Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν χρωστας εναν λογαριασμο 300€ στην ΔΕΗ, μετα απο ποσους μηνες μπανεις σε καθολικη υπυρεσια, για Αυγουστο 2023 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, bilyn είπε

Οταν χρωστας εναν λογαριασμο 300€ στην ΔΕΗ, μετα απο ποσους μηνες μπανεις σε καθολικη υπυρεσια, για Αυγουστο 2023 ?

Καλημέρα... Είναι ανάλογο.. Δεν σημαίνει ότι θα μπεις... Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις...Μπορεί να βγει πρώτο και η αποκοπή του ρεύματος... 

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 25/8/2023 στις 7:11 ΠΜ, takoulou είπε

Καλημέρα... Είναι ανάλογο.. Δεν σημαίνει ότι θα μπεις... Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις...Μπορεί να βγει πρώτο και η αποκοπή του ρεύματος... 

Ευχαριστω για την απαντηση, μηπως γνωριζεις τις προυποθεσεις ωστε να κανω κατι για να μπω σε καθολικη υπηρεσια για να μην κοψουν το ρευμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, bilyn είπε

Ευχαριστω για την απαντηση, μηπως γνωριζεις τις προυποθεσεις ωστε να κανω κατι για να μπω σε καθολικη υπηρεσια για να μην κοψουν το ρευμα.

Αν αφήσεις το ρεύμα απλήρωτο.. Για πολυ καιρό.. Αλλά μπορεί  τότε να γίνει και  η αποκοπή ρευματος  όμως..Συνηθως  όμως γίνεται η αποκοπή...Και μετά όταν δεν θα πληρωσεις την οφειλή αυτή για πολυ καιρό... Τότε θα σε μεταφέρουν στην καθολική υπηρεσία.. Αλλά για ποιο λόγο να πας;

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, bilyn είπε

Δεν είναι λύση να μπεις στην καθολική υπηρεσία.Δεν μπορείς να κάνεις κάποιο διακανονισμό στο χρέος;

• Confused 1
Δημοσ.

@bilyn δες αν δικαιούσαι ΚΟΤ ή κάνε διακανονισμό

αλλιώς άλλαξε πάροχο όσο προλαβαίνεις μιας και σε λίγο θα καταργηθεί η μετάβαση αν υπάρχει χρέος

Υπόψιν οτι ο προηγούμενος πάροχος ενώ (προς το παρών) δε μπορεί να δώσει εντολή διακοπής στο ΔΕΔΔΗΕ , μπορεί να διεκδικήσει τις οφειλές με Διαταγή Πληρωμής

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν είναι λύση να μπεις στην καθολική υπηρεσία.Δεν μπορείς να κάνεις κάποιο διακανονισμό στο χρέος;

Ρωτησα για διακανονισμο και μου ειπαν απο την ΔΕΗ 6 δοσεις 50€ τον μηνα, δεν θα μπορω να δινω καθε μηνα 50€. Μπορω ομως τωρα να δωσω 150€ απο τα 300€ που ειναι ο συνολικος λογαριασμος, δεν γνωριζω ομως αν και παλι θα υπαρξει θεμα.

2 ώρες πριν, takoulou είπε

Αν αφήσεις το ρεύμα απλήρωτο.. Για πολυ καιρό.. Αλλά μπορεί  τότε να γίνει και  η αποκοπή ρευματος  όμως..Συνηθως  όμως γίνεται η αποκοπή...Και μετά όταν δεν θα πληρωσεις την οφειλή αυτή για πολυ καιρό... Τότε θα σε μεταφέρουν στην καθολική υπηρεσία.. Αλλά για ποιο λόγο να πας;

Ρωτησα για διακανονισμο και μου ειπαν απο την ΔΕΗ 6 δοσεις 50€ τον μηνα, δεν θα μπορω να δινω καθε μηνα 50€. Μπορω ομως τωρα να δωσω 150€ απο τα 300€ που ειναι ο συνολικος λογαριασμος, δεν γνωριζω ομως αν και παλι θα υπαρξει θεμα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bilyn είπε

Αφού έχεις 150, σπάσε τα και δώσε από 50 για 3 μήνες. Και μέχρι τότε βλέπεις τι θα κάνεις. Όχι; 🤔

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bilyn είπε

Δεν μπορείς να δίνεις 50€ τον μήνα (συν τους λογαριασμούς που θα βγαίνουν αλλιώς θα χαθεί η ρύθμιση) αλλά μπορείς να δώσεις 150€ τώρα;Κάπου το χάνω αλλά οκ.Εγώ θα έμπαινα σε ρύθμιση με 50€ τον μήνα ώστε να περάσει ένας δύο μήνες να ανασάνω λίγο οικονομικά χωρίς να μου κόψουν το ρευμα και μετά θα προσπαθούσα να πληρώνω ωστε να μην χαθεί η ρύθμιση.Δεν είναι τεράστιο ποσό.Αν εργάζεσαι θα μπορείς να ανταπεξέλθεις,κάνοντας παράλληλα μεγάλη οικονομία να μην σε πνίξουν οι νέοι λογαριασμοί.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Αφού έχεις 150, σπάσε τα και δώσε από 50 για 3 μήνες. Και μέχρι τότε βλέπεις τι θα κάνεις. Όχι; 🤔

Εχω ΚΟΤ ομως Σεπτεμβρη και Οκτωβρη κοβουν το ρευμα και στις ευαλωτες ομαδες, αυτο φοβαμαι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bilyn είπε

Εχω ΚΟΤ ομως Σεπτεμβρη και Οκτωβρη κοβουν το ρευμα και στις ευαλωτες ομαδες, αυτο φοβαμαι

Με το να το αφήνεις έτσι χειρότερα τα κάνεις.Κάνε διακανονισμό πρώτη Σεπτέμβρη ,αν δεν στο κόψουν στο μεταξύ,ώστε να έχεις τα 150€ για τους επόμενους δύο μήνες.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν μπορείς να δίνεις 50€ τον μήνα (συν τους λογαριασμούς που θα βγαίνουν αλλιώς θα χαθεί η ρύθμιση) αλλά μπορείς να δώσεις 150€ τώρα;Κάπου το χάνω αλλά οκ.Εγώ θα έμπαινα σε ρύθμιση με 50€ τον μήνα ώστε να περάσει ένας δύο μήνες να ανασάνω λίγο οικονομικά χωρίς να μου κόψουν το ρευμα και μετά θα προσπαθούσα να πληρώνω ωστε να μην χαθεί η ρύθμιση.Δεν είναι τεράστιο ποσό.Αν εργάζεσαι θα μπορείς να ανταπεξέλθεις,κάνοντας παράλληλα μεγάλη οικονομία να μην σε πνίξουν οι νέοι λογαριασμοί.

Ειμαι ανεργος γιαυτο δεν μπορω να δινω 50€ τον μηνα, ετυχε και τωρα εχω τα 150€. Ομως θα το σκεφτω για διακανονισμο, απλα θα ζοριστω ακομη περισοτερο.

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Με το να το αφήνεις έτσι χειρότερα τα κάνεις.Κάνε διακανονισμό πρώτη Σεπτέμβρη ,αν δεν στο κόψουν στο μεταξύ,ώστε να έχεις τα 150€ για τους επόμενους δύο μήνες.

Σωστο !

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, bilyn είπε

Ειμαι ανεργος γιαυτο δεν μπορω να δινω 50€ τον μηνα, ετυχε και τωρα εχω τα 150€. Ομως θα το σκεφτω για διακανονισμο, απλα θα ζοριστω ακομη περισοτερο.

Σωστο !

Τι οφειλή έχεις τώρα; Για ποσό μιλάμε;

Απλά να βάζεις  απο 50 Ευρώ το μήνα για να μειώσεις την οφειλή. 

Και άσε το να πας στην καθολική υπηρεσία.. 

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, takoulou είπε

Τι οφειλή έχεις τώρα; Για ποσό μιλάμε;

Απλά να βάζεις  απο 50 Ευρώ το μήνα για να μειώσεις την οφειλή. 

Και άσε το να πας στην καθολική υπηρεσία.. 

Η ΔΕΗ σε βαζει σε καθολικη υπηρεσια για να μην κοψει το ρευμα για 3 μηνες νομιζω, αυτο ειναι καλο, το ασχημο ειναι οτι μετα θα πρεπει να εξοφλησεις την οφειλη και να υπογραψεις νεα συμβαση με νεο αριθμο παροχης και να πληρωσεις 130€ εγγυηση, τραβηγμα διοτι ειναι και χρονοβορος διαδικασια. Εχω οφειλη 300€, θα δωσω ενα ποσο αρχες Σεπτεμβρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...