Vaggeo11 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα σε Renault Megane του 2001. Όταν γυρίζω το κλειδί , γυρνάει αρκετά εύκολα σε σχέση με πριν στις θέσεις ΟΝ - ΟΦΦ - ΦΩΤΑ. Όταν μιζαρει το αυτοκίνητο και παίρνει μπροστά , δεν επαναφέρει το κλειδί στην προηγούμενη θέση και συνεχίζει να γυρνάει η μίζα. Σε ερώτηση που έκανα σε μηχανικό γνωστό μου είπε πως είναι ο διακόπτης θέσεων μίζας (φωλιά). Παρήγγειλα το συγκεκριμένο ανταλλακτικό και μόλις πήγα σε ηλεκτρολόγο (δεν είναι γνωστός) μου είπε χωρίς να κοιτάξει το όχημα πως δεν παθαίνει τίποτα ο διακόπτης αλλά φταίει ο αφαλός-κλειδαριά και ότι αυτός είναι υπεύθυνος για την επαναφορά του κλειδιού. Αυτό εμένα μου φαίνεται παράλογο καθώς μόνο ο διακόπτης συνδέεται με ρεύμα και έχει μέσα σουστα. Εχει κάποιος ανάλογη εμπειρία ; Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από Vaggeo11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Μήπως είναι θέμα επαφές του διακόπτη , έχεις γενικά βάρος στα κλειδιά που είναι επάνω ; Σε κλείδαρσ ρώτησες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, Vaggeo11 είπε Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα σε Renault Megane του 2001. Όταν γυρίζω το κλειδί , γυρνάει αρκετά εύκολα σε σχέση με πριν στις θέσεις ΟΝ - ΟΦΦ - ΦΩΤΑ. Όταν μιζαρει το αυτοκίνητο και παίρνει μπροστά , δεν επαναφέρει το κλειδί στην προηγούμενη θέση και συνεχίζει να γυρνάει η μίζα. Σε ερώτηση που έκανα σε μηχανικό γνωστό μου είπε πως είναι ο διακόπτης θέσεων μίζας (φωλιά). Παρήγγειλα το συγκεκριμένο ανταλλακτικό και μόλις πήγα σε ηλεκτρολόγο (δεν είναι γνωστός) μου είπε χωρίς να κοιτάξει το όχημα πως δεν παθαίνει τίποτα ο διακόπτης αλλά φταίει ο αφαλός-κλειδαριά και ότι αυτός είναι υπεύθυνος για την επαναφορά του κλειδιού. Αυτό εμένα μου φαίνεται παράλογο καθώς μόνο ο διακόπτης συνδέεται με ρεύμα και έχει μέσα σουστα. Εχει κάποιος ανάλογη εμπειρία ; Πηγαινε στον μηχανικο λοιπον που εκανε την διαγνωση να σου βαλει επανω το ανταλλακτικο. Δεν το χειριζεσαι καλα ομως και μπαινεις σε εξοδα χωρις λογο. Δεν γινονται ετσι οι διαγνωσεις ουτε οι επισκευες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggeo11 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Αυτό είναι το ανταλλακτικό που πηρα επαφές διακόπτη. Ο μηχανικός που μου είπε να αλλάξω το ανταλλακτικό δεν είναι στην πόλη μου, είναι φίλος και μένει άλλου. Το εν λόγω ανταλλακτικό έκανε 9 ευρώ γιαυτο δεν το πολύέψαξα στην τελική είπα θα χάσω 9 ευρώ. Αλλά τώρα που μου είπε ο ηλεκτρολόγος ότι δεν θα φταίει αυτό, με προβλημάτισε αν πρέπει να αλλάξω κάτι το οποίο μπορεί και να λειτουργεί σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 9 ώρες πριν, Vaggeo11 είπε Αυτό είναι το ανταλλακτικό που πηρα επαφές διακόπτη. Ο μηχανικός που μου είπε να αλλάξω το ανταλλακτικό δεν είναι στην πόλη μου, είναι φίλος και μένει άλλου. Το εν λόγω ανταλλακτικό έκανε 9 ευρώ γιαυτο δεν το πολύέψαξα στην τελική είπα θα χάσω 9 ευρώ. Αλλά τώρα που μου είπε ο ηλεκτρολόγος ότι δεν θα φταίει αυτό, με προβλημάτισε αν πρέπει να αλλάξω κάτι το οποίο μπορεί και να λειτουργεί σωστά. Πήγαινε στον ηλεκτρολόγο να στο φτιάξει,αν έχεις λάθος ανταλλακτικό θα βάλει αυτός το σωστό και επέστρεψε εσύ το λάθος στον προμηθευτή . Δεν βλέπω τον λόγο να πελαγώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggeo11 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Το θέμα είναι να μην μου αλλάξει όλη την κλειδαριά και μπω σε διαδικασία να αλλάζω κλειδαριές στις πόρτες κτλ. Χωρίς λόγο. Όπως είπα ο ηλεκτρολόγος δεν είναι εμπιστοσύνης, πρώτη φορά πηγαίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα