neced2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Άνοιξε η πλατφόρμα σήμερα, την είδα λίγο βιαστικά, αλλά βλέπω καλά; Είναι χωρίς εισοδηματικά κριτήρια αυτή τη φορά; Μόνο με κλήρωση; Εάν ναι, προβλέπεται βροχή αιτήσεων, μιας και θα κάνουν αίτηση και όσοι δεν είχαν δικαίωμα σε όλα τα άλλα προγράμματα στο παρελθόν. https://vouchers.gov.gr/northeviapass2023
Phoenix7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Αν κάποιος επιλεγεί, μπορεί να κάνει αίτηση μετά στο Turism4all; ή θα τον πετάει έξω;
james9tito Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Μα και περυσι δε θυμαμαι να υπηρχαν εισοδηματικα κριτηρια. Απλα ηταν οποιος προλαβει και σε 2' ειχαν εξαντληθει τα voucher . Τωρα απο οτι βλεπω γινεται κληρωση . Τωρα ποτε θα προλαβουν να κανουν κληρωση, να δουν τις ενστασεις που ισως προκυψουν, να εκδοσουν τις αϋλες κλπ δεν ξερω. Βλεπω να γινεται χρηση αυτων το 2024.... 1
Bitbit Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Συγγενής που έχει το voucher για Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας (150€), δε το έχει αξιοποιήσει και ούτε πρόκειται οπότε μου το δίνει. Το ερώτημα τώρα είναι... αξίζει να κάνω κανένα ντου; Λέω γι αυτό το σκ 28-29 διότι τα επόμενα μάλλον θα έχω δουλειά. Ο καιρός φαίνεται καλός Δεν έχω ξαναπάει, δε ξέρω τι έγινε και με τις βροχές και δε ξέρω αν έχει κόσμο ή είναι 3 και ο κούκος. Γιατί αν είναι να πάω απλά για να λέω ότι πήγα δεν αξίζει. Αν ήταν καλοκαίρι θα πήγαινα στο Πήλι. Τώρα όμως; Λέω μήπως καταφέρω να κάνω και καμια βουτιά. Ακούω γνώμες από κάποιους που ξέρουν τις περιοχές. Που έχει ζωή αυτή την περίοδο. Αν έχει... Ροβιές, Λίμνη;
Bitbit Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, neced2 said: Στη Λίμνη έχει ζωή όλο το χρόνο. Άρα προτείνεις να πάω εκεί; Δε θέλω φασαρία, ένα χαλαρό σκ θέλω, σε καμια ταβερνούλα παραλιακά και καμία βουτιά αν βοηθήσει ο καιρός. Αλλά να μην είμαστε και 2 άτομα μόνο. Δεν εχω πάει στη Λίμνη ποτέ. Θεωρείς ότι αξίζει να πάω παρόλο που είναι φθινόπωρο;
neced2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Ναι, είναι ίσως το μόνο όμορφο μέρος της Β.Εύβοιας που έχει αξιόλογη ζωή, όχι κάτι το τρελό αλλά δε θα είστε μόνοι σας. Φασαρία με τίποτα όπου και να πάτε. Επίσης, λειτουργούν οι καφετέριες και κάποια εστιατόρια. Ακόμη και άσχημο καιρό να έχει, θα κάνετε τις περισσότερες δραστηριότητες που σημειώνεις και θα αλλάξετε παραστάσεις. Τα υπόλοιπα μέρη της Β.Εύβοιας αυτή τη περίοδο, είναι μόνο για ένα πέρασμα με το αυτοκίνητο. Δε θα έχει καθόλου κόσμο. Άντε να έχει κάτι τις παραπάνω λόγω 28ης, αλλά και πάλι δε θα φανεί στους δρόμους και στα όποια ελαχιστότατα ανοιχτά μαγαζιά. Εάν είχα το voucher θα ξαναπήγαινα άνετα Λίμνη αυτή τη περίοδο για ένα χαλαρό ΠΣΚ. Επίσης, εάν σας αρέσουν οι διαδρομές με το αυτοκίνητο, η Λίμνη είναι αρκετά καλό σημείο εκκίνησης για να δείτε στα γρήγορα τη Β.Εύβοια. Με ένα 2ωράκι χαλαρής εκδρομής κάθε ημέρα του ΣΚ ή ένα 3ωράκι σε 1 ημέρα, μπορείτε να πάρετε μια καλή γρήγορη εικόνα από τους πιο γνωστούς προορισμούς. Όσο για το μπάνιο στη θάλασσα, εάν θέλετε να μπείτε ακόμη κι αν έχει ψύχρα, μπορώ να σου στείλω μια περιοχή στα περίπου 20χλμ από τη Λίμνη, όπου σκάει θερμή (καυτή) πηγή μέσα στη θάλασσα και πιθανώς να είστε αρκετά πιο άνετα.
janus5555 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Στη λίμνη θα είναι εξαιρετικά! Μη το σκέφτεσαι καν, έφυγες 1 ώρα πριν, neced2 είπε Όσο για το μπάνιο στη θάλασσα, εάν θέλετε να μπείτε ακόμη κι αν έχει ψύχρα, μπορώ να σου στείλω μια περιοχή στα περίπου 20χλμ από τη Λίμνη, όπου σκάει θερμή (καυτή) πηγή μέσα στη θάλασσα και πιθανώς να είστε αρκετά πιο άνετα. @neced2 μπορείς να πεις που είναι αυτό το μέρος; googlemaps link σε pm αν δε θες να πεις δημόσια, σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων
Bitbit Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, neced2 said: Ναι, είναι ίσως το μόνο όμορφο μέρος της Β.Εύβοιας που έχει αξιόλογη ζωή, όχι κάτι το τρελό αλλά δε θα είστε μόνοι σας. Φασαρία με τίποτα όπου και να πάτε. Επίσης, λειτουργούν οι καφετέριες και κάποια εστιατόρια. Ακόμη και άσχημο καιρό να έχει, θα κάνετε τις περισσότερες δραστηριότητες που σημειώνεις και θα αλλάξετε παραστάσεις. Τα υπόλοιπα μέρη της Β.Εύβοιας αυτή τη περίοδο, είναι μόνο για ένα πέρασμα με το αυτοκίνητο. Δε θα έχει καθόλου κόσμο. Άντε να έχει κάτι τις παραπάνω λόγω 28ης, αλλά και πάλι δε θα φανεί στους δρόμους και στα όποια ελαχιστότατα ανοιχτά μαγαζιά. Εάν είχα το voucher θα ξαναπήγαινα άνετα Λίμνη αυτή τη περίοδο για ένα χαλαρό ΠΣΚ. Επίσης, εάν σας αρέσουν οι διαδρομές με το αυτοκίνητο, η Λίμνη είναι αρκετά καλό σημείο εκκίνησης για να δείτε στα γρήγορα τη Β.Εύβοια. Με ένα 2ωράκι χαλαρής εκδρομής κάθε ημέρα του ΣΚ ή ένα 3ωράκι σε 1 ημέρα, μπορείτε να πάρετε μια καλή γρήγορη εικόνα από τους πιο γνωστούς προορισμούς. Όσο για το μπάνιο στη θάλασσα, εάν θέλετε να μπείτε ακόμη κι αν έχει ψύχρα, μπορώ να σου στείλω μια περιοχή στα περίπου 20χλμ από τη Λίμνη, όπου σκάει θερμή (καυτή) πηγή μέσα στη θάλασσα και πιθανώς να είστε αρκετά πιο άνετα. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ήμουν τέλος Αυγούστου στην Ανατολική Εύβοια και η κίνηση είχε πέσει τελείως. Επίσης παλαιότερα είχα πάει Σεπτέμβριο στο Πευκί και το μετάνιωσα. Δεν είχε καθόλου κίνηση. Τζάμπα τα έξοδα. Γι αυτό ρωτάω τι παίζει στη Λίμνη. Βλέπω στο gmaps ότι ο δρόμος Λίμνη - Αιδηψό είναι κλειστός σε κάποιο σημείο και η google σε πάει κύκλο από Ιστιαία. Ξέρετε αν ισχύει; Όσο για προτάσεις για μπάνιο εννοείται ότι είναι καλοδεχούμενες. Όπως και ξενοδοχείο (δε βλέπω να έχει και πολλά), ταβέρνες...
Panagiotis 05 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 47 minutes ago, janus5555 said: Στη λίμνη θα είναι εξαιρετικά! Μη το σκέφτεσαι καν, έφυγες @neced2 μπορείς να πεις που είναι αυτό το μέρος; googlemaps link σε pm αν δε θες να πεις δημόσια, σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων λογικά στα θερμά στην Αιδηψό 47 minutes ago, Bitbit said: Βλέπω στο gmaps ότι ο δρόμος Λίμνη - Αιδηψό είναι κλειστός σε κάποιο σημείο και η google σε πάει κύκλο από Ιστιαία. Ξέρετε αν ισχύει; έχει κάποια σημεία με βράχια στο δρόμο αλλά πάει κανονικά, αν και σε κάποια σημεία με μία λωρίδα. παρακάμπτεις τις πινακίδες και προχωράς
neced2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, janus5555 said: @neced2 μπορείς να πεις που είναι αυτό το μέρος; googlemaps link σε pm αν δε θες να πεις δημόσια, σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων Θα στο στείλω με πρ.μνμ. 2 hours ago, Bitbit said: Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ήμουν τέλος Αυγούστου στην Ανατολική Εύβοια και η κίνηση είχε πέσει τελείως. Επίσης παλαιότερα είχα πάει Σεπτέμβριο στο Πευκί και το μετάνιωσα. Δεν είχε καθόλου κίνηση. Τζάμπα τα έξοδα. Γι αυτό ρωτάω τι παίζει στη Λίμνη. Βλέπω στο gmaps ότι ο δρόμος Λίμνη - Αιδηψό είναι κλειστός σε κάποιο σημείο και η google σε πάει κύκλο από Ιστιαία. Ξέρετε αν ισχύει; Όσο για προτάσεις για μπάνιο εννοείται ότι είναι καλοδεχούμενες. Όπως και ξενοδοχείο (δε βλέπω να έχει και πολλά), ταβέρνες... Ναι, έτσι είναι από τέλη Αυγούστου και μετά και ειδικά αυτή τη περίοδο, η κατάταση είναι χειρότερα στα μέρη που σημείωσες. Στη Λίμνη όμως παίζει ντόπιος πληθυσμός που τη κρατάει αξιοπρεπώς ζωντανή και τα ΣΚ ενισχύεται από τους νέους που επιστρέφουν εκεί. Δεν έχει τη ζωντάνια της Χαλκίδας, αλλά ούτε και της Αιδηψού ή του Πευκιού... Ως προς το αν είναι κλειστός ο δρόμος προς Αιδηψό, σε κάποια σημεία είναι όλο το χρόνο με πεσμένους βράχους στο δρόμο, αλλά όπως προαναφέρθηκε, ο δρόμος συνήθως είναι βατός. Δε ξέρω αν με τις πρόσφατες δυνατές βροχές έχει καταστραφεί περαιτέρω και τον σημείωσαν οι ντόπιοι ως κλειστό στο gmaps. Μπορείς να ζητήσεις από τα τοπικά καταλύματα τη πληροφορία. Θα σου στείλω με πρ.μνμ. το σημείο με τη θερμή πηγή που σκάει στη παραλία μέσα στη θάλασσα (η οποία δεν είναι στα θερμά λουτρά της πόλης Αιδηψού). Από δωμάτιο δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο να σου προτείνω. Σιγουρέψου ότι δέχονται το voucher πριν το κλείσεις. 2 hours ago, Panagiotis 05 said: λογικά στα θερμά στην Αιδηψό Όχι, δεν αναφέρομαι στα (δωρεάν) θερμά λουτρά Αιδηψού αλλά κι αυτά καλά είναι για τη φθινοπωρινή ψύχρα (και πιο βολικά σε πρόσβαση για τους περισσότερους). https://maps.app.goo.gl/5dG61JYzoQditfbm7 https://maps.app.goo.gl/KCEBwqC3USNMWEDTA
janus5555 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, Bitbit είπε Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ήμουν τέλος Αυγούστου στην Ανατολική Εύβοια και η κίνηση είχε πέσει τελείως. Επίσης παλαιότερα είχα πάει Σεπτέμβριο στο Πευκί και το μετάνιωσα. Δεν είχε καθόλου κίνηση. Τζάμπα τα έξοδα. Γι αυτό ρωτάω τι παίζει στη Λίμνη. Βλέπω στο gmaps ότι ο δρόμος Λίμνη - Αιδηψό είναι κλειστός σε κάποιο σημείο και η google σε πάει κύκλο από Ιστιαία. Ξέρετε αν ισχύει; Όσο για προτάσεις για μπάνιο εννοείται ότι είναι καλοδεχούμενες. Όπως και ξενοδοχείο (δε βλέπω να έχει και πολλά), ταβέρνες... Το κομμάτι από Ροβιές ως Αιδηψό που φαίνεται να έχει κάποια κλειστά σημεία τώρα είναι εντελώς κλειστός μετά τα τελευταία, έχουν γκρέιτερ και κάνουν έργα. Αν πας από Αθήνα θα πας από Χαλκίδα και θα ανέβεις Ψαχνά Προκόπι και στη Στροφιλιά αριστερά για Λίμνη. Και η Αιδηψός είναι όμορφη και ακόμα έχει λίγη κίνηση. Έχει εστιατόρια και τα λουτρά που είναι δημόσια και ανοιχτά είναι πάρα πολύ ωραία. Καλά να περάσεις
invisiblesurfer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Είμαι της γνώμης ότι όσοι ψάχνουν "κίνηση" στις διακοπές τους, μάλλον δεν χρειάζονται διακοπές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα