satsok2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Με αφορμή τα 20+ χρόνια του insomnia, την επιστροφή από τις διακοπές, και τα υπόλοιπα μίζερα θέματα (και threads) της καθημερινότητας (market pass, αγορές ηλιακών, πως θα κάνω το σκατό μου παξιμάδι για να πληρώσω το ηλεκτρικό) είπα να ανοίξω το συγκεκριμένο θέμα. Οι καλοκαιρινές εμπειρίες ευπρόσδεκτες. Το ίδιο και η συζήτηση για τις νέες τάσεις της πεσιματικής. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από satsok2
The_Judas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 με ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν θα έχεις πρόβλημα να ρίξεις γκομενακι
satsok2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 39 λεπτά πριν, adi32 είπε Τι ακριβώς ζητάς? Ενα ελαφρό αλλά κόσμιο thread γκομενοσυζήτησης 1
greekfragma Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Θες και τα κορίτσια του φόρουμ να συμμετέχουν φαντάζομαι; 1
MikhailBakurin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Καλά πάμε μωρέ, τα μικρά νησιά είναι εύκολα να παιχτείς, γιατί όποια παρουσία τσεκάρεις στο καμπινκ ή στη χώρα, ή στο ξενοδοχείο, είναι πολύ πιθανό να την πετύχεις "τυχαία" κάπου αλλού μετά. Εμένα προσωπικά ατού μου είναι ο χειρισμός του λόγου, όχι πως είμαι κάνας ασχημούλης, απλά ΔΕΝ είμαι ασύμμετρος σε πρόσωπο/σώμα, παχύς, και θα με έβαζες στα όρια του ψηλού (1.84). Μέτριος εμφανισιακά, αιχμηρότατο χιούμορ όμως, ξέρω να πιάσω πάρα πολλές συζητήσεις, να αλλάξω θέματα, να κάνω την άλλη να αισθανθεί ταυτόχρονα άνετα και σημαντική. Μια φορά φέτος πχ, πήρα 2 ίνσταγκραμ για πλάκα (οι κοπέλες όμορφες, αλλά δε με ενδιέφεραν φυσιογνωμικά) από το... πάρκινγκ του ΙΚΕΑ στον Κηφισό. Γινόταν χαμός, μου χώθηκαν μουρίτσα σε μία άδεια θέση, αλλά πρόλαβα να τις "κλείσω" λίγο, ώστε να μη μπορούν να στρίψουν. Αφού ανταλλάξαμε κάποιες χειρονομίες τύπου "εγώ ήρθα πρώτη - εγώ ήρθα πρώτος", κατεβάζω παράθυρο με φουλ ύφος τσαμπουκά και λέω επιθετικά "κορίτσια, αυτό εδώ λύνεται μόνο με αίμα ή πέτρα ψαλίδι χαρτί, διαλέχτε". Πέθαναν στο γέλιο, τις πέτυχα μετά μέσα στο μαγαζί, κουβεντούλα γιατί ήμασταν εκεί, γνωριστήκαμε κλπ κλπ. Τους άφησα τη θέση και πάρκαρα αλλού. Θέλω να πω, το παν είναι ο τρόπος. Για μένα τουλάχιστον. Αν είσαι μια πανέμορφη πέτρα με πόδια, μπορεί να μην πολυχρειάζεσαι και τον τρόπο. 2 1
Centurion Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Θέλω να πω, το παν είναι ο τρόπος Είναι και θέμα τύχης. Εσένα σου έκατσαν 2 όμορφα κορίτσια, σε άλλους θα τύχαινε να ήταν κάποιος μπρατσωμένος γκίγκατσαντ και θα έκαναν όπισθεν ολοταχώς 😄 2
satsok2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Χμ. Δεν το έχω και πολύ στην καθημερινότητα μου. Είναι και θέμα εξάσκησης. Νομίζω ότι μεγαλώνοντας επίσης, ο κύκλος (=το σύνολο των ατόμων με τα οποία συναναστρεφόμαστε) μικραίνει. Ζούσα εξωτερικό όπου από σύμπτωση βγήκα αρκετά με μια κοπέλα που γνώρισα μέσω ...twitter. Άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δε χρησιμοποιώ. Εδώ Ελλάδα έχω σκυλοβαρεθεί. Και οι λιγοστοί γνωστοί είτε οικογενειάρχες είτε ξύνονται. 4 λεπτά πριν, Centurion είπε Είναι και θέμα τύχης. Εσένα σου έκατσαν 2 όμορφα κορίτσια, σε άλλους θα τύχαινε να ήταν κάποιος μπρατσωμένος γκίγκατσαντ και θα έκαναν όπισθεν ολοταχώς 😄 Τύχη αλλά άμα την κυνηγάς , κάτι καλό θα σου κάτσει κιόλας.
Centurion Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 6 λεπτά πριν, satsok2 είπε Τύχη αλλά άμα την κυνηγάς , κάτι καλό θα σου κάτσει κιόλας. Εννοείται. Εάν περιμένεις το πιάτο έτοιμο, μένεις νηστικός. 1
satsok2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 13 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε τα μικρά νησιά είναι εύκολα να παιχτείς, γιατί όποια παρουσία τσεκάρεις στο καμπινκ ή στη χώρα, ή στο ξενοδοχείο, είναι πολύ πιθανό να την πετύχεις "τυχαία" κάπου αλλού μετά. Επίσης μπορεί να μην έχεις μέρος να κρυφτείς από τη ντροπή. 1 λεπτό πριν, Centurion είπε Εννοείται. Εάν περιμένεις το πιάτο έτοιμο, μένεις νηστικός. Ιδέες πως γνωρίζει κανείς κόσμο; Εκτός από το κλασικό - μέσα από παρέες; 1
MikhailBakurin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, Centurion said: Είναι και θέμα τύχης. Εσένα σου έκατσαν 2 όμορφα κορίτσια, σε άλλους θα τύχαινε να ήταν κάποιος μπρατσωμένος γκίγκατσαντ και θα έκαναν όπισθεν ολοταχώς 😄 ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧ, πόσο ισχύει! Πάντως, τώρα που το σκέφτομαι, όλες οι κοπέλες με τις οποίες έχω κάνει κάτι, πλην μίας, ήταν άκυρες - άγνωστες! Ποτέ συμμαθήτρια, ποτέ συμφοιτήτρια, ποτέ από κοινή παρέα (πλην αυτής της 1). Οπότε μπορώ να με πω... ψιλοπετυχημένο γύπα. 2 πεσιματικές από σόσιαλ, 3 από τυχαίες συναντήσεις που ξεκίνησα κουβέντα με ατάκα, 1 από ταξίδι στο εξωτερικό, 1 σε ένα γλέντι σε νησί... αυτά θυμάμαι. Με την τρέχουσα σχέση μου, ήμασταν άγνωστοι πριν, γνωστοί γίναμε, επειδή συμμετείχαμε στο ίδιο συνέδριο. 14 minutes ago, satsok2 said: Χμ. Δεν το έχω και πολύ στην καθημερινότητα μου. Είναι και θέμα εξάσκησης. Νομίζω ότι μεγαλώνοντας επίσης, ο κύκλος (=το σύνολο των ατόμων με τα οποία συναναστρεφόμαστε) μικραίνει. Ζούσα εξωτερικό όπου από σύμπτωση βγήκα αρκετά με μια κοπέλα που γνώρισα μέσω ...twitter. Άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δε χρησιμοποιώ. Εδώ Ελλάδα έχω σκυλοβαρεθεί. Και οι λιγοστοί γνωστοί είτε οικογενειάρχες είτε ξύνονται. Τύχη αλλά άμα την κυνηγάς , κάτι καλό θα σου κάτσει κιόλας. Σου λέω παραπάνω ότι έχεις ελπίδες να αποφύγεις το μικρό κλειστό κύκλο, θέλει τρόπο (εξάσκηση) και να το έχεις. Παραπάνω έχω γράψει για 7-8 πετυχημένες ιστορίες, αλλά οι αποτυχημένες είναι τουλάχιστον 3πλάσιες. Είπαμε, δεν κυκλοφορώ και την πέφτω, το κάνω πολύ-πολύ σπάνια. Ας πούμε σε 30 περιπτώσεις που έκρινα ότι άξιζαν την τελευταία 10ετία που είμαι ενήλικος. Οι 22 διέκρινα ότι αισθάνθηκαν άβολα, ή ότι τέλοσπάντων δεν ενδιαφερόταν, οπότε δε συνέχισα την προσπάθεια. Αλλιώς, αυτό που παίζει φουλ στις αγοροπαρέες μου, που είναι συνήθως πιο ανασφαλείς και λιγότερο λαξευμένοι χειριστές του λόγου, είναι είτε παρθενία στα 28 (ναι, στα 28), είτε τσιμπήματα σχέσεων από παρέες, φίλες φίλων, κοινούς γνωστούς, γάμους (που πλέον εμφανίζονται) κλπ κλπ. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από MikhailBakurin 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις