Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη χαλασε  η τηλεορασης της μανας μου στο  δωματιο αναζηταω μια τηλεοραση μεχρι 200 ευρω  για να  βλεπει ταινιες κτλ  η μητερα μου

Δημοσ.
15 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Τι ειν τουτο;

Αυτή είναι που βγάζει κάμερες κυρίως. Τώρα η τηλεόραση πως προέκυψε δεν ξέρω. Αλλά στις κάμερες είναι καλή.

Δημοσ.
Στις 26/8/2023 στις 3:00 ΜΜ, jimis_vts είπε

Αυτή είναι που βγάζει κάμερες κυρίως. Τώρα η τηλεόραση πως προέκυψε δεν ξέρω. Αλλά στις κάμερες είναι καλή.

για τα  λεφτα της αξιζει  η συγκεκριμενη?

image.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Cubicolor είπε

για τα  λεφτα της αξιζει  η συγκεκριμενη?

image.png

Όπως είπαν η lg είναι εγγύηση. Μια απλή τηλεόραση με hdr κομπλέ για κανονική χρήση. Για τη συγκεκριμένη δεν έχω άποψη, εξάλλου και στις καλές κατηγορίες είτε θα δούμε κάποια από κοντά είτε review για να πάρουμε τελική απόφαση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, afm είπε

Για 40άρα Full HDhttps://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/turbo-x-led-tv-txv-e4074-40-full-hd_3526933 149,00 €

Για 32άρα HD Readyhttps://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/turbo-x-led-tv-txv-e3294-32-hd-ready_3389413 89,00 €

Και τα υπόλοιπα € πάρε τα στραγάλια και πατατάκια.

Turbo x  με τιποτα φιλε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί όχι TurboX; Ποια είναι η διαφορά τους από τα άλλα vestel-οειδή όπως Jvc, Toshiba, Hitachi, Sharp, Philips (όχι όλα αλλά τα περισσότερα μοντέλα),F&U κλπ; Εδώ στον άνθρωπο του προτείνατε dahua.

Ναι, αν θέλει κάτι φθηνό θα κοιτάξει TurboX. Προσωπικά έχω πολύ καλή εμπειρία με αυτά τα προϊόντα. Αν δεις ένα θέμα που είχε ανοιχτεί για τα προϊόντα του Πλαισίου θα καταλάβεις.

Ααα Cubicolor. Αν δεν σου αρέσουν τα πατατάκια  και τα στραγάλια τότε πάρε πασατέμπο με τα υπόλοιπα λεφτά. 

Επεξ/σία από afm
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, afm είπε

Γιατί όχι TurboX; Ποια είναι η διαφορά τους από τα άλλα vestel-οειδή όπως Jvc, Toshiba, Hitachi, Sharp, Philips (όχι όλα αλλά τα περισσότερα μοντέλα),F&U κλπ; Εδώ στον άνθρωπο του προτείνατε dahua.

Ναι, αν θέλει κάτι φθηνό θα κοιτάξει TurboX. Προσωπικά έχω πολύ καλή εμπειρία με αυτά τα προϊόντα. Αν δεις ένα θέμα που είχε ανοιχτεί για τα προϊόντα του Πλαισίου θα καταλάβεις.

Ααα Cubicolor. Αν δεν σου αρέσουν τα πατατάκια  και τα στραγάλια τότε πάρε πασατέμπο με τα υπόλοιπα λεφτά. 

Δεν πριτεινα εγω dahua....

Turbo x επειδή έχω εμπειρία (όχι απο μια και ευτυχώς όχι δικιά μου) είναι κατώτερες από της vestel...έχει toshiba smart ο πατέρας μου.

Επισης υπάρχουν φθηνές lg,tcl όπου προτάθηκαν από άλλους και είναι έτη φωτός μπροστά από τις turbo x.

Επίσης διαθέτω τουρκική grundig 21 ιντσών εδώ και 12 χρόνια και παίζει καλύτερα από καινούριες.

Αυτά προς αποκατάσταση αλήθειας.

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ.

Πάμε λοιπόν για τις εμπειρίες ΜΟΥ με τα turboX. Έχω αγοράσει πολλά πραγματάκια για προσωπική μου χρήση αποκωδικοποιητές tv, wifi sticks, διάφορα περιφερειακά για pc, smartphone TurboX-Ο του 16 το οποίο (όπως έχω ξαναγράψει) αρνείται πεισματικά να πεθάνει. Όλα μέχρι σήμερα λειτουργούν κανονικά σε καθημερινή βάση.

Η εμπειρία ΜΟΥ τώρα με τις τηλεοράσεις TurboX. Το μακρινό 2012 έκανα καινούρια κεντρική εγκατάσταση στο ξενοδοχείο ενός πολύ καλού φίλου. Οι τηλεοράσεις που χρησιμοποιήθηκαν (με απόφαση του Γιάννη, όχι δική μου) ήταν ένα μείγμα από TurboX και Sencor λόγω πολύ καλής οικονομικής προσφοράς.

Συγκεκριμένα 38 40άρες TurboX (για 35 δωμάτια και 3 καβάτζα) και 17 40άρες Sencor (15 δωμάτια, 3 καβάτζα) και 3 50άρες TurboX για τα σαλόνια.

Τιμές ξεφτίλα. 84 ευρώ οι 40άρες TurboX, 78 οι Sencor και 109 οι 50άρες TurboX.

Ξέρεις πόσες από αυτές είχαν πρόβλημα.

Από τις TurboX 2 (ολογράφως δύο) 40άρες και η 1 (μία) 50άρα που χρειάσθηκαν καινούρια led (κόστος 25 ευρώ για τις 40άρες και 55 για την 50άρα)

Από τις Sencor δύο χρειάσθηκαν νέο firmware (flash-αρίσθηκαν με f&u firmware) και μία χρειάσθηκε αλλαγή led (κόστος 25 ευρώ).

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αν είχα επιλογή εγώ θα διάλεγα κάτι άλλο. Αλλά αν θες μία απλή και φθηνή τηλεόραση μία χαρά είναι τα Vestel-οειδή. Σημειωτέον εγώ προσωπικά δεν έχω tv TurboX. Το μόνο Vestel-λοειδές είναι μία f&u των δικών μου η οποία παίζει καθημερινά πάνω από 10 ώρες για περίπου 7 - 8 χρόνια συνεχόμενα.

Υ.γ.: Αυτό που δεν θα έπαιρνα ποτέ είναι τροφοδοτικό TurboX. Ούτε που θυμάμαι πόσα άλλαξα (4, 5, 6) για αντικατάσταση ενός που αγόρασα για ένα απλό συστηματάκι. Κανένα μα κανένα δεν λειτούργησε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, afm είπε

Πάμε λοιπόν για τις εμπειρίες ΜΟΥ με τα turboX. Έχω αγοράσει πολλά πραγματάκια για προσωπική μου χρήση αποκωδικοποιητές tv, wifi sticks, διάφορα περιφερειακά για pc, smartphone TurboX-Ο του 16 το οποίο (όπως έχω ξαναγράψει) αρνείται πεισματικά να πεθάνει. Όλα μέχρι σήμερα λειτουργούν κανονικά σε καθημερινή βάση.

Η εμπειρία ΜΟΥ τώρα με τις τηλεοράσεις TurboX. Το μακρινό 2012 έκανα καινούρια κεντρική εγκατάσταση στο ξενοδοχείο ενός πολύ καλού φίλου. Οι τηλεοράσεις που χρησιμοποιήθηκαν (με απόφαση του Γιάννη, όχι δική μου) ήταν ένα μείγμα από TurboX και Sencor λόγω πολύ καλής οικονομικής προσφοράς.

Συγκεκριμένα 38 40άρες TurboX (για 35 δωμάτια και 3 καβάτζα) και 17 40άρες Sencor (15 δωμάτια, 3 καβάτζα) και 3 50άρες TurboX για τα σαλόνια.

Τιμές ξεφτίλα. 84 ευρώ οι 40άρες TurboX, 78 οι Sencor και 109 οι 50άρες TurboX.

Ξέρεις πόσες από αυτές είχαν πρόβλημα.

Από τις TurboX 2 (ολογράφως δύο) 40άρες και η 1 (μία) 50άρα που χρειάσθηκαν καινούρια led (κόστος 25 ευρώ για τις 40άρες και 55 για την 50άρα)

Από τις Sencor δύο χρειάσθηκαν νέο firmware (flash-αρίσθηκαν με f&u firmware) και μία χρειάσθηκε αλλαγή led (κόστος 25 ευρώ).

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αν είχα επιλογή εγώ θα διάλεγα κάτι άλλο. Αλλά αν θες μία απλή και φθηνή τηλεόραση μία χαρά είναι τα Vestel-οειδή. Σημειωτέον εγώ προσωπικά δεν έχω tv TurboX. Το μόνο Vestel-λοειδές είναι μία f&u των δικών μου η οποία παίζει καθημερινά πάνω από 10 ώρες για περίπου 7 - 8 χρόνια συνεχόμενα.

Υ.γ.: Αυτό που δεν θα έπαιρνα ποτέ είναι τροφοδοτικό TurboX. Ούτε που θυμάμαι πόσα άλλαξα (4, 5, 6) για αντικατάσταση ενός που αγόρασα για ένα απλό συστηματάκι. Κανένα μα κανένα δεν λειτούργησε.

Δεν μιλησα για αξιοπιστια αλλα για ευκολια θεασης και χρησης.Μπερδεμενο μενου,περιεργα χρωματα και σχεδον ανυπαρκτες γωνιες θεασης.

Οτι πληρωσεις παιρνεις.Τα ιδια ισχυουν και σε 32αρα jvc που επισης διαθετει ο πατερας μου σε υπνοδωματιο.

Η αξιοπιστια πλεον ειναι πολυπλοκο θεμα αφου οι νεες τηλεορασεις,ανεξαρτητως εταιρειας,εχουν πολλες νεες τεχνολογιες που τις κανουν ευαλωτες με ακριβο κοστος επισκευης.Κοινως αμα χαλασει καλυτερα πετα την.

Επεξ/σία από osfp1978
  • Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο, η αξιοπιστία είναι πολύπλοκο θέμα. Για αυτό καλύτερα να κλαις 89 ευρώ από την 32άρα TurboX παρά 217 ευρώ για την 32άρα lg (αφού στις 32 ίντσες είτε πάρεις hd είτε hd ready είναι το ίδιο και το αυτό).

Και για το menu θα συμφωνήσω. Ειδικά αν έρχεσαι από lg κάθε vestel-οειδές είναι δύσκολο να το συνηθίσεις. Δεν είναι δύσκολο σαν menu αλλά πρέπει να το συνηθίσεις.

Για τα χρώματα όμως θα διαφωνήσω. Μπορείς να τα ρυθμίσεις πολύ ωραία και φυσικά, έστω με λίγη προσπάθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...