Trigger Happy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Έχω καιρό να το κάνω και σκουριασα. Η είσοδος μου είναι καφέ μπλε.Πρέπει να βάλω το μάτι ανάμεσα και μετά φεύγουν έτοιμα καφέ μπλε πλάι στον προβολέα.
nickol-us Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Εγώ πάλι καταλαβαίνω ότι στον προβολέα πρέπει να πάει από το κόκκινο. Καλύτερη φωτό αλλά και επεξήγηση παρακαλώ.
Trigger Happy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Ας ανεβάσω και τον παλιό για να δείτε την διαφορά. Εσωτερική καλωδίωση εκείνος. Εξωτερική ο νεος Αν τα βγάζω καλά του προηγούμενου σύμφωνα με την προϋπάρχουσα καλωδίωση Από αριστερά προς δεξιά Μπλε είσοδος Μπλε προβολέα Καφέ είσοδος Καφέ προβολέα Όπου είσοδος γραμμή που δίνει ρεύμα από το κουτί βλεπω
nickol-us Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Τα μπλε είναι κοινά έτσι κι αλλιώς, αδιάφορη η σειρά. Έτσι που το δείχνεις φαίνεται να πηγαίνει. Το καφέ του προβολέα πρέπει να ξεχωρίζει με κόκκινο χρώμα στην κλέμα. Δεν κατάλαβα τι σε μπερδεύει...; Κάτι έχω χάσει;
csontheline Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Σκέψου το ως εξής. Έρχεται ουδέτερος (μπλε) και φάση (καφέ) στο μάτι. Από εκεί αναχωρούν ουδέτερος (μπλε) και φάση (κόκκινο) για τον προβολέα. Απλά ο ουδέτερος δεν μπαίνει (όπως στον παλιό) μέσα στο μάτι, αλλά τον ενώνεις με κλέμμα. Οπότε έχει 3 μπλε καλώδια (1-ουδέτερος σπιτού, 2-μάτι, 3-προβολέας) που πρέπει να ενωθούν όλα μαζί, σαν "Τ". Αντιθέτως, η φάση διακόπτεται μέσα στο μάτι, οπότε θα έχεις 2 καλώδια, την άφιξη (προς το μάτι) και την αναχώρηση (από το μάτι, προς τον προβολέα).
hp8 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, Trigger Happy είπε Πρέπει να βάλω το μάτι ανάμεσα και μετά φεύγουν έτοιμα καφέ μπλε πλάι στον προβολέα. αν αυτό που λες μάτι είναι αισθητήρας κίνησης η νυκτός σαν της φωτο η σύνδεση είναι παροχή καφέ και μπλε προς τον αισθητήρα Για τον προβολέα δίνεις μπλε και κόκκινο Τώρα σε σχέση με το παλιό από που θα τα πάρεις - δόσεις εσύ θα δεις
Trigger Happy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Ωραία πες ότι τα ουδέτερα μπλε τα ενώνει όλα παρέα. Για βάλτε ένα πρόχειρο σκίτσο με το πώς θα βάζατε την φάση....
Trigger Happy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Το βρήκα.αμα πιάνεις λίγο καλό ίντερνετ τελικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα