The_Judas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 7 ώρες πριν, imr είπε Ναι είναι γνωστό ότι οι μεγάλο οφειλέτες, οι απευθείας αναθέσεις και γενικά οι κλέφτες του δημοσίου χρήματος είναι οι καθαριστριες το 90% των επαγγελματιών δεν πληρώνει τίποτα στην εφορία. οι μισοί Έλληνες έχουν χτίσει αυθαίρετα. η νομοθεσία για τις αε είναι ίδια σε όλο τον κόσμο δεν κρίνονται το ίδιο με μια ατομική επιχείρηση νομικά. ξέρω πολλές καθαρίστριες με ακίνητα που δεν έχει ο κακομοίρος μισθωτός. οι δ.υ ομοίως με τα παράνομα ιδιαίτερα. μια χαρα βολεύονται ολοι και κρύβονται πίσω από το επιχείρημα ότι φταίνε οι 300... 2
imr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 30 minutes ago, The_Judas said: το 90% των επαγγελματιών δεν πληρώνει τίποτα στην εφορία. οι μισοί Έλληνες έχουν χτίσει αυθαίρετα. η νομοθεσία για τις αε είναι ίδια σε όλο τον κόσμο δεν κρίνονται το ίδιο με μια ατομική επιχείρηση νομικά. ξέρω πολλές καθαρίστριες με ακίνητα που δεν έχει ο κακομοίρος μισθωτός. οι δ.υ ομοίως με τα παράνομα ιδιαίτερα. μια χαρα βολεύονται ολοι και κρύβονται πίσω από το επιχείρημα ότι φταίνε οι 300... https://www.thetoc.gr/oikonomia/article/sti-dimosiotita-i-lista-me-tous-megaloofeiletes-tou-dimosiou---poioi-kai-posoi-xrostoun-pano-apo-150000-euro/ Αυτοι χρωστάνε 96 δις. Δεν βλέπω καμία καθαρηστρια ούτε καποιον υδραυλικο 2
johnieXoX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Καλά ρε, κάνετε θέμα για τις καθαρίστριες; Σοβαρά τώρα? Έχετε πάρει χαμπάρι το πανηγύρι που γίνεται με την ενέργεια? Ας τα πάρουν πρώτα απο εκεί, ας τα πάρουν και απ τους γιατρούς που βγάζουν 50 € το δεκάλεπτο, και στο τέλος, ας τα πάρουν και απ τις καθαρίστριες. 1 1
foniki_melitzana Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 ο κοινωνικός αυτοματισμός όπως τον έχουν χτίσει Σημίτηδες, Πάγκαλοι, Μητσοτάκηδες, στα καλύτερά του. Φαντάζομαι κάποιοι πανηγυρίζατε όταν απολύθηκε η καθαρίστρια στο σχολείο, επειδή είχε πλαστογραφήσει απολυτήριο δημοτικού για να μπορέσει να δουλέψει και να ζήσει αξιοπρεπώς. 1
sdikr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 20 hours ago, imr said: https://www.thetoc.gr/oikonomia/article/sti-dimosiotita-i-lista-me-tous-megaloofeiletes-tou-dimosiou---poioi-kai-posoi-xrostoun-pano-apo-150000-euro/ Αυτοι χρωστάνε 96 δις. Δεν βλέπω καμία καθαρηστρια ούτε καποιον υδραυλικο Τι είναι πιο άσχημο, ένας που με πρόστιμα κλπ χρωστάει 150001 ευρώ ή 160 άτομα που μας βάζουν μέσα 1000 ευρώ αλλά δεν θα τα δεις σε καμία λίστα;; Ακόμα, πρέπει να δούμε το κατά πόσο κάποιος μπορεί να μαζέψει αυτά τα 7 δις απο ένα άτομο και κατά πόσο μπορεί να μαζέψει 10000 απο 700.000 1
kyriakh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Στις 24/8/2023 στις 10:49 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Πόσα παίρνεις την ώρα;Πιστευω ότι κάτω απο 10€ την ώρα δεν πρέπει να παίρνεις.Τα καθαριστικά κλπ δικά σου ή του σπιτιού; Παίρνω και δικά μου καθαριστικά μαζί μου σε περίπτωση που δεν έχουνε να χρησιμοποιώ τα δικά μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις