Προς το περιεχόμενο

LPG - STAG VS LOVATO VS BRC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλω να κάνω μετατροπη σε υγραεριοκίνηση το αμάξι της κοπέλας μου, το οποίο είναι ένα atos prime 1.0. Γνωρίζει κανείς ποιο kit είναι ικανοποιητικοτερο για LPG στο συγκεκριμένο αμάξι; Στο δικό μου αμάξι (peugeot 206) εχω lovato και γενικά δεν είχα κάποιο θέμα, πέρα απ οτι χρειάστηκε να αλλαχθεί ο εγκέφαλος υγραεριου..... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι και λίγο η αλλαγή εγκέφαλου. Πόσο κόστισε; 

Στα πόσα χλμ έγινε η αλλαγή; 

Πόσα χλμ κάνει το μικρό για να βάλεις υγραέριο; 

Συμφέρει; 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
5 ώρες πριν, billman0007 είπε

Καλησπέρα! Θέλω να κάνω μετατροπη σε υγραεριοκίνηση το αμάξι της κοπέλας μου, το οποίο είναι ένα atos prime 1.0. Γνωρίζει κανείς ποιο kit είναι ικανοποιητικοτερο για LPG στο συγκεκριμένο αμάξι; Στο δικό μου αμάξι (peugeot 206) εχω lovato και γενικά δεν είχα κάποιο θέμα, πέρα απ οτι χρειάστηκε να αλλαχθεί ο εγκέφαλος υγραεριου..... 

υπάρχει ήδη θεματική ενότητα .

Οποίο και να βάλεις θα δουλέψει στο συγκεκριμένο.

Είναι εντάξει στη βενζίνη , συμπίεση κυλίνδρων και ανάφλεξη ; 

Δε χρειάζεται κάτι ακριβό και χωρίς obd να βάλεις δε θα έχεις θέμα , αρκεί να στο ρυθμίσει σωστά .

ΣΕ Opel Corsa c του 2004 έβαλα το Europegas basico με Hana μπεκ υγραερίου και χωρίς obd , αλλά ρυθμίστηκε άψογα .

Εχω κάνει από το Μάιο 2023 4000 χιλιόμετρα+

5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν είναι και λίγο η αλλαγή εγκέφαλου. Πόσο κόστισε; 

Στα πόσα χλμ έγινε η αλλαγή; 

Πόσα χλμ κάνει το μικρό για να βάλεις υγραέριο; 

Συμφέρει; 

Επειδή το ακούω πολύ , δε ισχύει ότι του μικρού κυβισμού δε έχουν κατανάλωση .

Εμένα σωστά συντηρημένο πριν τη μετατροπή το έφερνε σε ανοικτό δρόμο 6,5λτ/100 και εντός πόλης 8,0λτ/100 με βενζίνη .

Βέβαια κάνω 15000 -20000 χιλιόμετρα/ετησίως εγώ . Ήδη σε 3 μήνες έγραψε λόγω και δουλειάς 4000 χιλιόμετρα 

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, meletis_m είπε

υπάρχει ήδη θεματική ενότητα .

Οποίο και να βάλεις θα δουλέψει στο συγκεκριμένο.

Είναι εντάξει στη βενζίνη , συμπίεση κυλίνδρων και ανάφλεξη ; 

Δε χρειάζεται κάτι ακριβό και χωρίς obd να βάλεις δε θα έχεις θέμα , αρκεί να στο ρυθμίσει σωστά .

ΣΕ Opel Corsa c του 2004 έβαλα το Europegas basico με Hana μπεκ υγραερίου και χωρίς obd , αλλά ρυθμίστηκε άψογα .

Εχω κάνει από το Μάιο 2023 4000 χιλιόμετρα+

Επειδή το ακούω πολύ , δε ισχύει ότι του μικρού κυβισμού δε έχουν κατανάλωση .

Εμένα σωστά συντηρημένο πριν τη μετατροπή το έφερνε σε ανοικτό δρόμο 6,5λτ/100 και εντός πόλης 8,0λτ/100 με βενζίνη .

Βέβαια κάνω 15000 -20000 χιλιόμετρα/ετησίως εγώ . Ήδη σε 3 μήνες έγραψε λόγω και δουλειάς 4000 χιλιόμετρα 

Εντάξει και τα μικρά έχουν κατανάλωση αλλά άλλο 8 λίτρα και άλλο 15 εντός πόλης που καίει το δικό μου crv 

Αν ένα μικρό δεν κάνει χλμ δεν ξέρω αν κάνει απόσβεση σε λογικό χρόνο με υγραέριο 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...