Frago21ps Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Για αυτο αγοραζουμε Sony και κοιμομαστε το βραδυ,,,Νομιζω η μονη πιστη εταιρεια με Snapdragon stock android και καθε μηνα Update
filip123go Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Spoiler Όσοι έχετε κινητά με Exynos, μπορείτε να μου πείτε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζετε σε day to day χρήση; Όχι κάτι που είδατε στο YouTube η που διαβάσατε κάπου.. Κάτι το οποίο όντως να σας ενοχλεί, εσάς προσωπικά.
Lefteris Sorogos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Μετά την κατακραυγή των ειδικών επιστημόνων του Insomnia η Samsung σκέφτεται να κλείσει το αποτυχημένο τμήμα κατασκευής επεξεργαστών. 1
vastegial_74 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 20 λεπτά πριν, Frago21ps είπε Για αυτο αγοραζουμε Sony και κοιμομαστε το βραδυ,,,Νομιζω η μονη πιστη εταιρεια με Snapdragon stock android και καθε μηνα Update Για δυο χρονια και μετα αντε γεια. Ημουν παιδι της sony και ακομα πιστευω οτι σαν ποιοτητα κατασκευης μονο με iphone μπορει να συγκριθει αλλα στο θεμα των ενημερωσεων χωλαινει πλεον σε σχεση με αλλες εταιρειες. 1
Arkin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Ρε samsung πας καλα? Παλι τα σκουπιδια θα φερεις Ευρωπη? Πολιτες τεταρτης διαλογης τους μαθαμε πια. Ας φερει τις θερμαστρες παλι και ας τις βαλει και 1500 ευρω. Καραγκιοζηδες δεν θα χορτασετε με τα δις που βγαζετε. Βγαλατε τον φορτιστη τωρα πατε παλι να βαλετε παλι τα σκουπιδα soc σε κινητα 1500 ευρω.
Frago21ps Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 44 minutes ago, vastegial_74 said: Για δυο χρονια και μετα αντε γεια. Ημουν παιδι της sony και ακομα πιστευω οτι σαν ποιοτητα κατασκευης μονο με iphone μπορει να συγκριθει αλλα στο θεμα των ενημερωσεων χωλαινει πλεον σε σχεση με αλλες εταιρειες. 2 Xρονια ανδροιδ version updates,5 security,το xperia 5 mark 2 που εδωσα στην γυναικα μου εχει πιο προσφατο security update απο το s23 και ειναι 2020 μοντελο 1
duende Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 12 λεπτά πριν, Frago21ps είπε 2 Xρονια ανδροιδ version updates,5 security,το xperia 5 mark 2 που εδωσα στην γυναικα μου εχει πιο προσφατο security update απο το s23 και ειναι 2020 μοντελο να δινεις ενα-εναμιση χιλιαρικο και να εχεις 2 εκδοσεις ανδροιντ κ μετα "στον κουβα" ειναι απαραδεκτο. δεν ειναι στραγαλια τα χιλιαρικα. το μονο για το οποιο παραδεχομαι το μηλο. και ξαναλεω, για κινητα του χιλιαρικου
Frago21ps Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 1 minute ago, duende said: να δινεις ενα-εναμιση χιλιαρικο και να εχεις 2 εκδοσεις ανδροιντ κ μετα "στον κουβα" ειναι απαραδεκτο. δεν ειναι στραγαλια τα χιλιαρικα. το μονο για το οποιο παραδεχομαι το μηλο. και ξαναλεω, για κινητα του χιλιαρικου Σιγουρα ουτε εγω ειμαι ευχαριστημενος με αυτο,αλλα σαν εταιρια βλεπει οτι η apple καθε χρονο πουλαει και οι περισσοτερει παιρνουν το πιο νεο κανει και αυτη το ιδιο,σου λεει αυτος που θα παρει το νεο θα ξαναπαρει και το πιο νεο
ethereum Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Frago21ps είπε Νομιζω η μονη πιστη εταιρεια με Snapdragon stock android Motorola Edge 40 Pro , snapdragon gen 2 , stock android σχεδόν σαν το Pixel , - 2 android versions plus 5 years updates . Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από ethereum
duende Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 6 λεπτά πριν, Frago21ps είπε Σιγουρα ουτε εγω ειμαι ευχαριστημενος με αυτο,αλλα σαν εταιρια βλεπει οτι η apple καθε χρονο πουλαει και οι περισσοτερει παιρνουν το πιο νεο κανει και αυτη το ιδιο,σου λεει αυτος που θα παρει το νεο θα ξαναπαρει και το πιο νεο το πιο νεο ομως δε το παιρνουν γιατι σταματησε να υποστηριζει το παλιο. και οταν μιλαμε για τοσο δυνατο hardware δε μπορει απλα να το παραταει οποιαδηποτε εταιρεια στις 2 ενημερωσεις, λες και δε σηκωνει νεα εκδοση. ποσο μαλλον η sony, που βγαζει μετρημενα μοντελα καθε χρονο. εχω το g8s της αημνειστου lg, κυκλοφορησε το 2019 με android 9 και εχει παρει αυτη τη στιγμη τη 12. και ακομα βαραει 600κ antutu.. τεσπα, βγαινουμε εκτος θεματος 1
ethereum Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, duende είπε να δινεις ενα-εναμιση χιλιαρικο και να εχεις 2 εκδοσεις ανδροιντ κ μετα "στον κουβα" ειναι απαραδεκτο 7 χρόνια δεν είναι και λίγα Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από ethereum
duende Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ethereum είπε 7 χρόνια δεν σου φτάνουν ? μιλαω για android, που αναφερθηκε πιο πανω η σονυ οτι δινει 2 αναβαθμισεις Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από duende
georgiosmag Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 S20 ge 5g 8/256 και τώρα s23 plus 512. Ποτέ ξανά εξινος. Εξινος και ξερός 1
endeavour Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 2 hours ago, Frago21ps said: Για αυτο αγοραζουμε Sony και κοιμομαστε το βραδυ,,,Νομιζω η μονη πιστη εταιρεια με Snapdragon stock android και καθε μηνα Update Sony, εξαιρετική αισθητική (κοσμηματα), ποιότητα και μέχρι τωρα δύο φουσκωμενες μπαταρίες (ευτυχως μέσα σε εγγυηση).
Frago21ps Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 21 minutes ago, endeavour said: Sony, εξαιρετική αισθητική (κοσμηματα), ποιότητα και μέχρι τωρα δύο φουσκωμενες μπαταρίες (ευτυχως μέσα σε εγγυηση). Ποτε δεν μου εχει τυχει και τα εχω αλλαξει ολα,παραξενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα