Haldol Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 9 minutes ago, dkmaster said: Το είδα και το διόρθωσα ήδη (μάλλον όσο έγραφες αυτό το μήνυμα). Σ' ευχαριστώ. Ναι, το κατάλαβα μετά που το'δα. Μαζί γράφαμε! 6 minutes ago, platon13 said: Δεν συμφέρει καθόλου να το επιστρέψω. H DHL θέλει €188 και τα ΕΛΤΑ €60 και αμφιβάλλω αν θα φτάσει με τα ΕΛΤΑ εντός 30 ημερών που απαιτεί η AMAZON. Το φταίξιμο είναι 1000% πάνω μου με την αβλεψία μου. Αξίζει να το βάλω αγγελία μπας και το θέλει κανείς που έχει ήδη μετασχηματιστή; Spoiler Ναι, δυστυχώς εδώ είναι το θεματάκι που λέγαμε. Θέλει 1100W στα 120V / 60 Hz (δηλαδή, δίκτυο ΗΠΑ). Αρκετά «ακριβή» μετατροπή. Εγώ θα το 'στελνα πίσω. Δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που να μπορεί να το δουλέψει, αλλά ΚΑΙ να θέλει blender τέτοιου επιπέδου. Εν όχι με ΕΛΤΑ, δες τιμοκατάλογο και αλλού. Btw συνήθως δεν αργούν τόσο πολύ. Είναι πολύ πιθανό να έχει φτάσει πριν τις 20 μέρες. 1 minute ago, vs_skg said: Καλησπέρα, άμαζον εκεί; Ναι δεν δουλεύει το μπλέντερ που μου στείλατε, το βάζω στη πρίζα και δεν ανάβει. Είστε υποχρεωμένοι να καλύψετε τα έξοδα επιστροφής εσείς λόγω ελλατωματικού. Υ.Γ. Κάποιος θα κλάψει για τον καημένο τον τζεφ που θα μπει μέσα, αλλά δεν πειράζει Ναι... μέχρι να δουν ότι δεν είναι ελατωμματικό. Είναι βλάκες στην Amazon, δε τους τα 'χουν κάνει άλλοι... χιλιάδες, πριν από 'σενα. 5
vs_skg Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 1 minute ago, Haldol said: Ναι, το κατάλαβα μετά που το'δα. Μαζί γράφαμε! Ναι, δυστυχώς εδώ είναι το θεματάκι που λέγαμε. Θέλει 1100W στα 120V / 60 Hz (δηλαδή, δίκτυο ΗΠΑ). Αρκετά «ακριβή» μετατροπή. Εγώ θα το 'στελνα πίσω. Δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που να μπορεί να το δουλέψει, αλλά ΚΑΙ να θέλει blender τέτοιου επιπέδου. Εν όχι με ΕΛΤΑ, δες τιμοκατάλογο και αλλού. Btw συνήθως δεν αργούν τόσο πολύ. Είναι πολύ πιθανό να έχει φτάσει πριν τις 20 μέρες. Ναι... μέχρι να δουν ότι δεν είναι ελατωμματικό. Είναι βλάκες στην Amazon, δε τους τα 'χουν κάνει άλλοι... χιλιάδες, πριν από 'σενα. Η διαφορά μας είναι ότι μιλάς χωρίς να ξέρεις.
Haldol Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 1 minute ago, vs_skg said: Η διαφορά μας είναι ότι μιλάς χωρίς να ξέρεις. Και μία ακόμα πιο σημαντική διαφορά μας είναι ότι δεν κάνω απατεωνιές για να μη φορτωθώ δικό μου λάθος, όπως πρότεινες να κάνει ο ts, αλλά μάλλον το παραβλέπεις αυτό. 3 3
platon13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, spooker είπε Εγώ πάντως έχω τέτοιο μετασχηματιστη. Αν είναι να δώσεις 60 για επιστροφή καλύτερα δώσε τα 90 και πάρε τον μετασχηματιστη. Είναι αθάνατος. Σημείωση, σε συσκευές όπου υπάρχει περιστροφή όπως blender η ταχύτητα περιστροφής θα είναι ελαφρώς μειωμένη λόγω της διαφοράς στα Hz όπου στα 120v είναι 60Hz ενώ τα 240v θα είναι 50hz. Nothing to worry about απλα το αναφέρω ενημερωτικά Θα μπορούσα να έχω στοιχεία του μετασχηματιστή; Ψάχνω στο ίντερνετ κι έχω πελαγώσει.
vs_skg Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Just now, Haldol said: Και μία ακόμα πιο σημαντική διαφορά μας είναι ότι δεν κάνω απατεωνιές για να μη φορτωθώ δικό μου λάθος, όπως πρότεινες να κάνει ο ts, αλλά μάλλον το παραβλέπεις αυτό. Όπως προέβλεψα, μπορείς να πας πιο πέρα στη γωνία να κλάψεις για τα κέρδη του τζεφ και να αφήσεις τους μεγάλους να μιλήσουν ήρεμα. 1
spooker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 1 minute ago, platon13 said: Θα μπορούσα να έχω στοιχεία του μετασχηματιστή; Ψάχνω στο ίντερνετ κι έχω πελαγώσει. Είμαι διακοπές και δεν τον έχω μπροστά μου αλλά αν θες να περιμένεις το Σάββατο γυρνάω και θα ποσταρω photo 1
platon13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, spooker είπε Είμαι διακοπές και δεν τον έχω μπροστά μου αλλά αν θες να περιμένεις το Σάββατο γυρνάω και θα ποσταρω photo Ευχαριστώ πάρα πολύ!
spooker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 3 minutes ago, platon13 said: Ευχαριστώ πάρα πολύ! Βρήκα παλιότερη photo στο κινητό 1
platon13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, spooker είπε Βρήκα παλιότερη photo στο κινητό Ευχαριστώ πάρα πολύ!! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, platon13 είπε Καλησπέρα σας! Αγόρασα (μαύρη η ώρα κι η στιγμή) blender ninja από το Amazon USA, καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υπήρχε στην Ευρώπη. Παρέλαβα σήμερα το δέμα και, όπως ήμουν προετοιμασμένος, διαπίστωσα ότι απαιτείται αντάπτορας για την πρίζα. Καλώ σε ένα κατάστημα με ηλεκτρικά είδη και ο υπάλληλος (να είναι καλά ο άνθρωπος!) μού είπε ότι απαιτείται και μετασχηματιστής τάσης, ο οποίος κοστίζει περί τα €90! Το blender το αγόρασα στα €160. Αν θελήσω να το επιστρέψω, η Amazon μού επιστρέφει μόνο €100 και εννοείται ότι θα επωμιστώ και τα έξοδα αποστολής περί τα €60. Έχει κάποιος να μού προτείνει κάτι, πριν αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο;; Παιδικό λάθος.Και ακριβό λάθος. 1
filip123go Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 20 minutes ago, vs_skg said: Όπως προέβλεψα, μπορείς να πας πιο πέρα στη γωνία να κλάψεις για τα κέρδη του τζεφ και να αφήσεις τους μεγάλους να μιλήσουν ήρεμα. Spoiler Ναι, και αφού δουν ότι δεν είναι ελλατωματικο, να του χρεώσουν και τα έξοδα επιστροφής. Χαραμίζεστε μερικοι εδώ μέσα. πραγματικα.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 14 λεπτά πριν, spooker είπε Βρήκα παλιότερη photo στο κινητό Ενα τετοιο,βαρύς και ασήκωτος ο άτιμος,είχαμε και εμείς για πολυμηχάνημα OSTER που είχε φέρει μπαρμπας απο το Σικάγο.
gorge18 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Κατι τετοιο θες https://www.skroutz.gr/s/28170102/Amarad-THG-2000-Αυτομετασχηματιστής-2000VA.html και σε αυτα τα VA πιστευτώ σε καλύπτουν. Ψηλο το κοστος... Αλλα θα τον εχεις και για αλλες παραγγελίες ιδιες 1
platon13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, gorge18 είπε Κατι τετοιο θες https://www.skroutz.gr/s/28170102/Amarad-THG-2000-Αυτομετασχηματιστής-2000VA.html και σε αυτα τα VA πιστευτώ σε καλύπτουν. Ψηλο το κοστος... Αλλα θα τον εχεις και για αλλες παραγγελίες ιδιες Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα