Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας μήπως ξέρετε πόσο πρέπει να παίρνει μία καθαρίστρια την ώρα η οποία καθαρίζει πολύ γρήγορα και πολύ σωστά χωρίς εργόσημο ή ασφάλιση.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kyriakh είπε

Καλημέρα σας μήπως ξέρετε πόσο πρέπει να παίρνει μία καθαρίστρια την ώρα η οποία καθαρίζει πολύ γρήγορα και πολύ σωστά χωρίς εργόσημο ή ασφάλιση.

Ανάλογα συνήθως 5 με 7 Ευρώ.. Κάπου εκεί παίζουν οι τιμές.. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, takoulou είπε

Ανάλογα συνήθως 5 με 7 Ευρώ.. Κάπου εκεί παίζουν οι τιμές.. 

Εννοείς για 8ωρο ή πχ για 2 ώρες στο ένα σπίτι και 2 ώρες σε άλλο σπίτι;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Εννοείς για 8ωρο ή πχ για 2 ώρες στο ένα σπίτι και 2 ώρες σε άλλο σπίτι;

Κοίτα εγώ καθαρίζω σπίτια αλλά νιώθω ότι παίρνω λίγα γιατί ένα σπίτι το καθαρίζω σε πέντε ώρες και το κάνω κουκλί.

Ανάλογα πόσο θα πάρει ίσως τρεις ώρες για παράδειγμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kyriakh είπε

Ανάλογα συνήθως 5 με 7 Ευρώ.. Κάπου εκεί παίζουν οι τιμές.. Μιλάμε η ώρα.. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kyriakh είπε

Κοίτα εγώ καθαρίζω σπίτια αλλά νιώθω ότι παίρνω λίγα γιατί ένα σπίτι το καθαρίζω σε πέντε ώρες και το κάνω κουκλί.

Πόσα παίρνεις την ώρα;Πιστευω ότι κάτω απο 10€ την ώρα δεν πρέπει να παίρνεις.Τα καθαριστικά κλπ δικά σου ή του σπιτιού;

• Thanks 1
Δημοσ.
3 minutes ago, kyriakh said:

Νιώθεις ότι παίρνεις λίγα σε σχέση με τι; Με κάποια συνάδελφο ίσως που παίρνει τα ίδια αλλά δεν καθαρίζει ούτε τόσο γρήγορα ούτε το ίδιο καλά;

Εδώ στην περιοχή μου πάντως έχουν κάτι σαν ταρίφα τα 6€ την ώρα όταν πρόκειται για 5αωρο, αυτές που δουλεύουν σωστά και γρήγορα είναι περιζήτητες ενώ τις υπόλοιπες δεν τις προτιμούν. Εννοείται χωρίς εργόσημο/ασφάλιση.

Δημοσ.
1 minute ago, Joshua21 said:

αυτές που δουλεύουν σωστά και γρήγορα είναι περιζήτητες ενώ τις υπόλοιπες δεν τις προτιμούν.

Αυτό. 2 φορές είχα πάρει από "douleftara", η μία χειρότερη από την άλλη. Η πρώτη αφηρημένη, μου πήρε κάτι ξεσκονοπανα (θέλω να πιστεύω ότι δεν το έκανε επίτηδες, γιατί ήξερε ότι υπάρχουν κάμερες παντού) και η δεύτερη μου σφουγγαριζε το χαλί (κανονικά Κούβας, νερό , σφουγγαρίστρα κλπ κλπ) , και γενικώς έμεινα πάρα πολύ δυσαρεστημένος. 

Εάν το άτομο που καθαρίζει είναι καλό, εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να πληρώσω και κάτι παραπάνω (έχω μικρό σπίτι βέβαια, σε 2 ώρες γίνεται κομπλέ) .

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, filip123go είπε

Αυτό. 2 φορές είχα πάρει από "douleftara", η μία χειρότερη από την άλλη. Η πρώτη αφηρημένη, μου πήρε κάτι ξεσκονοπανα (θέλω να πιστεύω ότι δεν το έκανε επίτηδες, γιατί ήξερε ότι υπάρχουν κάμερες παντού) και η δεύτερη μου σφουγγαριζε το χαλί (κανονικά Κούβας, νερό , σφουγγαρίστρα κλπ κλπ) , και γενικώς έμεινα πάρα πολύ δυσαρεστημένος. 

Εάν το άτομο που καθαρίζει είναι καλό, εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να πληρώσω και κάτι παραπάνω (έχω μικρό σπίτι βέβαια, σε 2 ώρες γίνεται κομπλέ) .

Είναι σε ποιά θα πέσεις. Μία που πήραμε πρόσφατα σε μεγάλο σπίτι δεν καθάρισε όπως θα κάναμε εμείς (π.χ. δεν ξεσκόνισε τα φωτιστικά οροφής) αλλά γενικά έκανε καλό 8ώρο δουλειάς για τα €72 που στοίχιζε (€80 της δώσαμε).

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δινω 6 την ωρα, καθεται συνηθως 3-4 ωρες... 

δινω στρογγυλα 20 ή 25 αναλογως αν θα ειναι 3 ή 4 ωρες. 

ερχεται 3 φορες το μηνα.. 

τελος, αυτο που μου αρεσει στη συγκεκριμενη ειναι οτι δεν ασχολουμαι τι θα κανει, της ειπα 1η μερα μπες και κανε οτι θα εκανες σπιτι σου.. και πραγματικα κανει καλη δουλεια. 

• Like 1
Δημοσ.

Στην κυρία που έρχεται δίνουμε 10€ την ώρα επειδή έρχεται από μακρια με σιδέρωμα μια φορά την εβδομάδα ενώ όταν κάνει γενική με παράθυρα κτλ δίνουμε κάτι παραπάνω γιατί το σπίτι είναι μεγάλο και η δουλειά εξουθενωτική. Τα καθαριστικά είναι δικά μας  γιατί έχουμε μικρά παιδιά και προτιμούμε να βάζουμε οικολογικά και πιστοποιημένα προϊόντα παρά τυχαία από καμία παράνομη αποθήκη στον ασπροπυργο. Σίγουρα θα μπορούσαμε να βρούμε πιο οικονομική αλλά προτιμούμε να δίνουμε λίγο παραπάνω για κάποια που ειναι παρά πολύ καλή στη δουλειά της, τίμια και δοκιμασμένη από συγγενείς και αρκετους γνωστούς. 

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, emperor4her είπε

τελος, αυτο που μου αρεσει στη συγκεκριμενη ειναι οτι δεν ασχολουμαι τι θα κανει, της ειπα 1η μερα μπες και κανε οτι θα εκανες σπιτι σου.. και πραγματικα κανει καλη δουλεια. 

Θα είχε πλάκα όταν της το είπες αυτό να καθόταν στον καναπέ και να έβλεπε Netflix 😁

• Like 2
Δημοσ.

Η Μαύρη εργασία ζει κσι βασιλεύει...

Και μετά φωνάζουμε για το κακό κράτος που δεν έχει χρήματα...

• Like 4
  • Confused 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...