Προς το περιεχόμενο

Το Gaming Hub της Samsung έρχεται σε μοντέλα τηλεοράσεων της εταιρείας που κυκλοφόρησαν το 2020

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Gaming Hub της Samsung είναι μια ξεχωριστή ενότητα στις τηλεοράσεις της εταιρείας που παρέχουν τη δυνατότητα streaming παιχνιδιών χωρίς την ανάγκη επιπλέον hardware, χρησιμοποιώντας δημοφιλείς υπηρεσίες.

Έκανε την εμφάνισή του το 2022, με τη δυνατότητα να διατίθεται αρχικά αποκλειστικά για τις έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung που κυκλοφόρησαν το 2022. Ωστόσο, η Samsung έχει έκτοτε επεκτείνει την υποστήριξη στα μοντέλα που κυκλοφόρησαν το 2021 ενώ όπως ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα, το Gaming Hub θα κάνει την εμφάνισή του και στα μοντέλα τηλεοράσεων που κυκλοφόρησε το 2020.

Το Gaming Hub προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών streaming παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Xbox Cloud Gaming, GeForce NOW ενώ όσο ήταν ενεργή, έδινε πρόσβαση και στην υπηρεσία Google Stadia πριν αυτή καταργηθεί. Περιλαμβάνει επίσης εφαρμογές όπως το Spotify και το YouTube, ώστε να μπορείτε να εναλλάσσεστε εύκολα μεταξύ παιχνιδιών, μουσικής και βίντεο. Η υπηρεσία χρησιμοποιεί AI upscaling για την υποστήριξη των μοντέλων τηλεοράσεων 4K και 8K της Samsung για παιχνίδια χωρίς εγγενή υποστήριξη σε αυτές τις αναλύσεις.

Η επέκταση του Gaming Hub σε παλαιότερες γενιές τηλεοράσεων της Samsung είναι μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη. Παρόλο που δεν είναι ακόμη σαφές ποιες τηλεοράσεις του 2020 θα υποστηρίζονται, το γεγονός ότι η Samsung προχωρά σ’ αυτή την κίνηση είναι ένα καλό σημάδι. Παραμένει άγνωστο αν το παλιότερο hardware σ’ αυτές τις τηλεοράσεις, μπορεί να δυσχεράνει την εμπειρία του streaming παιχνιδιών.

Η προσθήκη του Gaming Hub στις τηλεοράσεις 2020 είναι επίσης σημαντική επειδή σημαίνει ότι οι κάτοχοι αυτών των μοντέλων θα μπορούν να παίξουν το επερχόμενο sci-fi RPG της Bethesda, το Starfield, την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας. Το Starfield θα είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass, το οποίο είναι μία από τις υπηρεσίες streaming παιχνιδιών που υποστηρίζονται από το Gaming Hub.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάμε έτσι με τη διαφήμιση του starfield στο τέλος από το πουθενά ....

Κατά τα άλλα το μέλλον του γκειμιγκ για τους έχοντες κατοίκους του ανεπτυγμένου κόσμου , οι λοιποί σιγά μη μπορούν να κάνουν streaming το starfield 

• Like 1

8 λεπτά πριν, Choronzoon είπε

Κατά τα άλλα το μέλλον του γκειμιγκ για τους έχοντες κατοίκους του ανεπτυγμένου κόσμου , οι λοιποί σιγά μη μπορούν να κάνουν streaming το starfield 

Δεν ειναι ολα στο χερι μας. Ας ευχαριστηθουμε λοιπον οτι εχουμε

Υπάρχει τελικά καποιος που να αντέχει να παίζει με latency σε καθημερινή βάση. Εχει τολμήσει κανεις να ανοίξει multiplayer game σε streaming υπηρεσία; Να βγει να μιλήσει παρακαλώ. 

Από που μπορούμε να δούμε ποια παλιά μοντέλα θα υποστηρίζει και πότε θα έρθει στις παλιές τηλεοράσεις?

Και λογικά θα δέχεται και μοχλούς playstation & xbox έτσι δεν είναι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, agelos386 είπε

Υπάρχει τελικά καποιος που να αντέχει να παίζει με latency σε καθημερινή βάση. Εχει τολμήσει κανεις να ανοίξει multiplayer game σε streaming υπηρεσία; Να βγει να μιλήσει παρακαλώ. 

Εγώ. Και φυσικά είναι ανάλογα το παιχνίδι. Call of Duty competitive δεν μπορείς να παίξεις (εκτος αν και ο άλλος παιζει ετσι). Co op παιχνίδι όμως, Left 4 Dead κλπ, και εννοείται Single Player παίζουν ΑΨΟΓΑ όλα.

Ειδικά η υπηρεσία GEFORCE Now είναι εκτός πραγματικότητας. Σε ένα laptop με i3 και 8gb ram με κάρτα γραφικών onboard βάζει Cyberpunk και το παίζεις με γραφικά που θες κανα 2.5χίλιαρο σε desktop.

Σχετικά με τα competitive fast paced multiplayers θα είναι σωστά η κατάσταση μολις η Microsoft στήσει τα DataCenter και εδώ στην Ελλάδα.

Επεξ/σία από Volga
  • Thanks 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι άσχημη κίνηση αλλά όσο καλές κι αν γίνουν οι τηλεοράσεις σε κάποια φάση θα αρχίσει να κολλάει και εκεί πάλι θα θέλεις TV box/pc ή παιχνιδοκονσόλα ή κανονικό υπολογιστή. Όπως και να έχει, να τρέμουν οι παιχνιδοκονσόλες, αφού οι ίδιες εταιρίες προωθούν το cloud gaming ας την φάνε στα μούτρα, θα αγοράζεις τηλεόραση και θα έχεις και game streaming.

Βέβαια ακόμα και οι android τηλεοράσεις για να εγκαταστήσεις μία εφαρμογή θέλει να τους κάνεις ολόκληρη εγχείρηση, θα πρέπει κάποτε οι android τηλεοράσεις να γίνουν όπως τα τάμπλετ και τα κινητά. Οπότε έχουν ακόμα καιρό να καλυτερεύσουν.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Thanks 1

κανεις δεν ξερει ποτε θα ερθει στις tv του 2020?

5 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε

ξερει καποιος τροπο να το βαλουμε ελλαδα ; εχω περσυνο μοντελο αλλα δεν μου το εμφανιζει να το κατεβασω μονο το geforce now

να πας στην στο site και κοιτα εκει , αν εχει νεο update 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα, πολυ καλα αυτα τα νεα διοτι προς τα εκει παει το gaming (ευτυχως η δυστυχως) και απο την στιγμη που μπαινει και το netflix στο streaming gaming μεσω τηλεορασεων μαλλον βλεπουν οτι εκει ειναι τα χρηματα!!!! εγω ομως δεν μπορω να καταλαβω το αρθρο απο την στιγμη που αυτη η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη στην Ελλαδα!!!!! εκτος και αν εχω κανει καποιο λαθος γιατι δεν υπαρχει αυτο το app στης samsung tv στην Ελλαδα αλλα σε επιλεγμενες  6 με 7 χωρες μονο!!!.......παντος επειδη παιζω  xcloud gaming στο κινητο μου με gamepad  αυτο που μπορω να πω οτι ειναι οτι πιο απολαυστικο υπαρχει και καταλαβαινω γιατι η εταιρειες πανε προς τα κει και ποσο ευχρηστο ειναι για εναν παιχτη σαν εμενα που δεν ειμαι και σκληροπυρινικος gamer απλα θελω να περναω ευχαριστα οσο ελευθερο χρονο εχω στην μερα μου...

Επεξ/σία από sotisk
  • Like 1

19 hours ago, kundi said:

κανεις δεν ξερει ποτε θα ερθει στις tv του 2020?

να πας στην στο site και κοιτα εκει , αν εχει νεο update 

Και εγω εχω Qled του '21 αλλα δεν το εχει βγαλει οπως και το update στο site ειναι απο 11/8 το οποιο το εχει κανει η τηλεοραση μου.

Στις 25/8/2023 στις 10:14 ΜΜ, agelos386 είπε

Αν βάλεις το χέρι στη τσέπη και πληρώσεις συνδρομή σε Geforce Now ή Boosteroid, μια χαρά τρέχει το multiplayer - μέχρι και streaming σε Youtube υποστηρίζει. Φυσικά, στις ώρες αιχμής (απογεύματα) μόνο με καλώδιο ethernet και καλό ρούτερ, όχι με tethering από κινητό.

12 ώρες πριν, sotisk είπε

καλημερα, πολυ καλα αυτα τα νεα διοτι προς τα εκει παει το gaming (ευτυχως η δυστυχως) και απο την στιγμη που μπαινει και το netflix στο streaming gaming μεσω τηλεορασεων μαλλον βλεπουν οτι εκει ειναι τα χρηματα!!!! εγω ομως δεν μπορω να καταλαβω το αρθρο απο την στιγμη που αυτη η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη στην Ελλαδα!!!!! εκτος και αν εχω κανει καποιο λαθος γιατι δεν υπαρχει αυτο το app στης samsung tv στην Ελλαδα αλλα σε επιλεγμενες  6 με 7 χωρες μονο!!!.......παντος επειδη παιζω  xcloud gaming στο κινητο μου με gamepad  αυτο που μπορω να πω οτι ειναι οτι πιο απολαυστικο υπαρχει και καταλαβαινω γιατι η εταιρειες πανε προς τα κει και ποσο ευχρηστο ειναι για εναν παιχτη σαν εμενα που δεν ειμαι και σκληροπυρινικος gamer απλα θελω να περναω ευχαριστα οσο ελευθερο χρονο εχω στην μερα μου...

το geforce now τρέχει κανονικά και ενσωμάτωσε και το PC gamepass.

• Thanks 1

5 ώρες πριν, aleka13 είπε

Αν βάλεις το χέρι στη τσέπη και πληρώσεις συνδρομή σε Geforce Now ή Boosteroid, μια χαρά τρέχει το multiplayer - μέχρι και streaming σε Youtube υποστηρίζει. Φυσικά, στις ώρες αιχμής (απογεύματα) μόνο με καλώδιο ethernet και καλό ρούτερ, όχι με tethering από κινητό.

το geforce now τρέχει κανονικά και ενσωμάτωσε και το PC gamepass.

Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά με το geforce now και αυτό είναι η τιμή!!  Ενώ για το geforce θες 20 ευρό τον μην (αν δεν κάνω λάθος) για το gaming hub της samsung είναι δωρεάν, εκτός και αν κάνω και εδώ λάθος, αλλά αποτι  διάβασα λένε είναι free για τα ακριβά και τα καλύτερα μοντέλα της samsung!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...