mix@lis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο να χτυπήσει καμπανάκι στη Revolut? Εχω καταχωρήσει το Σουηδικό ΑΦΜ (Swedish PIN) και είναι όλα νομιμότατα! Δεν είναι μαύρα τα χρήματα! Ούτε κάνω κάτι ύποπτο. Θέλω απλά να μεταφέρω 6-8-10 χιλιάδες ευρώ! Τόσο σπουδαίο είναι αυτό που θέλω να κάνω?
Bitbit Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 1 minute ago, mix@lis said: Ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο να χτυπήσει καμπανάκι στη Revolut? Εχω καταχωρήσει το Σουηδικό ΑΦΜ (Swedish PIN) και είναι όλα νομιμότατα! Δεν είναι μαύρα τα χρήματα! Ούτε κάνω κάτι ύποπτο. Θέλω απλά να μεταφέρω 6-8-10 χιλιάδες ευρώ! Τόσο σπουδαίο είναι αυτό που θέλω να κάνω? δεν είπα ότι θα χτυπήσει. Είπα ότι αν είναι να χτυπήσει κάπου, θα πόνταρα ότι θα σε ενοχλήσουν από τη revolut.
RipCity Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, mix@lis είπε Αν τα μεταφέρω όμως απευθείας στην Πειραιώς θα μου κρατήσει αρκετή προμήθεια για την μετατροπή συναλλάγματος και δεν το θέλω. Οπότε σκέφτομαι να τα μεταφέρω πρώτα στην κάρτα της Revolut να μετατρέψω εκέι τις κορώνες σε ευρώ και απο την Revolut να τα μεταφέρω στην Πειραιώς. Σωστά το σκέφτομαι? Για μετατροπή ναι καλύτερα Ρεβολουτ. Αν όμως τα βάλεις εκεί γιατί μετά να τα πας και Πειραιώς και να μην πληρώνεις απευθείας με Ρεβολουτ;
gpapadakis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Το ότι η Σουηδία δεν δέχεται πλέον τη διπλή φορολόγηση το κάνει πολύ χειρότερο. Για να είσαι ήσυχος έπρεπε να πας στη ΔΟΥ εξωτερικού πριν αρχίσεις να δουλεύεις εκεί. Θα στείλουν ενημέρωση από Σουηδία για τα εισοδηματα στην ΑΑΔΕ, και θα σε φορολογήσουν και εδώ, αυτό μπορεί να γίνει εντός 5 ετών.
NeraBlack Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 3 hours ago, gpapadakis said: Το ότι η Σουηδία δεν δέχεται πλέον τη διπλή φορολόγηση το κάνει πολύ χειρότερο. Για να είσαι ήσυχος έπρεπε να πας στη ΔΟΥ εξωτερικού πριν αρχίσεις να δουλεύεις εκεί. Και να τους πει ,τι; Πρεπει αποδεδειγμένα να διαμένεις στο εξωτερικο για πάνω απο 183 ημέρες,για να γραφτείς στη ΔΟΥ κατ.εξ. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα