PeopleAreStrange Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Οπως λέει ο τίτλος Lifetime Subscription για $38.99: LINK Καλύπτει χώρες όπως Τουρκία και Αίγυπτο: 115 VPN servers in 50 countries Νομίζω ότι αξίζει. 1
bymas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 στη τουρκια παντως που εχει υψηλη ζητηση εχουν εναν σερβερ.το εχει δοκιμασει καποιος;
Polis33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Το δουλεύω αρκετό καιρό κ μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Είχε παλαιότερα 2 σερβερ Τουρκία.
madboy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Σε 100αρα σύνδεση αυτά ειναι τα αποτελέσματα. 2
bymas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 στην αγορα αν βαλετε virgin islands γλιτωνετε φπα 1
dennis_7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Κι εγώ το είχα πάρει πριν κάνα χρόνο σε μια τιμή χώμα που είχε παίξει, το έχω δουλέψει κυρίως σε αμερικανικους και τουρκικό σερβερ. Της Τουρκίας δουλεύει μια χαρά, της Αμερικής δουλεύουν αρκετοί καλά και κάποιοι όχι και τόσο καλά, αλλά ευτυχώς έχει πολλούς οπότε βρίσκεις κάποιον. Επίσης έχουν αναλυτικές οδηγίες και τα αντίστοιχα αρχεία, ώστε να φορέσεις το vpn στο ρουτερ κατευθείαν (εφόσον το υποστηρίζει). Εγώ σε άσους ρουτερ το κάνω, κι έτσι μπορώ να χρησιμοποιώ το vpn ακόμα και σε συσκευές που δεν το υποστηρίζουν (πχ τηλεόραση, oculus, κτλ...) 2
konstantin79 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα! Εδώ https://www.bulletvpn.com/home.html λέει οτι έχει πάνω από 150 σερβερ σε 55 χώρες και εδώ https://www.bulletvpn.com/servers/ αναφέρει 115 σερβερ σε 50 χωρες. Γνωρίζει κάποιος τι ισχυει? Επίσης στο πρωτο link δειχνει την Αίγυπτο (που με ενδιαφερει) ενώ στο δευτερο όχι. Κάποιος που το έχει μπορεί να το διευκρινίσει?
bymas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Οχι δεν εχει αιγυπτο το κοιταξα τωρα σε pc και ios
nek4d Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 29 minutes ago, konstantin79 said: Καλησπέρα! Εδώ https://www.bulletvpn.com/home.html λέει οτι έχει πάνω από 150 σερβερ σε 55 χώρες και εδώ https://www.bulletvpn.com/servers/ αναφέρει 115 σερβερ σε 50 χωρες. Γνωρίζει κάποιος τι ισχυει? Επίσης στο πρωτο link δειχνει την Αίγυπτο (που με ενδιαφερει) ενώ στο δευτερο όχι. Κάποιος που το έχει μπορεί να το διευκρινίσει? Απαντησε ο bymas, οποτε η σελιδα home δειχνει προς το παρον πως ξεκινησε η πως ηταν πριν και η σελιδα servers δειχνει τι υποστηριζει τωρα. Παραδειγμα τι μπορουν να κανουν στο μελλον, οχι πως θα το κανουν αυτοι με το ζορι αλλα μου εχει τυχει, το vpnsecure lifetime ξεκινησε με ενα σωρο σερβερς και τωρα εχει απομεινει με ελαχιστους βασικους (ενω το windscribe lifetime κραταει καλα ακομη).
boubaras Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Κι εγώ το έχω σε lifetime.. Το είχα πάρει πριν 2 χρόνια σε Black Friday στα 20€. Όντως έχει αρκετές χώρες αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι κάτι τρομερό. Πολλές φορές βάζεις χώρες και δεν παίρνει την ip της χώρας. Θέλει λίγο να επιμεινεις. Προφανώς και δεν συγκρίνεται με τα κορυφαία vpns αλλά η τιμή είναι χώμα. Οπότε διαλέγετε τα + και - και αποφασιζετε. Για απλή χρήση και όχι κάτι εξεζητημενο συστήνεται 1
tonyz21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Για να βλέπεις ξένο Netflix κάνει ή το βρίσκει και το μπλοκαρει;
pankostas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 7 ώρες πριν, bymas είπε στην αγορα αν βαλετε virgin islands γλιτωνετε φπα Που ακριβώς το βάζουμε αυτό? Σαν διεύθυνση μας?
nek4d Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 1 hour ago, pankostas said: Που ακριβώς το βάζουμε αυτό? Σαν διεύθυνση μας? Ναι και υπαρχουν καμια 5αδα Αμερικανικες πολιτειες παρομοια, Αλασκα θυμαμαι σιγουρα και Οχαιο νομιζω, τις βρισκεις ευκολα με αναζητηση. 1
valsas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 όταν παω να κάνω αγορά το κάνει 50 usd 17 λεπτά πριν, valsas είπε όταν παω να κάνω αγορά το κάνει 50 usd Όλα καλά, έβαλα virgin islands και το τσίμπισα. Ας ελπίσουμε να κρατήσει ακόμα
ezpap Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 το lifetime του windscribe ήταν 8 χρόνια. Του keepsolid περισσότερα. Αυτό λέει πόσο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα