zeremefikos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα, εδώ και καιρό βρισκομαι στην αναζητηση εξυπνου θερμοστάτη Wi-Fi για μεζονέτα , 2 επιπέδων, που υπάρχουν 2 ηλεκτροβανες.. από τα λίγα που έχω διαβάσει, έβγαλα το συμπέρασμα ότι τελικά θα χρειαστώ 2 θερμοστατες.. οι θερμοστατες που έχω τώρα είναι κάτι ψηφιακοί της Siemens (on/off, μοντ. Rde) με μπαταρίες. Η λειτουργία του θερμοστάτη που έχω τώρα είναι να ανοίγει το καλοριφερ κ παράλληλα να ζεσταίνεται κ το νερό.. από την εμπειρία κ την χρήση που εχετε, μπορεί καποιος να μου προτείνει κάποιον αξιόπιστο χωρις να εχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα πχ με αποσυνδέσεις, με τις εντολές κτλ;;
Bakxos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Θες θερμοστάτη με 3 εντολές. Μια για κάθε όροφο και μια για ζεστά νερά σωστά; Αν δεν κάνω λάθος μόνο salus μπορεί να κάνει τέτοια δουλειά. Και πάλι δεν είμαι σίγουρος
zeremefikos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Για ζεστό νερό δε χρειάζεται, αφού γίνεται αυτοματα με το άνοιγμα του καλοριφερ..στον παρόντα θερμοστάτη τουλάχιστον δεν έχω κάποια ξεχωριστή εντολη για το νερο
thrileo1983 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Κι εγώ ενδιαφέρομαι,μια επιλογή είναι ο Salus πιθανον.Έχουμε εναλλακτική;
zeremefikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Σχετικά με τον salus, μπορείς να με κατατοπίσεις σχετικά με κατάστημα ή κάποιον που να τους τοποθετεί; Το ψάχνω και για tado ενσύρματο, στο εξωτερικό παίρνει καλές κριτικές.. έχει κάποιος εικόνα;
zeremefikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Επικοινώνησα με το support της tado, αλλά χαθήκαμε λίγο στην μετάφραση, στο γεγονός ότι δε μπορούν να καταλάβουν τον ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας που έχω… με αποτελεσμα να ζεσταίνεται το νερό από το καλοριφερ.. μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει ; Σχετικά με τους tado
zeremefikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα, μιας κ πέρασε ο καιρός κ η αγορά του έξυπνου θερμοστάτη δεν ευδοκίμησε, πλέον κρίνεται άμεσα αναγκαία…. Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει, ;;
adtakhs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Στις 25/8/2023 στις 5:04 ΜΜ, zeremefikos είπε Καλησπέρα, εδώ και καιρό βρισκομαι στην αναζητηση εξυπνου θερμοστάτη Wi-Fi για μεζονέτα , 2 επιπέδων, που υπάρχουν 2 ηλεκτροβανες.. από τα λίγα που έχω διαβάσει, έβγαλα το συμπέρασμα ότι τελικά θα χρειαστώ 2 θερμοστατες.. οι θερμοστατες που έχω τώρα είναι κάτι ψηφιακοί της Siemens (on/off, μοντ. Rde) με μπαταρίες. Η λειτουργία του θερμοστάτη που έχω τώρα είναι να ανοίγει το καλοριφερ κ παράλληλα να ζεσταίνεται κ το νερό.. από την εμπειρία κ την χρήση που εχετε, μπορεί καποιος να μου προτείνει κάποιον αξιόπιστο χωρις να εχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα πχ με αποσυνδέσεις, με τις εντολές κτλ;; Με το connected home της siemens ή οικονομικά με 2x Shelly plus HT και ένα Shelly pro 2.
zeremefikos Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Καλησπέρα, μετά από αρκετό καιρό δοκιμής του Siemens connected home, θεώρησα σωστό κ απαραίτητο να ενημερώσω το εν λόγω θέμα, για να διευκολύνω μελλοντικούς χρήστες που μπορεί να βρίσκονται σε αναζητηση αντίστοιχου θερμοστάτη… ο θερμοστατης λειτουργεί απροβλημάτιστα για περίπου 4 μήνες.. σημαντικό το γεγονός ότι κάθε επίπεδο έχει τον αντίστοιχο- στις ανάγκες μου θερμοστάτη ( τοποθέτησα έναν ενσύρματο κ έναν ασύρματο).. έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα .. το συστήνω ανεπιφύλακτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα