Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, imr είπε

Ναι είναι γνωστό ότι οι μεγάλο οφειλέτες, οι απευθείας αναθέσεις και γενικά οι κλέφτες του δημοσίου χρήματος είναι οι καθαριστριες 

το 90% των επαγγελματιών δεν πληρώνει τίποτα στην εφορία. 

οι μισοί Έλληνες έχουν χτίσει αυθαίρετα. 

η νομοθεσία για τις αε είναι ίδια σε όλο τον κόσμο δεν κρίνονται το ίδιο με μια ατομική επιχείρηση νομικά.

ξέρω πολλές καθαρίστριες με ακίνητα που δεν έχει ο κακομοίρος μισθωτός. 

οι δ.υ ομοίως με τα παράνομα ιδιαίτερα.

μια χαρα βολεύονται ολοι και κρύβονται πίσω από το επιχείρημα ότι φταίνε οι 300...

• Like 2
Δημοσ.
30 minutes ago, The_Judas said:

το 90% των επαγγελματιών δεν πληρώνει τίποτα στην εφορία. 

οι μισοί Έλληνες έχουν χτίσει αυθαίρετα. 

η νομοθεσία για τις αε είναι ίδια σε όλο τον κόσμο δεν κρίνονται το ίδιο με μια ατομική επιχείρηση νομικά.

ξέρω πολλές καθαρίστριες με ακίνητα που δεν έχει ο κακομοίρος μισθωτός. 

οι δ.υ ομοίως με τα παράνομα ιδιαίτερα.

μια χαρα βολεύονται ολοι και κρύβονται πίσω από το επιχείρημα ότι φταίνε οι 300...

https://www.thetoc.gr/oikonomia/article/sti-dimosiotita-i-lista-me-tous-megaloofeiletes-tou-dimosiou---poioi-kai-posoi-xrostoun-pano-apo-150000-euro/

Αυτοι χρωστάνε 96 δις.  Δεν βλέπω καμία καθαρηστρια ούτε καποιον υδραυλικο

• Like 2
Δημοσ.

Καλά ρε, κάνετε θέμα για τις καθαρίστριες; Σοβαρά τώρα?

Έχετε πάρει χαμπάρι το πανηγύρι που γίνεται με την ενέργεια?

Ας τα πάρουν πρώτα απο εκεί, ας τα πάρουν και απ τους γιατρούς που βγάζουν 50 € το δεκάλεπτο, και στο τέλος, ας τα πάρουν και απ τις καθαρίστριες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

ο κοινωνικός αυτοματισμός όπως τον έχουν χτίσει Σημίτηδες, Πάγκαλοι, Μητσοτάκηδες, στα καλύτερά του. Φαντάζομαι κάποιοι πανηγυρίζατε όταν απολύθηκε η καθαρίστρια στο σχολείο, επειδή είχε πλαστογραφήσει απολυτήριο δημοτικού για να μπορέσει να δουλέψει και να ζήσει αξιοπρεπώς.

• Like 1
Δημοσ.
20 hours ago, imr said:

https://www.thetoc.gr/oikonomia/article/sti-dimosiotita-i-lista-me-tous-megaloofeiletes-tou-dimosiou---poioi-kai-posoi-xrostoun-pano-apo-150000-euro/

Αυτοι χρωστάνε 96 δις.  Δεν βλέπω καμία καθαρηστρια ούτε καποιον υδραυλικο

Τι είναι πιο άσχημο,  ένας που με πρόστιμα κλπ   χρωστάει 150001  ευρώ  ή    160  άτομα που μας βάζουν μέσα 1000 ευρώ αλλά δεν θα τα δεις σε καμία λίστα;;

Ακόμα,  πρέπει να δούμε το κατά πόσο κάποιος μπορεί να μαζέψει αυτά τα 7 δις     απο ένα άτομο    και κατά πόσο μπορεί να μαζέψει 10000 απο  700.000  ;)

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 24/8/2023 στις 10:49 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

Πόσα παίρνεις την ώρα;Πιστευω ότι κάτω απο 10€ την ώρα δεν πρέπει να παίρνεις.Τα καθαριστικά κλπ δικά σου ή του σπιτιού;

Παίρνω και δικά μου καθαριστικά μαζί μου σε περίπτωση που δεν έχουνε να χρησιμοποιώ τα δικά μου

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...