poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Just now, svartevarg said: τα smartphone και 2-3 μέρες να αντέχανε ωραία θα ήταν. Μετά από 1-2 χρόνια η μπαταρία πέφτει γρήγορα σε ισχύ και να μην χρησιμοποιεί κανείς την ταχεία φόρτιση, διότι ούτως ή άλλως οι κύκλοι φόρτισης είναι αυξημένοι. Στα 5 χρόνια, βγάζει δε βγάζει τη μέρα (και με βασική ελαφριά χρήση). Για τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, οι μπαταρίες θα καταλήξουν να είναι μιας πλήρους φόρτισης (από 0 -100%). Η πλειοψηφία των χρηστών πρακτικά δεν θα αδειάζει πλήρως την μπαταρία μια φορά το μήνα όπως πρέπει, γιατί ποιος ρισκάρει να ξεμείνει από μπαταρία όταν βρίσκεται καθ οδόν. Απλά αντί να βάζεις καύσιμο, θα βάζεις μπαταρία. γενικως δεν βαζουν καλυτερες μπαταριες στα κινητα διοτι εχουν και στην ακρη του μυαλου τους οχι μονο το αυξημενο κοστος αλλα και οτι πολλοι το αλλαζουν στα 2-3 χρονια το κινητο. οχι μονο το αμαξι αλλα και το κινητο αν ξερεις οτι εισαι εξω δεν θα το αφησεις να αδειασει.εχω ενα samsung που εχει προστασια μπαταριας με το να την γεμιζει στο 85 %.αν ξερω οτι θα εχω μια ηρεμη μερα οκ με βολευει.αν ομως ειμαι full δουλεια ή συνεχεια εξω και το βαλω στο 85 % τοτε πχ εχω θεμα και καπου θα το ξαναγεμισω.το ιδιο και με το αμαξι οποιος εχει.εφοσον δεν εχεις και πριζες παντου για να το γεμισεις ειναι λογικο να μην περιμενεις να αδειασει αρκετα αφου ετσι και αλλιως πλεον δεν ειναι προβλημα για τις μπαταριες το να μην αδειαζει τελειως. 5 χρονια σε κινητο standard η μπαταρια θα εχει πεσει παρα πολυ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, svartevarg είπε Η πλειοψηφία των χρηστών πρακτικά δεν θα αδειάζει πλήρως την μπαταρία μια φορά το μήνα όπως πρέπει Ποιος το λέει αυτό το "πρέπει"? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Doubt είπε Ποιος το λέει αυτό το "πρέπει"? Στις οδηγίες χρήσης συσκευών με li-ion μπαταρίες. Αλλά φαίνεται ότι μάλλον αυτό δεν ισχύει για smartphone, οπότε έχεις δίκιο. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από svartevarg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα