Havik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 https://www.bestprice.gr/cat/3497/transformers.html?q=converter+110+v+220 Κάτι τέτοιο δεν θέλει; έχει και φτηνούς τώρα αν πάρει φωτιά δεν φταίω εγώ 1
gorge18 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, platon13 είπε Ευχαριστώ πολύ! Το βρηκα πιο φθηνα https://www.electromotive.gr/product/μετασχηματιστής-ρεύματος-110-v-220-v-ac-1500w-thg-2000va/ και https://www.mitrogiannis.gr/κατάστημα/μπαταρίες-τροφοδοτικά/τροφοδοτικά/αυτομετασχηματιστές/thg-aytoμετασχηματιστησ-2000va-thg-2000/ Στο πρωτο λεει να τον ρωτησεις αν προκειται για μοτερ. Καλυτερα να το κανεις. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2023 από gorge18 1
turbakiasss Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 1 hour ago, platon13 said: Δεν συμφέρει καθόλου να το επιστρέψω. H DHL θέλει €188 και τα ΕΛΤΑ €60 και αμφιβάλλω αν θα φτάσει με τα ΕΛΤΑ εντός 30 ημερών που απαιτεί η AMAZON. Το φταίξιμο είναι 1000% πάνω μου με την αβλεψία μου. Αξίζει να το βάλω αγγελία μπας και το θέλει κανείς που έχει ήδη μετασχηματιστή; Δεν χρειάζεται να είναι σε 30 ημέρες πίσω, απλά το tracking να είναι ενεργό εντός 30 ημερών και ας κάνει 2 μήνες. 2
platon13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, gorge18 είπε Το βρηκα πιο φθηνα https://www.electromotive.gr/product/μετασχηματιστής-ρεύματος-110-v-220-v-ac-1500w-thg-2000va/ και https://www.mitrogiannis.gr/κατάστημα/μπαταρίες-τροφοδοτικά/τροφοδοτικά/αυτομετασχηματιστές/thg-aytoμετασχηματιστησ-2000va-thg-2000/ Στο πρωτο λεει να τον ρωτησεις αν προκειτε για μοτερ. Καλυτερα να το κανεις. Ειλικρινά, ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον όλους σας!!! Δεν την περίμενα τόση ανταπόκριση!! 2 λεπτά πριν, turbakiasss είπε Δεν χρειάζεται να είναι σε 30 ημέρες πίσω, απλά το tracking να είναι ενεργό εντός 30 ημερών και ας κάνει 2 μήνες. Α δεν το είχα καταλάβει! Ευχαριστώ πολύ!!
malakudi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μπορείς να το επιστρέψεις για οποιοδήποτε λόγο, επειδή δε σου άρεσε το χρώμα. Η Amazon πάντα σου στέλνει αυτοκόλλητο επιστροφής με δική της χρέωση, τουλάχιστον από Ευρώπη. Άνοιξε case στην amazon και πες ότι δε μου κάνει, χωρίς να αναφέρεις το θέμα 110/220V. Το πιο πιθανό είναι να σου δώσουν δικό τους label για επιστροφή χωρίς να πρέπει να πληρώσεις κάτι. 1
vs_skg Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 7 minutes ago, malakudi said: Μπορείς να το επιστρέψεις για οποιοδήποτε λόγο, επειδή δε σου άρεσε το χρώμα. Η Amazon πάντα σου στέλνει αυτοκόλλητο επιστροφής με δική της χρέωση, τουλάχιστον από Ευρώπη. Άνοιξε case στην amazon και πες ότι δε μου κάνει, χωρίς να αναφέρεις το θέμα 110/220V. Το πιο πιθανό είναι να σου δώσουν δικό τους label για επιστροφή χωρίς να πρέπει να πληρώσεις κάτι. δεν ισχύει για Αμερική 1
turbakiasss Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 24 minutes ago, malakudi said: Μπορείς να το επιστρέψεις για οποιοδήποτε λόγο, επειδή δε σου άρεσε το χρώμα. Η Amazon πάντα σου στέλνει αυτοκόλλητο επιστροφής με δική της χρέωση, τουλάχιστον από Ευρώπη. Άνοιξε case στην amazon και πες ότι δε μου κάνει, χωρίς να αναφέρεις το θέμα 110/220V. Το πιο πιθανό είναι να σου δώσουν δικό τους label για επιστροφή χωρίς να πρέπει να πληρώσεις κάτι. Δεν ισχύει αυτό ούτε για Ευρώπη. Το label που σου στέλνουν δουλεύει μόνο σε συγκεκριμένες χώρες. Για Ελλάδα, πας εσύ ο ίδιος, το στέλνεις και μετά τους στέλνεις την απόδειξη με το κόστος επιστροφής και στα πληρώνουν. Δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικά απλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο το έγραψες. 1
Broli007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Ότι έγραψε ο turbakiasss, αρκεί η αποστολή να έχει γίνει εντός 30 ημερών, ας φτάσει και σε μισό χρόνο. 1
ooaris Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Υπάρχει αντιπροσωπία της συγκεκριμένης μάρκας στην Ελλάδα; Μηπως συμφέρει να αλλάξεις το μοτέρ του σε 220v.
malakudi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, turbakiasss είπε Δεν ισχύει αυτό ούτε για Ευρώπη. Το label που σου στέλνουν δουλεύει μόνο σε συγκεκριμένες χώρες. Για Ελλάδα, πας εσύ ο ίδιος, το στέλνεις και μετά τους στέλνεις την απόδειξη με το κόστος επιστροφής και στα πληρώνουν. Δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικά απλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο το έγραψες. Για Ευρώπη το έχω κάνει γι' αυτό και το ανέφερα. Επέστρεψα κάποιες μνήμες χωρίς λόγο, γιατί απλά είπα ότι δε μου κάνουν. Μου στείλανε label για DHL. Για ΗΠΑ δε γνωρίζω. Η αγορά ήταν στο amazon.de - από Ελλάδα φυσικά. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2023 από malakudi 1
platon13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 51 λεπτά πριν, ooaris είπε Υπάρχει αντιπροσωπία της συγκεκριμένης μάρκας στην Ελλάδα; Μηπως συμφέρει να αλλάξεις το μοτέρ του σε 220v. Παρήγγειλα μετατροπέα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Κοίταξα και τα watt που σηκώνει για να είναι εντός του εύρους. 1
SabotazNic Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, vs_skg είπε δεν ισχύει για Αμερική Αν αναφερεσαι στο "επιστροφη για οποιαδηποτε λογο", παραμενεις καταναλωτης της ΕΕ. Αν δεν αρεσει στην αμαζον οτι μπορουμε να επιστρεψουμε οποιοδηποτε προιον εντος 14 ημερων, μπορει πολυ απλα να κοψει την αποστολη στην Ελλαδα απο ΗΠΑ. 1
sdikr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 54 minutes ago, platon13 said: Παρήγγειλα μετατροπέα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Κοίταξα και τα watt που σηκώνει για να είναι εντός του εύρους. Αν το Ninja είναι 1100 νομίζω πως εδώ θέλεις 2200
platon13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, sdikr είπε Αν το Ninja είναι 1100 νομίζω πως εδώ θέλεις 2200 Γιατί τόσο πολύ; Δεν αρκεί το 1200w;
bill_zaf Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 θα σου ελεγα να ρωτησεις εκει που κανουν επισκευες ηλεκτροκινητηρων ,μηπως με αλλαγη της περιελιξης στο μοτερ μπορουν να στο κανουν 220. θα βρεις αρκετους στο ίντερνετ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα