Xvipes Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Speaking of έχετε κάποιον να συστήσετε για διαμέρισμα στα βόρεια προάστια(Χαλάνδρι); Και εγώ που δοκίμασα από douleutaras απογοήτευση. 1
Klausx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, andreas1gr είπε Η Μαύρη εργασία ζει κσι βασιλεύει... Και μετά φωνάζουμε για το κακό κράτος που δεν έχει χρήματα... Το ποιο; Γιατί να πηγαίνει με την ώρα μόνο; Κάθε σπίτι έχει τις δικές του δυσκολίες που θα έπρεπε να καθορίζουν το τελικό κόστος. 2
kyriakh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 7 ώρες πριν, Narayan είπε Θα είχε πλάκα όταν της το είπες αυτό να καθόταν στον καναπέ και να έβλεπε Netflix 😁 Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας αλλά θέλω να ξέρω τα μικτά (δίνω αποδείξεις) 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 9 minutes ago, kyriakh said: Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας αλλά θέλω να ξέρω τα μικτά (δίνω αποδείξεις) Τα μικτά αφορούν υπηρεσίες μισθωτών και όχι ΕΕ. Αλλά μια και ρωτάς το κατώτερο ημερομίσθιο είναι 31,85€, το οποίο με αναγωγή σε ωρομίσθιο βγαίνει 4,77€.
archer100 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω ειχα παρει απο douleytaras και εμεινα ικανοποιημενος. 5 ωρες για δυαρι σπιτι με 9 την ωρα και της εδωσα ενα 50ρικο Τη θεωρω δικαιη τιμη γιατι ειτε το σπιτι καθαριζεται με αραιη συχνοτητα που σημαινει δυσκολοτερη δουλεια, ειτε καθαριζεται πιο συχνα που σημαινει πολλα πηγαινε ελα για την καθαριστρια, που και αυτα ειναι λογικο να συνυπολογιστουν στο χρονο ενασχολησης της @kyriakh σε ποια περιοχη δουλευεις; Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2023 από archer100
kyriakh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, archer100 είπε Εγω ειχα παρει απο douleytaras και εμεινα ικανοποιημενος. 5 ωρες για δυαρι σπιτι με 9 την ωρα και της εδωσα ενα 50ρικο Τη θεωρω δικαιη τιμη γιατι ειτε το σπιτι καθαριζεται με αραιη συχνοτητα που σημαινει δυσκολοτερη δουλεια, ειτε καθαριζεται πιο συχνα που σημαινει πολλα πηγαινε ελα για την καθαριστρια, που και αυτα ειναι λογικο να συνυπολογιστουν στο χρονο ενασχολησης της @kyriakh σε ποια περιοχη δουλευεις; Δάφνη περιξ 1
Bitbit Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 8 hours ago, andreas1gr said: Η Μαύρη εργασία ζει κσι βασιλεύει... Και μετά φωνάζουμε για το κακό κράτος που δεν έχει χρήματα... δεν είπαμε ότι το κράτος δεν έχει χρήματα. Μια χαρά έχει αφού μας κλέβει όλους. Το θέμα είναι πως ξοδεύει τα χρήματα του. 6
imr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 9 hours ago, andreas1gr said: Η Μαύρη εργασία ζει κσι βασιλεύει... Και μετά φωνάζουμε για το κακό κράτος που δεν έχει χρήματα... Ναι οι καθαριστριες και οι κασταναδες φταίνε... 5 2
spooker Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 18 hours ago, andreas1gr said: Η Μαύρη εργασία ζει κσι βασιλεύει... Και μετά φωνάζουμε για το κακό κράτος που δεν έχει χρήματα... Το χειρότερο είναι πως μετά όλοι αυτοί θα έχουν και απαιτήσεις για σύνταξη χωρίς να έχουν συμβάλει σε τίποτα 12 1
The_Judas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, imr είπε Ναι οι καθαριστριες και οι κασταναδες φταίνε... Δεν έχει ταξικά κριτήρια η φοροδιαφυγή. Σε αυτό το ζήτημα όλοι οι Ελληνες είμαστε ενωμένοι ως λαός. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από The_Judas 7
f3d0n Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Εμας έρχεται μια φορά την εβδομάδα 8:00-15:00 (μπορεί να φύγει νωρίτερα ή αργότερα), καθαριστικά όλα δικά μας, κάνει ένα διαλείμμα για καφέ κοντά 11 (μισή ώρα περίπου), τρώει με το που τελειώσει την δουλειά της στο σπίτι μας, και τις δίνουμε ένα 50ρικο. 1 1
Errik Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Ναι ρε παιδιά χαλάνδρι έχετε κάποια να συστήσετε?! 1
imr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 3 hours ago, The_Judas said: Δεν έχει ταξικά κριτήρια η φοροδιαφυγή. Σε αυτό το ζήτημα όλοι οι Ελληνες είμαστε ενωμένοι ως λαός. Ναι είναι γνωστό ότι οι μεγάλο οφειλέτες, οι απευθείας αναθέσεις και γενικά οι κλέφτες του δημοσίου χρήματος είναι οι καθαριστριες 4
sphinxgr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 24/8/2023 στις 10:31 ΠΜ, kyriakh είπε Καλημέρα σας μήπως ξέρετε πόσο πρέπει να παίρνει μία καθαρίστρια την ώρα η οποία καθαρίζει πολύ γρήγορα και πολύ σωστά χωρίς εργόσημο ή ασφάλιση. Αυτή τη στιγμή και για επιβεβαιωμένα καλή και αξιόπιστη καθαρίστρια, δίνουν 8€/ώρα στην αγορά, με ελάχιστες τις 3 ώρες. Για περισσότερες ώρες (7-8), πέφτει το κόστος και πάει 6,5-7€. Επαναλαμβάνω. Πρέπει η καθαρίστρια να έχει φήμη, αξιόπιστης αλλά και αποδοτικής. Τέλος να σημειώσω πως το καθαρό ΕΛΑΧΙΣΤΟ ωρομίσθιο βασικού μισθού σε επίπεδο 11μηνου ειναι 5.4€/ώρα (το γράφω για όποιον θεωρεί τα 7€ πολλά. Σε περίπτωση που κάποιος δουλευει νόμιμα σαφέστατα ανεβαίνουν τα παραπάνω 3 ώρες πριν, The_Judas είπε Δεν έχει ταξικά κριτήρια η φοροδιαφυγή. Σε αυτό το ζήτημα όλοι οι Ελληνες είμαστε ενωμένοι ως λαός. Ενημερωτικά. Το πρόβλημα δεν ειναι αν το 20% φοροδιαφευγει. Το πρόβλημα ξεκινάει , όταν τα χρήματα που λαμβάνει, δεν τα τρώει άμεσα και τα αποταμιεύει ή τα στέλνει εκτός χώρας. Αν το χρήμα κυκλοφορεί, μέσω φορολογίας εισοδήματος και ΦΠΑ, επιστρέφει στο κράτος. Όσο πιο γρήγορα κυκλοφορεί, τόσο πιο γρήγορα επιστρέφει στο κράτος. Ο φτωχός που βγάζει μαυρα 20€ την ημέρα, θα τα φάει σε χρόνο 0, ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. Δεν αποτελεί αυτός το πρόβλημα. Το πρόβλημα το δημιουργεί αυτός που θα βγάζει μαύρα 200+ την ημερα κάθε μέρα ο Φτωχός΄ούτως ή αλλως στο αφορολόγητο θα ήταν. Μόνο κακό που κάνει είναι στη σύνταξη του...που το πιο πιθανό είναι ούτως ή αλλως να μην πάρει. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από sphinxgr 1
insoholic Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 23 hours ago, andreas1gr said: Η Μαύρη εργασία ζει κσι βασιλεύει... Και μετά φωνάζουμε για το κακό κράτος που δεν έχει χρήματα... και ποιος σου είπε οτι δε δίνουν αποδείξεις ? ο καθένας ό,τι να 'ναι εδώ μέσα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις