aleka13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 31 λεπτά πριν, sotisk είπε Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά με το geforce now και αυτό είναι η τιμή!! Ενώ για το geforce θες 20 ευρό τον μην (αν δεν κάνω λάθος) για το gaming hub της samsung είναι δωρεάν, εκτός και αν κάνω και εδώ λάθος, αλλά αποτι διάβασα λένε είναι free για τα ακριβά και τα καλύτερα μοντέλα της samsung!! Δεν είναι δωρεάν σε κανένα μοντέλο, η κάθε streaming υπηρεσία θέλει ξεχωριστό account. Συγκεκριμένα για το geforce, εγώ πέτυχα τη προσφορά με τα 5 ευρώ το μήνα (μισή τιμή) η οποία προσφέρεται δύο με τρεις φορές το χρόνο. Η κάθε υπηρεσία έχει τη δική της τιμολόγηση. Πάντως το free tier είναι πάντα δοκιμαστικό, όπου υπάρχει και δεν αξίζει λόγω αναμονής, χαμηλότερης ανάλυσης, κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotisk Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, aleka13 είπε Δεν είναι δωρεάν σε κανένα μοντέλο, η κάθε streaming υπηρεσία θέλει ξεχωριστό account. Συγκεκριμένα για το geforce, εγώ πέτυχα τη προσφορά με τα 5 ευρώ το μήνα (μισή τιμή) η οποία προσφέρεται δύο με τρεις φορές το χρόνο. Η κάθε υπηρεσία έχει τη δική της τιμολόγηση. Πάντως το free tier είναι πάντα δοκιμαστικό, όπου υπάρχει και δεν αξίζει λόγω αναμονής, χαμηλότερης ανάλυσης, κλπ. Νομίζω κάνεις λάθος ,εγώ λέω ότι δεν χρειάζεται συνδρομή όπως το geforce now app!!, είναι μια free υπηρεσία προγραμμα για τους κατόχους τηλεοράσεων samsung και αν έχεις λογαριασμούς σε geforce,gamepass,amazon Luna περνάς τους κωδικούς και παίζεις κανονικά χωρίς να πληρώνεις έξτρα συνδρομή στο samsung gaming..Γιαυτό κιόλας δεν θα το βρεις πουθενά αλλού εκτός των τηλεοράσεων της η σε επιλεγμένα μόνιτορ της Αν διαβάσεις εδώ θα καταλάβεις τι εννοώ https://www.samsung.com/us/tvs/gaming-hub/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleka13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, sotisk είπε Νομίζω κάνεις λάθος ,εγώ λέω ότι δεν χρειάζεται συνδρομή όπως το geforce now app!!, είναι μια free υπηρεσία προγραμμα για τους κατόχους τηλεοράσεων samsung και αν έχεις λογαριασμούς σε geforce,gamepass,amazon Luna περνάς τους κωδικούς και παίζεις κανονικά χωρίς να πληρώνεις έξτρα συνδρομή στο samsung gaming..Γιαυτό κιόλας δεν θα το βρεις πουθενά αλλού εκτός των τηλεοράσεων της η σε επιλεγμένα μόνιτορ της Αν διαβάσεις εδώ θα καταλάβεις τι εννοώ https://www.samsung.com/us/tvs/gaming-hub/ Nothing is free dude... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotisk Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Αυτο λεω εδω και τοσες φορες οτι το samsung gaming hub ειναι ΔΩΡΕΑΝ και πληρωνεις μονο την εκαστοτε συνδρομητικη υπηρεσια που θες!! το geforce now για να παιξεις παιχνιδια του game pass πρεπει να εχεις συνδρομη και στο game pass αλλα και στο geforce now !!! ενω αυτο που σου λεω εγω ειναι οτι στο samsung gaming hub πρεπει να εχεις συνδρομη μονο στο game pass!! πιστευω να καταλαβες τωρα τι εννοω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα