Bourdoulas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Το εξαιρετικό χειριστήριο της Gulikit, KingKong 2 Pro στα 52,98 ευρώ από το Banggood. Δωρεάν μεταφορικά και δεν περνάει τελωνείο. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε την ασφάλιση. Link Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Switch , PC , και οποιοδήποτε κινητό ή tablet με Bluetooth. Review 1 Review 2 7 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 ειναι σαν να λεμε ο Βασιλιας των μαιμουδοπροιοντων ; 😛 😛 😛 1
Bourdoulas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε ειναι σαν να λεμε ο Βασιλιας των μαιμουδοπροιοντων ; 😛 😛 😛 Πέρα από την πλάκα ειναι πάρα πολύ καλό χειριστήριο. Εγώ όταν το έψαχνα στο παρελθόν το έβρισκα στα 90 ευρώ με μεταφορικά. 1
mp44christos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Οποιος λεει οτι ειναι απλο κινεζικο δεν ξερει τι του γινεται. Εχει μαγνιτικα joysticks που σημαινει δεν εχει στικ ντριφτ. Η εταιρια ειναι παρα πολυ καλη. LTT καλο ειναι να αποφευγετε μεχρι να στρωσει αν στρωσει. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2023 από mp44christos 1
privateer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Αν ειχε back buttons θα το χτυπαγα για το PC. 🙄 θα περιμενω αυτο μαλλον https://www.hlplanet.com/gulikit-kingkong-3-controller/
nek4d Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Ερωτηση κρισεως: Αφου ειναι τοσο καλα, πως και δεν εχουν βγαλει για xbox και ps4 ?!?
gameleon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Pulled the trigger. Ευχαριστούμε TS! Αξιζει το χειριστήριο, ειδικά για να μην ταλαιπωρούνται τα joycons όταν το switched είναι docked!
noFEARgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 45 minutes ago, nek4d said: Ερωτηση κρισεως: Αφου ειναι τοσο καλα, πως και δεν εχουν βγαλει για xbox και ps4 ?!? Δουλευει στο xbox , με adapter 1
shodan Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Μάλλον θα το χτυπήσω και εγώ γιατί σαν να μου κάνει νερά το pro του switch. @noFEARgr ξέρεις ποιός είναι ο αντάπτορας φίλε μου; Δεν θα με χάλαγε να το έχω σαν εναλλακτική και για το xbox.
Bourdoulas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, shodan είπε Μάλλον θα το χτυπήσω και εγώ γιατί σαν να μου κάνει νερά το pro του switch. @noFEARgr ξέρεις ποιός είναι ο αντάπτορας φίλε μου; Δεν θα με χάλαγε να το έχω σαν εναλλακτική και για το xbox. Εδώ είσαι 3
hotb Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Πολύ καλό χειριστήριο. Το αγόρασα για το switch στα 65+ πριν καιρό και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή.
TsironakosMix Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 4 hours ago, nek4d said: Ερωτηση κρισεως: Αφου ειναι τοσο καλα, πως και δεν εχουν βγαλει για xbox και ps4 ?!? Για να βγουνε για PS4 κ XBOX πρεπει να παρουν τα δικαιωματα. Χαζες ειναι οι εταιριες να δωσουν τα rights σε τριτους; Θελουν να πουλανε τα δικα τους pro controllers και μη...
Grim Ripper Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Πολύ καλή τιμή είναι η αλήθεια, ευτυχώς δεν ψάχνω χειριστήριο. 😛 Να αναφέρουμε ότι η εταιρεία έχει κιτ με hall effect joystick για το Switch και το Steam deck καθώς και έχουν ανακοινώσει ότι θα βγάλουν ανταλλακτικά joystick για το Dualsense Edge.
nek4d Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 7 hours ago, TsironakosMix said: Για να βγουνε για PS4 κ XBOX πρεπει να παρουν τα δικαιωματα. Χαζες ειναι οι εταιριες να δωσουν τα rights σε τριτους; Θελουν να πουλανε τα δικα τους pro controllers και μη... Ποια δικαιωματα, για μπες σκρουτζ και αμαζον και η 'κουτση Μαρια' εχει βγαλει συμβατα χειριστηρια.
peterinio Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 On 26/08/2023 at 15:14, Bourdoulas said: Εδώ είσαι Απο που το αγοράζεις, όμως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα