Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την τηλεόραση του θέματος.

Έχω το εξής πρόβλημα:

Ήταν ανοιχτή, μαυρίζει η μισή οθόνη. 
Μετά τρεμοπαίζει η υπόλοιπη και μαυρίζει κι αυτή.

Πλέον ανοίγει χωρίς εικόνα, αλλά υπάρχει ήχος κανονικά. 

έχει κανεις εμπειρία να μου πει τί μπορεί να είναι; Κ αν αξίζει επισκευή; 

επίσης, υπάρχει μια σπασμένη samsung 49 led, αν τυχόν υπάρχουν λειτουργικά ανταλλακτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην 43’ αρα; 

Επεξ/σία από vaga1um3
Δημοσ.

Καλησπερα,θελει τις 2 μπαρες led ,αλλα στο συγκεκριμενο αλλαζεται και το διαθλαστικο φιλτρο (diffuser) οποτε ανεβαινει λιγο το κοστος επισκευης.Τωρα οσων αφορα για την 49αρα οχι δεν ταιριαζουν τα ανταλλακτικα για την 43αρα.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, johnkou77 είπε

Καλησπερα,θελει τις 2 μπαρες led ,αλλα στο συγκεκριμενο αλλαζεται και το διαθλαστικο φιλτρο (diffuser) οποτε ανεβαινει λιγο το κοστος επισκευης.Τωρα οσων αφορα για την 49αρα οχι δεν ταιριαζουν τα ανταλλακτικα για την 43αρα.

Ευχαριστώ!

εχεις εικόνα περίπου πόσο; Κατά προσέγγιση έστω!

Δημοσ.
Στις 25/8/2023 στις 11:29 ΠΜ, Giorgos85thess είπε

Η μιση οριζοντια η καθετα ομως? Γιατι αν ειναι καθετα ειναι το πανελ το πιο πιθανο...

Μαύρη όλη.
Οταν εγινε ήταν καθετα που μαύρισε το μισό. 

Δημοσ.

Παιζει να εισαι τυχερος γιατι απ'ο,τι ειδα εχει 2 λεντομπαρες αριστερα-δεξια μονο και οχι τις συνηθισμενες οριζοντιες...

50-50 το δινω για Led η προβλημα στο πανελ. 

40ε εχουν οι 2 λεντομπαρες, βαλε και τη δουλεια, κανα 80-100ε λογικα αν το κανει μαγαζι. 

• Like 1
Δημοσ.

Aν δεν αλλάξει και το φίλτρο εκτός ότι δεν θα φωτίζει ομοιόμορφα, σε λίγο καιρό θα τα λένε θα καούν πάλι.Υπολογισε για μέσα 120 κάπου εκεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...