BrokenExe Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σε όλους, ξεκίνησα την διαδικασία να βγάλω δίπλωμα μηχανής απεριόριστων κυβικών πριν 1 μήνα περίπου,απλά για να υπάρχει. Στο πρώτο μάθημα, που ήταν ουσιαστικά και η πρώτη μου επαφή σαν οδηγός σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, κόλλησα και τώρα θέλω ήδη να αγοράσω μια. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ιδέα από το τι παίζει στην αγορά, ούτε ξέρω τι μου αρέσει και πως να το ψάξω, αφού δεν είχα ποτέ μπει στην διαδικασία να ασχοληθώ με αυτό το θέμα. Θα είμαστε 2 άτομα συνήθως, εγω 1,80 70 κιλά και ο συνεπιβάτης 1,75 60 κιλά. Χρήση θα είναι καθημερινή μες στην πόλη σίγουρα,κανένα σαββατοκυριακο εκδρομή εκτός πόλεως και 2-3 φορές τον χρόνο έχω σκοπό να κάνει κ ενα μεγάλο ταξίδι τύπου Αθήνα - Θεσσαλονίκη εφόσον είναι εφικτό. Εμπειρία από δίτροχο έχω μόνο από ηλεκτρικό μικρό σκούτερ μέσα στην πόλη λόγω δουλειάς, Budget δεν έχω απεριόριστο αλλά γύρω στα 5-7 χιλιάρικα αν αρκούν, μπορώ να διαθέσω και παραπάνω αν χρειαστεί καθώς δεν βιάζομαι κιολας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ασχοληθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Με αυτα που περιγράφεις πας σε μεγάλα κυβικα, απο 600 και πάνω. Αλλα δεν λες τυπο μοτοσυκλετας, προφανώς εισαι για καποιο on/off πχ versys ή κατι παρόμοιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keleystis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Προσωπικά δεν οδηγώ μηχανή αλλά ο κολλητός μου είναι μια περίπτωση παρόμοια με την δική σου. Δεν είχε ποτέ μηχανή και του ήρθε να αγοράσει. Το μοντέλο που κατέληξε είναι το καινούργιο Honda CBF500. Έχει κάνει γύρω στα 2.000 χλμ και γενικά τον ακούω πολύ ευχαριστημένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomotto Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, BrokenExe είπε Καλησπέρα σε όλους, ξεκίνησα την διαδικασία να βγάλω δίπλωμα μηχανής απεριόριστων κυβικών πριν 1 μήνα περίπου,απλά για να υπάρχει. Στο πρώτο μάθημα, που ήταν ουσιαστικά και η πρώτη μου επαφή σαν οδηγός σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, κόλλησα και τώρα θέλω ήδη να αγοράσω μια. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ιδέα από το τι παίζει στην αγορά, ούτε ξέρω τι μου αρέσει και πως να το ψάξω, αφού δεν είχα ποτέ μπει στην διαδικασία να ασχοληθώ με αυτό το θέμα. Θα είμαστε 2 άτομα συνήθως, εγω 1,80 70 κιλά και ο συνεπιβάτης 1,75 60 κιλά. Χρήση θα είναι καθημερινή μες στην πόλη σίγουρα,κανένα σαββατοκυριακο εκδρομή εκτός πόλεως και 2-3 φορές τον χρόνο έχω σκοπό να κάνει κ ενα μεγάλο ταξίδι τύπου Αθήνα - Θεσσαλονίκη εφόσον είναι εφικτό. Εμπειρία από δίτροχο έχω μόνο από ηλεκτρικό μικρό σκούτερ μέσα στην πόλη λόγω δουλειάς, Budget δεν έχω απεριόριστο αλλά γύρω στα 5-7 χιλιάρικα αν αρκούν, μπορώ να διαθέσω και παραπάνω αν χρειαστεί καθώς δεν βιάζομαι κιολας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ασχοληθούν. Για την ασφάλεια σου και εφόσον δεν έχεις εμπειρία από μοτοσικλέτες μια ενδιάμεση λύση είναι το cb500x . Ούτε πολύ μικρό αλλά ούτε με πάρα πολλά άλογα. Είναι πολύ φιλικό. Δες και άλλες εταιρίες αν σου αρέσει κάποια και προσπάθησε να τις οδηγήσεις 4 ώρες πριν, keleystis είπε Προσωπικά δεν οδηγώ μηχανή αλλά ο κολλητός μου είναι μια περίπτωση παρόμοια με την δική σου. Δεν είχε ποτέ μηχανή και του ήρθε να αγοράσει. Το μοντέλο που κατέληξε είναι το καινούργιο Honda CBF500. Έχει κάνει γύρω στα 2.000 χλμ και γενικά τον ακούω πολύ ευχαριστημένο. Μήπως cb500x? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 2 ατομα αρκετουτσικα κιλα + ταξιδια που λετε ολα αυτα ατομματα μας λενε οτι χρειαζετε κατι μεγαλο και οχι naked δλδ 600 650 κυβικα ξεκινας μετα το ερωτημα ειναι θα πατας χωμα? αν ναι θες κατι σε adventure αν οχι sport touring μηχανη σε αυτα τα λεφτα που δινεις αν δαν κανω λαθος ειναι το cfmoto 700 καινουργια 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Οντως το CFMOTO 700MT ειναι το ιδανικο. Εξαιρετική τιμη, νορμαλ επιδόσεις, και πολύ άνετο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Versys 650 Vstrom 650 Yamaha Tracer7 Λόγω σωματοδομής και δικάβαλου θα σου έλεγα με τη σειρά που στα έβαλα. Από το πιο άνετο, στο λιγότερο άνετο. Πάρε το δίπλωμα με το καλό και κάνε και τα 3 test drive, ιδανικά και με τους 2 σας επάνω ώστε να είσαι σίγουρος οτι θα είναι άνετα και ο συνεπιβάτης. Να είσαι σίγουρος οτι δε θες γκρίνια και στάσεις κάθε τρεις και λίγο επειδή πιάστηκε/ζορίστηκε. το CB500 δε το προτείνω καθώς του λείπει η δύναμη δικάβαλο και δε θα έχεις ενεργητική ασφάλεια σε επιτάχυνση για μια ασφαλή προσπέραση ή δυνατό φρενάρισμα όπως τα 3 παραπάνω μοντέλα. καλά μαθήματα και καλή αρχή στη μοτοσυκλετιστική σου διαδρομή. Πάντα εξοπλισμό κράνος μπουφάν γάντια μπότες μποτάκια τουλάχιστον ακόμα και μέχρι το περίπτερο. το CFMoto 700MT είναι επίσης μια καλή λύση που ξέχασα να αναφέρω. Είναι στην ουσία μια απομίμηση του Versys650 (μοιράζονται 70% τα ίδια μηχανικά μέρη) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keleystis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 14 ώρες πριν, nikomotto είπε Μήπως cb500x? Όχι, στο CBF500 πήγε. Γενικά επειδή είναι νέος οδηγός πηγαίνει πολύ συνετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα