choralsilver Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Παιδιά καλησπέρα. Όταν συνδέομαι στο ρουτερ μου απο το android κινητό μου δεν μπορώ να συνδεθώ σε κάποιες ιστοσελίδες και μου εμφανίζει το συγκεκριμένο error. Από το λαπτοπ συνδέομαι κανονικα δεν υπάρχει κάποιο θεμα.Επισης αν χρησιμοποιήσω mb από το κινητό και πάλι μπαίνω κανονικά στις ιστοσελίδες. Κάποια βοήθεια;
CyberCr33p Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Εάν δεν μπεις μέσω του router αλλά απευθείας με τον πάροχο κινητής τότε σου εμφανίζει αυτό το μήνυμα; ΥΓ: Το διάβασα ξανά ότι στο κάνει μόνο μέσω του router. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από CyberCr33p
greekfragma Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Το είχα ξαναπετύχει αυτό. Ήταν ασυμβατότητα μεταξύ router (Cosmote Entry2i ή SpeedportPlus) και wifi module της συσκευής με Qualcomm chip και πιο συγκεκριμένα σε Dell Laptop. η λύση δόθηκε μόνο κατόπιν wifi patched driver από την Qualcomm μέχρι να βγει ο updated driver από την Qualcomm αναγκαστικά αγοράστηκε intel wifi pcie module και αντικαταστάθηκε η original εάν έχεις Cosmote router δίνω πολλές πιθανότητες να έπαθες το ίδιο με το κινητό σου. Έγινε μετά από αναβάθμιση rom; 1
choralsilver Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, greekfragma είπε Το είχα ξαναπετύχει αυτό. Ήταν ασυμβατότητα μεταξύ router (Cosmote Entry2i ή SpeedportPlus) και wifi module της συσκευής με Qualcomm chip και πιο συγκεκριμένα σε Dell Laptop. η λύση δόθηκε μόνο κατόπιν wifi patched driver από την Qualcomm μέχρι να βγει ο updated driver από την Qualcomm αναγκαστικά αγοράστηκε intel wifi pcie module και αντικαταστάθηκε η original εάν έχεις Cosmote router δίνω πολλές πιθανότητες να έπαθες το ίδιο με το κινητό σου. Έγινε μετά από αναβάθμιση rom; Αρχικά ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Σωστά εχω cosmote router Δεν ξερω τι παίχτηκε, απλα έκανα μεταφορά το router σε αλλη περιοχή λόγω μετακομισης και από τότε που είμαι στο καινούργιο σπίτι υπάρχει αυτό το θέμα στο κινητό Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2023 από choralsilver
Λύση Xristina118 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν το δει κάποιος και εχει το ιδιο το θέμα, η μόνη λύση ήταν αλλαγή ρουτερ.Ειναι δωρεάν η αλλαγή ,είναι κυριολεκτικά 5 λεπτά δουλειά.Απλα τους παίρνετε στο 13888 και ζητάτε αλλαγή ρουτερ λόγω του συγκεκριμένου error Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από Xristina118 2 1
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Στις 8/9/2023 στις 9:44 ΠΜ, Xristina118 είπε Αν το δει κάποιος και εχει το ιδιο το θέμα, η μόνη λύση ήταν αλλαγή ρουτερ.Ειναι δωρεάν η αλλαγή ,είναι κυριολεκτικά 5 λεπτά δουλειά.Απλα τους παίρνετε στο 13888 και ζητάτε αλλαγή ρουτερ λόγω του συγκεκριμένου error Γράφω μια μικρή ιστορία και μια έξτρα λύση σε περίπτωη που ο οτε κάνει τα δικά του: Σε φίλη που μένει Νέο Κόσμο και μόνο το 24αρι είναι διαθέσιμο και κλειδώνει στα 12mb, έκανα όλες τις ενέργειες για να της αλλάξουν το μόντεμ, αλλά πάλι της έδωσαν το speedport plus αυτό το σαπάκι της sercom ξανά. Ρώτησα γιατί όχι το 2, και είπαν ότι η γραμμή της δεν είναι συμβατή με αυτό το μόντεμ, γελάνε τα τσιμέντα εδώ πέρα με τις παπατζιες που λένε. Οπότε αφού έδωσαν το ίδιο μόντεμ, έχει το ίδιο ακριβώς θέμα, ERR_SSL_BAD_RECORD_MAC_ALERT, όταν πλοηγείται οποιαδήποτε ασύρματη συσκευή tablet ή κινητό στο δίκτυο. Στο pc με wifi δε το κάνει ή με ethernet. Και δεν είναι μόνο αυτό το θέμα με σελίδες να μην ανοίγουν, αλλά και στο discord δε στέλνονται τα μηνύματα που θα στείλεις όπως και στο instagram δε λαμβάνεις τα μηνύματα. Άλλαξα τα ntp στο modem όπως και τα dns αλλά πάλι δε λύθηκε το θέμα. Ξαναπήγα στο cosmote support και εξήγησα τη φάση ακόμα πιο αναλυτικά, μου έδιναν generic βήματα για boomers που προφανώς και τα είχα κάνει και τους τα είχα πει. Με κορυφαίο να μου ζητάνε να κάνω reset το μόντεμ που μόλις πριν 30 λεπτά είχα φέρει σπίτι και το είχα σετάρει. Που το έκανα έτσι για το γμτ που εννοείτια δεν έλυσε τίποτα. Όπως και αυτοί από κει έκαναν κάποιες άκαρπες ενέργειες. Εν τέλει της το έδωσαν βλάβη και περιμένει τηλέφωνο από τον τεχνικό. Τώρα τί θα κάνει ο τεχνικός δε ξέρω🤡. Το μόνο που θα πω είναι να επιμείνω για το speedport plus 2. Σαν "μπακαλίστική" λύση που βρήκα είναι η εξής: Απενεργοποίηση του band-steering και απενεργοποίηση ΤΕΛΕΙΩΣ της 5ghz κεραίας. Γιατί ακόμα και ανοιχτή η των 5 να ήταν και να έμπαινες από τη 2.4 πάλι το έκανε το θέμα. Συνδεθήκαμε στα 2.4ghz και ως δια μαγείας το πρόβλημα λύθηκε. Πουθενά το σφάλμα, και σελίδες όπως το insomnia και το sport24 ανοίγουν κανονικά, τα μηνύματα στο discord στέλνονται κανονικά και στο instagram. Κανένα θέμα τις τελευταίες 18 ώρες. 2
choralsilver Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 @xtrmsnpr σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες γιατι ποτε δεν ξερεις μπορεί να ξανασυμβεί και να μην βγάζουμε άκρη. Εγώ τους είχα πάρει 4-5 τηλέφωνα μεσα σε μια εβδομάδα αν θυμαμαι καλα και μου έλεγαν συνέχεια τα ίδια του τυπου: κάνατε reset? , μήπως έχετε συνδεθεί με ethernet καλώδιο? Μετά και καλα μου έλεγαν θα κανουμε εμείς εναν "ελεγχο" εξ αποστάσεως, και μου το έκλειναν στην μουρη , αλλά δεν αλλάζει κάτι. Έπρεπε εγω η ιδια να τους αναφέρω ότι είναι θέμα ρουτερ και όχι από δικό μου σφαλμα😂.Τελικά μετα απο αρκετα τηλεφωνηματα δεχτηκαν να μου δωσουν ενα καινουριο ρουτερ Speedport Plus 2, ολα καλα προς το παρόν.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα