Προς το περιεχόμενο

BulletVPN Lifetime Subscription $38.99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ezpap είπε

το lifetime του windscribe ήταν 8 χρόνια.

Του keepsolid περισσότερα.

Αυτό λέει πόσο;

Α είναι σαν τους ελληνικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας; Unlimited αλλά limited;🤣

Δημοσ.

Το fastestvpn στα 29.97d δεν αξίζει περισσότερο; μου το βγάλε μαζί και με άλλα στην καρτέλα πληρωμής του bulletvpn

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, JeZus είπε

Το fastestvpn στα 29.97d δεν αξίζει περισσότερο; μου το βγάλε μαζί και με άλλα στην καρτέλα πληρωμής του bulletvpn

Το έχω. Πολλές φορές η Τουρκία δεν λειτουργεί. Σε δινει ip από άλλη χώρα, συνήθως Αμερική.

Αναλόγως σε ποια χώρα θέλεις να συνδεθείς!

Δημοσ.

Δουλεύει το κουπόνι σου και στο realvpn και πάει 18ε το lifetime. Αξίζει το bullet ποιο πολύ από το realvpn; 

Όλα ίδια μου φαίνονται σαν αξιοπιστία 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, JeZus said:

Δουλεύει το κουπόνι σου και στο realvpn και πάει 18ε το lifetime. Αξίζει το bullet ποιο πολύ από το realvpn; 

Όλα ίδια μου φαίνονται σαν αξιοπιστία 

Δεν το γνωρίζω προσωπικά θα ήθελα όμως να μαθω αν κάποιος εχει εμπειρία.. Αν κ το βλεπω λιγο οτι πληρωνεις παιρνεις εδω. Ούτε εφαρμογή για windows δεν έχει κ σου λεει να κανεις κατι ρυθμίσεις...

Επεξ/σία από geopapa
Δημοσ.

απο περιέργεια απλά και μόνο , για ποιόν λόγο δεν επιλέγετε κάποιο από τα cashback ? πχ το surfshark έχει 105% αυτη την στιγμή ; επίσης υπάρχει προμο του ipvanish με 12€ για 1 χρόνο. Κυριολεκτικά ανα μερικές μέρες πληρώνουν κιόλας για να αγοράσει κάποιος vpn, παράνοια. 

Δημοσ.
36 minutes ago, riznik said:

απο περιέργεια απλά και μόνο , για ποιόν λόγο δεν επιλέγετε κάποιο από τα cashback ? πχ το surfshark έχει 105% αυτη την στιγμή ; επίσης υπάρχει προμο του ipvanish με 12€ για 1 χρόνο. Κυριολεκτικά ανα μερικές μέρες πληρώνουν κιόλας για να αγοράσει κάποιος vpn, παράνοια. 

Δέν εχεις άδικο.. 2 χρονια τζαμπα κ σε καλύτερη υπηρεσία δεν είναι κ ασχημα..

Δημοσ.
53 minutes ago, riznik said:

Υπάρχει link για την προσφορά του Surfshark?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...