Nabuko Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Οπότε μπορώ να με πω... ψιλοπετυχημένο γύπα. To νικνέημ σου σε διαψεύσει πάντως 😁
Centurion Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, satsok2 είπε Ιδέες πως γνωρίζει κανείς κόσμο; Εκτός από το κλασικό - μέσα από παρέες; Χωρίς παρέα είναι πιο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Π.χ. βρες ένα καφέ που έχει χώρο να κάτσεις (όχι μεγάλη καφετέρια) και γίνε τακτικός θαμώνας εφόσον 1. Σου αρέσει ο καφές που φτιάχνουν και 2. Έχει κόσμο που συχνάζει. Έχω γνωστό ο οποίος όπου και να πάει, μαθαίνει απ'έξω όλο το προσωπικό και τα προσωπικά τους σε 2 μέρες. Ένα δίπλωμα μπλα μπλα χρειάζεται.
MikhailBakurin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 2 minutes ago, Nabuko said: To νικνέημ σου σε διαψεύσει πάντως 😁 Ακριβώς γι' αυτό έχω αυτό το νικνεημ, γιατί δεν αισθάνθηκα ποτέ μπακούρι, μου άρεσε όμως πολύ αυτό το λογοπαίγνιο που σκέφτηκα για να πειράξω έναν δεξιό παρθένο φίλο μου, και το κράτησα για μένα στο φόρουμ.
satsok2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Centurion είπε Χωρίς παρέα είναι πιο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Π.χ. βρες ένα καφέ που έχει χώρο να κάτσεις (όχι μεγάλη καφετέρια) και γίνε τακτικός θαμώνας εφόσον 1. Σου αρέσει ο καφές που φτιάχνουν και 2. Έχει κόσμο που συχνάζει. Έχω γνωστό ο οποίος όπου και να πάει, μαθαίνει απ'έξω όλο το προσωπικό και τα προσωπικά τους σε 2 μέρες. Ένα δίπλωμα μπλα μπλα χρειάζεται. Ναι, ναι. Αυτό με το καφέ το συνηθίζω γιατί είμαι σε μεταβατική φάση - επιστροφής στην Ελλάδα - και βαριέμαι να κάθομαι σπίτι. Από εκεί και πέρα χρειάζεται και κανένα κοινωνικό χόμπυ μάλλον.
Dark_Nightfall Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, satsok2 είπε Οι καλοκαιρινές εμπειρίες ευπρόσδεκτες. Ούτε το κύμα δεν πήδηξα. 1
phanispal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 50 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Μια φορά φέτος πχ, πήρα 2 ίνσταγκραμ για πλάκα Συγγνώμη αλλά δηλώνω άσχετος, το παραπάνω συνεπάγεται κάτι που δεν καταλαβαίνω;
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 και του χρονου με καλυτερα αποτελεσματα.εδω θα μαστε και παλι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις