logokrimenos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Έλαβα πρόσκληση στο email μου για ένα teams meeting. Ωστόσο δεν εμφανίζεται πουθενά η ώρα και η ημερομηνία που θα γίνει, όπως επίσης δεν το βρίσκω και στο ημερολόγιό μου. Βάζω και σκρίνσοτ μήπως δεν βλέπω κάτι σωστά εγώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Γιατί δεν ρωτάς αυτόν που σου έστειλε;
logokrimenos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 3 minutes ago, Ukforthemoment said: Γιατί δεν ρωτάς αυτόν που σου έστειλε; Για να μην φανω ηλίθιος αν ειναι κατι απλο
Helionar Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δοκίμασε να ανοίξεις το συνημμένο στο δικό σου mail client. Το έχει κάτω αριστερά στην εικόνα που έστειλες.
PharmChem Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 26 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Έλαβα πρόσκληση στο email μου για ένα teams meeting. Ωστόσο δεν εμφανίζεται πουθενά η ώρα και η ημερομηνία που θα γίνει, όπως επίσης δεν το βρίσκω και στο ημερολόγιό μου. Βάζω και σκρίνσοτ μήπως δεν βλέπω κάτι σωστά εγώ. Επειδή είχα παρόμοιο πρόβλημα πριν αρκετό καιρό, νομίζω πώς αν ανοίξεις το αρχείο - που έρχεται μαζί με το email - από το κινητό σου θα περιέχει την μέρα και την ώρα της συνάντησης. Αν θυμάμαι καλά μου είχε δουλέψει με αυτό τον τρόπο (android με σουίτα Google)... αν θες κάνε μια προσπάθεια.
logokrimenos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 10 minutes ago, PharmChem said: Επειδή είχα παρόμοιο πρόβλημα πριν αρκετό καιρό, νομίζω πώς αν ανοίξεις το αρχείο - που έρχεται μαζί με το email - από το κινητό σου θα περιέχει την μέρα και την ώρα της συνάντησης. Αν θυμάμαι καλά μου είχε δουλέψει με αυτό τον τρόπο (android με σουίτα Google)... αν θες κάνε μια προσπάθεια. Πάει να μου το ανοιξει με το google health
panosno1com Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, logokrimenos είπε Πάει να μου το ανοιξει με το google health Θα πας τρεχοντας γι αυτο Μπορείς να δεις αν φαίνεται τίποτα στο ημερολόγιο του outlook ?
Silverage Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στο ημερολόγιο του outlook και του teams αν και θα έπρεπε να το λέει απο πάνω στο μήνυμα. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2023 από Silverage
logokrimenos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Κοίταξα σε όλα όσα είπατε αλλά δεν υπήρχε πουθενά, οπότε πήγα στην επόμενη λύση να στείλω mail μου έστειλα πάλι την πρόσκληση και φαίνεται κανονικά στο calendar, οπότε παίζει να μην είχε γίνει και κάτι σωστά. Ευχαριστώ για την βοήθεια 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα