεία. ολα αναλυτικά. καθαριότητα, συντήρηση ανελκυστήρα, φωτισμός (ακομα έξοδα δικηγόρου για νομικές κινήσεις σε όσους δεν πληρώνουν έχει μεσα) εφοσον δεν υπάρχει κοινος λέβητας τι αλλο να υπάρχει μέσα; είναι βέβαια 7οροφη πολυκατοικία και μοιράζονται σε πολλούς. edit: κολλησε ο κειμενογράφος και μπήκε η ίδια απάντηση πολλές φορές.. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2023 από The_Judas
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, RipCity είπε Σε διαμέρισμα που έχω αγοράσει ο διαχειριστής είναι αρκετά περίεργος τύπος και τον κυνηγάμε (ο ενοικιαστής κυρίως, αλλά κι εγώ με κάποια τηλέφωνα) να πληρώσουμε κοινόχρηστα, αντί να γίνει το αντίθετο. Απίθανα πράγματα. Τελικά μας έβγαλε για όλο το έτος 2022 πόσο 128 ευρώ. Η πολυκατοικία μια χαρά διατηρείται για τα χρόνια της, οπότε υπάρχει καθαρισμός κτλ και τον βάζει και στις χρεωσεις. Ίσως παίζει ρόλο στο χαμηλό κόστος πως είναι 30 διαμερίσματα, μου είχε κάνει εντύπωση μόνο 10 ευρώ το μήνα. Δε βάζουν καθόλου πετρέλαιο βέβαια, αλλά τα συγκρίνω με τον πατέρα μου που κάτω από 50αρικο δεν πέφτει εκεί που μένει και είναι πολύ περίεργο. Γνωρίζω πολυκατοικία με 50-60 διαμερίσματα και τους βγαίνει ένα 20αρι το μήνα. Για μια μέση πολυκατοικία λίγων διαμερισματων είναι πολύ λίγα τα 10 ευρώ, κάτι παραλείπεται η δεν γίνεται σωστά. Γνώμη μου πάντα. 1 ώρα πριν, Antwnhs9 είπε Θέρμανση την πληρώνουμε ξεχωριστά όσο καίει ο καθένας όπου υπάρχει μετρητής ξεχωριστός για κάθε διαμέρισμα, δεν είναι μέσα στα κοινόχρηστα. Στην ουσία όπως μου είπε, τα 20 ευρώ είναι μόνο το ρεύμα για τα φώτα και η συντήρηση του ασανσέρ. Χωρίς θέρμανση μιλάω φυσικά. Υπάρχει και το αποθεματικό, άμα δεν πληρώνετε αποθεματικό, θα το χρειαστειτε σε μεγάλες ζημιές. Στο ασανσέρ ότι έχει τύχει να χαλάσει σε εμάς χρεώνεται ακριβά, μόνο ο προληπτικος έλεγχος του συνεργείου έχει μια fix τιμή και πρέπει να γίνεται τακτικά.
MauroPaltoudias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 8 hours ago, zanskou said: αρα του βγάζετε 200 ευρώ χαρτζηλίκι το μήνα έτσι απλά ; Δηλαδή;
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 25 λεπτά πριν, The_Judas είπε εγώ 10 ευρώ το μήνα δίνω και τα κοινόχρηστα τα έχει εταιρεία. ολα αναλυτικά. καθαριότητα, συντήρηση ανελκυστήρα, φωτισμός (ακομα έξοδα δικηγόρου για νομικές κινήσεις σε όσους δεν πληρώνουν έχει μεσα) εφοσον δεν υπάρχει κοινος λέβητας τι αλλο να υπάρχει μέσα; είναι βέβαια 7οροφη πολυκατοικία και μοιράζονται σε πολλούς. εγώ 10 ευρώ το μήνα δίνω και τα κοινόχρηστα τα έχει εταιρεία. ολα αναλυτικά. καθαριότητα, συντήρηση ανελκυστήρα, φωτισμός (ακομα έξοδα δικηγόρου για νομικές κινήσεις σε όσους δεν πληρώνουν έχει μεσα) εφοσον δεν υπάρχει κοινος λέβητας τι αλλο να υπάρχει μέσα; είναι βέβαια 7οροφη πολυκατοικία και μοιράζονται σε πολλούς. εγώ 10 ευρώ το μήνα δίνω και τα κοινόχρηστα τα έχει εταιρεία. ολα αναλυτικά. καθαριότητα, συντήρηση ανελκυστήρα, φωτισμός (ακομα έξοδα δικηγόρου για νομικές κινήσεις σε όσους δεν πληρώνουν έχει μεσα) εφοσον δεν υπάρχει κοινος λέβητας τι αλλο να υπάρχει μέσα; είναι βέβαια 7οροφη πολυκατοικία και μοιράζονται σε πολλούς. εγώ 10 ευρώ το μήνα δίνω και τα κοινόχρηστα τα έχει εταιρεία. ολα αναλυτικά. καθαριότητα, συντήρηση ανελκυστήρα, φωτισμός (ακομα έξοδα δικηγόρου για νομικές κινήσεις σε όσους δεν πληρώνουν έχει μεσα) εφοσον δεν υπάρχει κοινος λέβητας τι αλλο να υπάρχει μέσα; είναι βέβαια 7οροφη πολυκατοικία και μοιράζονται σε πολλούς. edit: κολλησε ο κειμενογράφος και μπήκε η ίδια απάντηση πολλές φορές.. Στην πολυκατοικία της μητέρας μου βγαίνουν κανένα 50αρι ως 100αρι τον μήνα χωρίς θέρμανση. Υπάρχει κήπος 1-2 στρέμματα με έξοδα κηπουρού και πότισμα, πυλωτή με καμία 15αρια λάμπες. Στο ασανσέρ ότι χαλάσει είναι πανάκριβο για επισκευή, κτίριο τελων 80 αρχών 90. Αποθεματικό 20ευρω τον μήνα.
zanskou Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Στην πολυκατοικία της μητέρας μου βγαίνουν κανένα 50αρι ως 100αρι τον μήνα χωρίς θέρμανση. Υπάρχει κήπος 1-2 στρέμματα με έξοδα κηπουρού και πότισμα, πυλωτή με καμία 15αρια λάμπες. Στο ασανσέρ ότι χαλάσει είναι πανάκριβο για επισκευή, κτίριο τελων 80 αρχών 90. Αποθεματικό 20ευρω τον μήνα. κήπος 1-2 ΣΤΡΕΜΑΤΑ; σε πολυκατοικία ; wtf ? που μένει ; στα ανάκτορα του Τατοΐου ;
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, zanskou είπε κήπος 1-2 ΣΤΡΕΜΑΤΑ; σε πολυκατοικία ; wtf ? που μένει ; στα ανάκτορα του Τατοΐου ; Βασικά δεν τα είπα ακριβώς σωστά. Βόρεια προάστια, οικόπεδο περί το 1.7 στρέμματα από ότι θυμάμαι, το 1/3 είναι το γκαράζ τα άλλα 2/3 χονδρικά είναι κήπος μαζί με πυλωτή. Καθαρά ο κήπος δεν θυμάμαι πόσο καλύπτει, αλλά είναι πολύ μεγάλος. Στην πολυκατοικία του θείου μου στο Μαρούσι έχουν ακόμα μεγαλύτερο οικόπεδο και κήπο.
Antwnhs9 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Παιδιά, δεν ανέφερα πουθενά ότι τα 20 ευρώ είναι πολλά ή λίγα. Και 30 να ήτανε και 40 και 5 ευρώ, όμως θέλω να ξέρω πως προκύπτει το ποσό και τι πρέπει να υπάρχει μέσα σε όλα αυτά. Σίγουρα, θα πρέπει να αναλογιστούμε τα ΤΜ του διαμερίσματος που είναι 26τμ καθώς και τον όροφο 1ος. Όμως το κύριο θέμα, είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο χαρτί αναρτημένο. Δεν παίρνω κάποια απόδειξη πληρωμής, και δεν καλύπτομαι από κάπου.
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Antwnhs9 είπε Παιδιά, δεν ανέφερα πουθενά ότι τα 20 ευρώ είναι πολλά ή λίγα. Και 30 να ήτανε και 40 και 5 ευρώ, όμως θέλω να ξέρω πως προκύπτει το ποσό και τι πρέπει να υπάρχει μέσα σε όλα αυτά. Σίγουρα, θα πρέπει να αναλογιστούμε τα ΤΜ του διαμερίσματος που είναι 26τμ καθώς και τον όροφο 1ος. Όμως το κύριο θέμα, είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο χαρτί αναρτημένο. Δεν παίρνω κάποια απόδειξη πληρωμής, και δεν καλύπτομαι από κάπου. Απλά τα πράγματα. Από την στιγμή που δεν υπάρχει απόδειξη ειδοποιητηριο όπως και αποδείξεις των συνεργείων, δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις. Ζητάς από τον διαχειριστή να βγουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα