Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εξαιρετικό χειριστήριο της Gulikit, KingKong 2 Pro στα 52,98 ευρώ από το Banggood. Δωρεάν μεταφορικά και δεν περνάει τελωνείο. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε την ασφάλιση.

Link

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Switch , PC , και οποιοδήποτε κινητό ή tablet με Bluetooth.

Review 1

Review 2

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε

ειναι σαν να λεμε ο Βασιλιας των μαιμουδοπροιοντων ;
😛 😛 😛 

Πέρα από την πλάκα ειναι πάρα πολύ καλό χειριστήριο. Εγώ όταν το έψαχνα στο παρελθόν το έβρισκα στα 90 ευρώ με μεταφορικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποιος λεει οτι ειναι απλο κινεζικο δεν ξερει τι του γινεται. Εχει μαγνιτικα joysticks που σημαινει δεν εχει στικ ντριφτ.  Η εταιρια ειναι παρα πολυ καλη.

LTT καλο ειναι να αποφευγετε μεχρι να στρωσει αν στρωσει.

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 1
Δημοσ.

Pulled the trigger. Ευχαριστούμε TS! Αξιζει το χειριστήριο, ειδικά για να μην ταλαιπωρούνται τα joycons όταν το switched είναι docked! 

Δημοσ.
45 minutes ago, nek4d said:

Ερωτηση κρισεως:

Αφου ειναι τοσο καλα, πως και δεν εχουν βγαλει για xbox και ps4 ?!?

Δουλευει στο xbox , με adapter

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον θα το χτυπήσω και εγώ γιατί σαν να μου κάνει νερά το pro του switch.

@noFEARgr ξέρεις ποιός είναι ο αντάπτορας φίλε μου; Δεν θα με χάλαγε να το έχω σαν εναλλακτική και για το xbox.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, shodan είπε

Μάλλον θα το χτυπήσω και εγώ γιατί σαν να μου κάνει νερά το pro του switch.

@noFEARgr ξέρεις ποιός είναι ο αντάπτορας φίλε μου; Δεν θα με χάλαγε να το έχω σαν εναλλακτική και για το xbox.

Εδώ είσαι 

• Like 3
Δημοσ.

Πολύ καλό χειριστήριο. Το αγόρασα για το switch  στα 65+ πριν καιρό και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή.

Δημοσ.
4 hours ago, nek4d said:

Ερωτηση κρισεως:

Αφου ειναι τοσο καλα, πως και δεν εχουν βγαλει για xbox και ps4 ?!?

Για να βγουνε για PS4 κ XBOX πρεπει να παρουν τα δικαιωματα. Χαζες ειναι οι εταιριες να δωσουν τα rights σε τριτους; Θελουν να πουλανε τα δικα τους pro controllers και μη...

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή είναι η αλήθεια, ευτυχώς δεν ψάχνω χειριστήριο. 😛

Να αναφέρουμε ότι η εταιρεία έχει κιτ με hall effect joystick για το Switch και το Steam deck καθώς και έχουν ανακοινώσει ότι θα βγάλουν ανταλλακτικά joystick για το Dualsense Edge.

Δημοσ.
7 hours ago, TsironakosMix said:

Για να βγουνε για PS4 κ XBOX πρεπει να παρουν τα δικαιωματα. Χαζες ειναι οι εταιριες να δωσουν τα rights σε τριτους; Θελουν να πουλανε τα δικα τους pro controllers και μη...

Ποια δικαιωματα, για μπες σκρουτζ και αμαζον και η 'κουτση Μαρια' εχει βγαλει συμβατα χειριστηρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...