Pwpwpw Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας για επιλογή πληκτρολογίου, για την ακρίβεια για την επιλογή των διακοπτών. Αυτή την στιγμή το πληκτρολόγιο που εχω έχει mx red διακόπτες και έχει πλέον αρχιζει να με κουράζει στην πληκτρολόγηση και εξηγώ. Είναι πολυ ευαισθητα τα πλήκτρα( στην μιση διαδρομή έχει ήδη κάνει register το πλήκτρο) και κατά την πληκτρολόγηση ακόμη και με μια απλή αναζητηση Google κάνω πολυ συχνά λάθη καθώς πατάω άθελα πολλές φορές και διπλανό πλήκτρο από το γράμμα που θέλω να πατήσω με αποτέλεσμα να κάνω συνεχώς διορθώσεις πράγμα που με έχει κουράσει, οκ για παιχνίδια βολεύουν πολυ τα red αλλά για μα γράφεις απλά δεν κάνουν ( η δεν ταιριάζουν σε μένα) Οποτε είμαι ανάμεσα σε διακόπτες στυλ brown ώστε να είναι tactile και να παίρνω το feedback οτι όντως πάτησα το πλήκτρο και έκανε register και στους clicky tackile που είναι οι blue. Οι τελευταίοι δεν ξέρουν μήπως ο θόρυβος τους με κουράσει γρήγορα. Ποια η άποψη σας ανάμεσα σε brown και blue; Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από Pwpwpw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα