geopro Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτό που παρατηρήθηκε είναι ότι η θερμοκρασία προσεγγίζει ή και ξεπερνά τους 110 c όταν είναι εν κινήσει. Να υποθέσω όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα από 90 km/h και πάνω ? Σωστά ? Σ' αυτές τις ταχύτητες υπάρχει ικανή φυσική ροή αέρα και το βεντιλατέρ παίζει δευτερεύων ρόλο. Κανονικά ούτε καν θα έπρεπε να ενεργοποιείται όταν οδηγούμε σε συνεχή οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο. Το βεντιλατέρ έχει δουλειά να κάνει όταν η φυσική ροή του αέρα είναι ανεπαρκής και συνήθως αυτό συνήθως συμβαίνει σε μποτιλιάρισμα ή σε ανάβαση βουνού με χαμηλές ταχύτητες και υψηλό φορτίο στον κινητήρα. Επί του θέματος νομίζω ότι έχουν αλλαχθεί τα πάντα πλην της αντλίας νερού η οποία έχει αλλαχθεί πρόσφατα. Να έχουμε πέσει στην περίπτωση και να έχουν βάλει καμιά τιποτένια ? Αν ήμουν στην θέση σου θα πήγαινα για καθαρισμό του κυκλώματος ψύξης. Προσοχή δεν εννοώ καθαρισμό ψυγείου (το οποίο άλλωστε είναι καινούργιο). Αν κάποιος έχει καμία άλλη ιδέα ας την ακούσουμε. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2023 από geopro 1
zklimadiris Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας κ τις απαντησεις σας.Για το παραπανω θεμα οσο ανεβαζω χιλιομετρα ανεβαζω κ θερμοκρασια.χαχαχα Πραγματικα τα εχω παιξει..Θα αλλαξω κ μια τρομπα κ θα σας πω τα αποτελεσματα γιατι πλεον δεν υπαρχει τιποτα αλλο για αλλαγη....
CaMp3on Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Πήγα έκανα καθαρισμό κυκλώματος πριν λίγο καιρό στο almera για να είναι φρέσκο για το καλοκαίρι. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά του. Αν είσαι από Θεσσαλονίκη στείλε πμ να σου πω που θα πας.
PLACEBO_89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 29/8/2023 στις 12:17 ΠΜ, zklimadiris είπε ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας κ τις απαντησεις σας.Για το παραπανω θεμα οσο ανεβαζω χιλιομετρα ανεβαζω κ θερμοκρασια.χαχαχα Πραγματικα τα εχω παιξει..Θα αλλαξω κ μια τρομπα κ θα σας πω τα αποτελεσματα γιατι πλεον δεν υπαρχει τιποτα αλλο για αλλαγη.... Δεν μπορει στο σταματα-ξεκινα οι θερμοκρασιες να ειναι νορμαλ αλλα οταν τρεχεις σε ανοιχτο δρομο να ανεβαζει! Συνηθως συμβαινει το αναποδο γιατι με την ταχυτητα ψυχει καλυτερα το ψυγειο συν η αντλια δουλευει με περισσοτερες στροφες. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2023 από PLACEBO_89 1
geopro Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Δεν μπορει στο σταματα-ξεκινα οι θερμοκρασιες να ειναι νορμαλ αλλα οταν τρεχεις σε ανοιχτο δρομο να ανεβαζει! Συνηθως συμβαινει το αναποδο γιατι με την ταχυτητα ψυχει καλυτερα το ψυγειο συν η αντλια δουλευει με περισσοτερες στροφες. Έτσι ακριβώς είναι. Όμως πρέπει να συνυπολογίσουμε και το αυξημένο θερμικό φορτίο όταν ζητάμε από τον κινητήρα μεγαλύτερη ισχύ. Στην περίπτωση μας αυτό που υποψιάζομαι είναι μειωμένη ροή ψυκτικού υγρού. Κάτι είναι βουλωμένο. 1
zklimadiris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 τι να πω ρε παιδια εχω απελπιστει απλα ..Θα παω καποια στιγμη να κανω εναν καθαρισμο και στο κυκλωμα.
meletis_m Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, zklimadiris είπε τι να πω ρε παιδια εχω απελπιστει απλα ..Θα παω καποια στιγμη να κανω εναν καθαρισμο και στο κυκλωμα. Αλλάχτηκε αντλία νερού και εξακολουθεί να ανεβάζει θερμοκρασία ; Μήπως να το έβλεπε και κάποιο συνεργείο που ασχολείται περισσότερο με Cintroen - peugeot
Maurikycli Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Να ανεβάζει θερμοκρασίες σε υψηλές ταχύτητες και σε ανηφόρες το είχα πάθει όταν μου έβαλαν μικρότερο ψυγείο. Το πρόβλημα ήταν ότι για τα κυβικά μου έβγαιναν δύο τύποι ψυγείων και δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη μέχρι που πήγα και αγόρασα το ψυγείο που θυμόμουν πώς ήταν από το εργοστάσιο και έβαλα τον μάστορα να το τοποθετήσει με το ζόρι. Έκτοτε λύθηκε το πρόβλημα αλλά στο μεταξύ έσκαγαν κολάρα, καλοριφέρ το ίδιο το μικρότερο ψυγείο....
PLACEBO_89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 2/9/2023 στις 3:13 ΜΜ, zklimadiris είπε τι να πω ρε παιδια εχω απελπιστει απλα ..Θα παω καποια στιγμη να κανω εναν καθαρισμο και στο κυκλωμα. Τελικα το ελυσες το προβλημα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα