Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει η γυναίκα μου το Hyundai i10 του 2007 κι έχει φύγει το χρώμα από τα χερούλια της πόρτας. Έχει και κάτι γδαρσιματάκια, πήρα λοιπόν χρώμα με βάση το μοντέλο του αυτοκινήτου και η απόχρωση δεν είναι ακριβώς ίδια. Ίσως γιατί έκαναν λάθος αυτοί που μου το έστειλαν, ίσως γιατί έχουν περάσει τόσα χρόνια κι έχει ξεθωριάσει; Δεν ξέρω. Η ουσία είναι ότι στα γδαρσίματα που έβαψα, επειδή είναι πολύ μικρή η επιφάνεια, δεν φαίνεται η διαφορετική απόχρωση, στα χερούλια όμως θα φαίνεται.

Έχω δει κάτι αυτοκόλλητα που βάζουν στην τάπα της βενζίνης. Έχει αντίστοιχα για τα χερούλια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αναζήτηση  car handle cover  γυρνάει κάποια αποτελέσματα αλλά δεν είδα κάτι τρομερά ελκυστικό.

Σύνηθες πρακτική στα χερούλια (νομίζω) ντύσιμο με μεμβράνη pvc.

Γνώμη μου, αν τι βγάλεις όλο το χερούλι και το βάψεις ότι δεν θα χτυπάει τόσο έντονα όσο με το να κάνεις τοπικό βάψιμο(πινέλο στα γδαρσίματα).

Αν θες να πετύχεις το χρώμα (το δικό σου πιθανώς έχει ξεθωριάσει από ήλιο/χρόνια) πρέπει να πας με τον κωδικό αλλά και το αυτοκίνητο, να σου φτιάξουν χρώμα το οποίο θα ελέγξουν πάνω στο αμάξι, στο φως του ήλιου.

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, yannis27gr said:

Έχει η γυναίκα μου το Hyundai i10 του 2007 κι έχει φύγει το χρώμα από τα χερούλια της πόρτας. Έχει και κάτι γδαρσιματάκια, πήρα λοιπόν χρώμα με βάση το μοντέλο του αυτοκινήτου και η απόχρωση δεν είναι ακριβώς ίδια. Ίσως γιατί έκαναν λάθος αυτοί που μου το έστειλαν, ίσως γιατί έχουν περάσει τόσα χρόνια κι έχει ξεθωριάσει; Δεν ξέρω. Η ουσία είναι ότι στα γδαρσίματα που έβαψα, επειδή είναι πολύ μικρή η επιφάνεια, δεν φαίνεται η διαφορετική απόχρωση, στα χερούλια όμως θα φαίνεται.

Έχω δει κάτι αυτοκόλλητα που βάζουν στην τάπα της βενζίνης. Έχει αντίστοιχα για τα χερούλια;

Υπαρχει μια αλοιφη που λεγεται trim restorer, βαζεις αυτην και επαναφερεται το χρωμα αρκετα. Μπορεις να παρεις και ενα υγρο κεραμικης και να το περασεις και αυτο απο πανω και θα φτιαξει

Επεξ/σία από ChristosVl
Δημοσ.

Εμενα στο aygo, στο χερουλι του συνοδηγου, το μαυρο χρωμα ειναι σαν να εχει ξεθωριασει! Πως γινονται αυτα ρε παιδια;

Και δεν ειναι απο χρηση, σπανια μπαινει συνεπιβαινον ατομο.

Και δεν ειναι απο ηλιο, ειναι κατα 80% του χρονου το αμαξι στην πιλωτη!

Γιατι συμβαινει αυτο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mindreader είπε

Εμενα στο aygo, στο χερουλι του συνοδηγου, το μαυρο χρωμα ειναι σαν να εχει ξεθωριασει! Πως γινονται αυτα ρε παιδια;

Και δεν ειναι απο χρηση, σπανια μπαινει συνεπιβαινον ατομο.

Και δεν ειναι απο ηλιο, ειναι κατα 80% του χρονου το αμαξι στην πιλωτη!

Γιατι συμβαινει αυτο;

Καινούργιο το έχεις πάρει ή μεταχειρισμένο;Εχει βαφτεί το κομμάτι;

Δημοσ.
14 hours ago, basilis_k6 said:

Μαυρο βαμμενο η μαύρο αβαφο; 

Εγω οπως καταλαβαινω, ειναι μαυρο αβαφο. Δεν ειναι το γυαλιστερο χρωμα που σημαινει οτι απο κατω μπορει να ειναι κατι αλλο. Ενα υλικο, σαν να λεμε αλουμινιο, δεν εχει εξτρα βαφη, εγω το βλεπω μαυρο μαυρο.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, mindreader είπε

Εγω οπως καταλαβαινω, ειναι μαυρο αβαφο. Δεν ειναι το γυαλιστερο χρωμα που σημαινει οτι απο κατω μπορει να ειναι κατι αλλο. Ενα υλικο, σαν να λεμε αλουμινιο, δεν εχει εξτρα βαφη, εγω το βλεπω μαυρο μαυρο.

αφαιρεση και βαψιμο με μαυρο σατινε σπρευ τοτε. αν και εγω δεν θα εκανα τιποτα απολυτως. 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι δυνατόν να ασχολείστε με τα χερούλια στα αυτοκίνητα; Ας γίνουν όπως να 'ναι, σιγά μην κάτσω να σκάσω. 

• Like 1
Δημοσ.
15 hours ago, RTW4ever said:

Είναι δυνατόν να ασχολείστε με τα χερούλια στα αυτοκίνητα; Ας γίνουν όπως να 'ναι, σιγά μην κάτσω να σκάσω. 

Σωστος. Αλλα με ενα αλλο σκεπτικο, αν αυτα που βλεπεις χαλανε, και σε καθεστως προστασιας οπως ειπα (πυλωτη στο 90% του χρονου), σκεψου τι γινεται με αλλα πιο σοβαρα εξαρτηματα που δεν βλεπεις αμεσα....βεβαια, τα βλεπει το συνεργειο...

Δημοσ.
37 minutes ago, mindreader said:

Σωστος. Αλλα με ενα αλλο σκεπτικο, αν αυτα που βλεπεις χαλανε, και σε καθεστως προστασιας οπως ειπα (πυλωτη στο 90% του χρονου), σκεψου τι γινεται με αλλα πιο σοβαρα εξαρτηματα που δεν βλεπεις αμεσα....βεβαια, τα βλεπει το συνεργειο...

Αυτό που θέτεις τώρα είναι διαφορετικό. Άλλο να ανησυχήσω για την εσωτερική ποιότητα του αυτοκινήτου και άλλο να ψάχνω κάλυμμα για... χερούλια. 

• Confused 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, mindreader είπε

δεν εχει καμια σχεση το ενα εξαρτημα με το αλλο. ειχα μοτοσυκλέτα πολλων χιλιαδων ευρω και το χρωμα στις ζαντες ηταν γνωστο πως ξεθωριαζει με τα χρονια. πραγμα σχεδον ανεπιτρεπτο για τοσα λεφτα. το μοτερ ομως ηταν επιση γνωστο πως ειναι αλεξισφαιρο και η συνολικη ποιοτητα της κορυφαια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...