stefan123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Πάντως ότι και να μαζέψεις φροντισε να μην το μαθει κανείς αλλος εκτός απο σενα γιατι θα γίνεις μισητο προσωπο... Ολοι θα θελουν να σου τα αρπαξουν αρχής γενομενης απο τους δικους σου ανθρωπους... Εμενα τελικα μου τα άρπαξε η μανα μου και ολα εγιναν μια χαρα.. Τωρα δεν εχουμε τίποτα και εγινα πάλι αγαπητο απο μισητο προσωπο... Οποτε να θυμασαι οτι οσο πιο πολλα μαζεύεις τοσο πιο πολυ φθονο και μισος και θα συσσωρευεις... Ειδικα απο τους δικους σου ανθρωπους..Οποτε το νου σου.. 1 2 1
NikosKallithea Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Ονλαην κουμπαράς είναι άρα έχει το ίδιο επιτόκιο με τον κουμπαρά που έχεις στο σπίτι σου Παραπλάνηση είναι για μένα, κουμπαράς είναι ο οποιοσδήποτε λογαριασμός μιας τράπεζας. Τωρα να κάποιος δεν ξέρει να διαχειρίζεται τα λεφτά του ο κουμπαράς δεν εχει κανένα λόγο ύπαρξης γιατί απλά θα τον "σπάσει"
Nabuko Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Παραπλάνηση είναι για μένα Γιατί μάλλον δεν έχεις καταλάβει τον σκοπό του προγράμματος και στο πως μπορεί να εξυπηρετήσει τον καθένα. Αν δεν σε ενδιαφέρει σαν πρόγραμμα και θέλεις επιτόκια για τα χρήματά σου, τότε κοιτάς σε κάτι επενδυτικό ή σε αποταμιευτικά προγράμματα με αξιόλογο επιτόκιο.
Titos301 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, Hasta La Vista είπε Τι τρόπους αποταμίευσης έχετε να προτείνετε; Δεν θέλω να ασχοληθω με crypto - μετοχές. Το safe deposit boxes της Πειραιώς η το moneybox της εθνικής αξίζουν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων https://www.moneyonline.gr/tools/banking/deposits_time
Hasta La Vista Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Σας ευχαριστώ ολους. Τον κουμπάρα σπίτι μου δεν τον θεωρώ τόσο safe. To money box της εθνικής φαίνεται ενδιαφέρον αλλά απο οτι σχολιασατε , χωρίς επιτόκιο. Υπάρχει κάποια αντίστοιχη λύση με έστω μικρό επιτόκιο ;
george1807 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 28 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Το σχόλιο δεν έγινε γιατί ο Μαρινάκης δεν είχε καλές προθέσεις όταν έκανε τα σχετικά σχόλια..... αλλά δεν είναι ελεγκτική εταιρία ούτε οίκος αξιολόγησης, τόσο απλά! Βλέπω ότι έχουν αυτή την αξιολόγηση. Δεν ισχύει ή δεν είναι σημαντική; S&P rating “B/B” International rating agency Standard & Poor’s Global Ratings assigned us the "B/B” long-term credit rating Δεν το λέω επιθετικά, πραγματικά θέλω να δω και τον αντίλογο, δηλαδή με βάση ποια στοιχεία η freedom24 δεν είναι αξιόπιστη εφόσον υπάρχουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί; Με ενδιαφέρει και εμένα να είμαι καλυμμένος.
Dinos1973 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 18 minutes ago, george1807 said: Βλέπω ότι έχουν αυτή την αξιολόγηση. Δεν ισχύει ή δεν είναι σημαντική; S&P rating “B/B” International rating agency Standard & Poor’s Global Ratings assigned us the "B/B” long-term credit rating Δεν το λέω επιθετικά, πραγματικά θέλω να δω και τον αντίλογο, δηλαδή με βάση ποια στοιχεία η freedom24 δεν είναι αξιόπιστη εφόσον υπάρχουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί; Με ενδιαφέρει και εμένα να είμαι καλυμμένος. 'BB' indicates the least degree of speculation and 'CC' the highest. While such obligors will likely have some quality and protective characteristics, these may be outweighed by large uncertainties or major exposures to adverse conditions. Εσυ κανεις τα κουμαντα σου!
foniki_melitzana Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 1 hour ago, Nabuko said: αποταμιευτικά προγράμματα με αξιόλογο επιτόκιο ???????
Macosj Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) η τράπεζα δεν έχει τώρα επιτόκιο 0,01% σε προθεσμιακή, δεν είμαστε στο 2017. Από όσο ξέρω είναι κάπου στο 1,5-2% ανάλογα τις καταθέσεις. Προφανώς η αποταμίευση θέλει πειθαρχία πάνω από όλα. Άνοιξε ένα καινούριο λογαριασμό σε άλλη τράπεζα και βάζε κάθε μήνα το ποσό που θέλεις να αποταμιευσεις, δεν είναι δύσκολο Αυτό το να αποταμιευσει κάποιος σε μια εταιρεία, η οποία μπορεί να βαρέσει διαλύσει κάθε στιγμή, είναι η χειρότερη συμβουλή που μπορεί να παρέχει κάποιος. Σε τράπεζα υπάρχει εγγύηση καταθέσεων έως 100κ από την ΕΚΤ. Δηλαδή πρέπει να διαλυθεί η ΕΕ για να τα χάσει κάποιος και πάλι το κράτος δεν θα αφήσει τις καταθέσεις να χαθούν. Μακριά από πλατφόρμες freedom24 και τέτοια. Εκεί μόνο για επένδυση Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2023 από Macosj
logokrimenos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 18 minutes ago, Macosj said: η τράπεζα δεν έχει τώρα επιτόκιο 0,01% σε προθεσμιακή, δεν είμαστε στο 2017. Από όσο ξέρω είναι κάπου στο 1,5-2% ανάλογα τις καταθέσεις. Προφανώς η αποταμίευση θέλει πειθαρχία πάνω από όλα. Άνοιξε ένα καινούριο λογαριασμό σε άλλη τράπεζα και βάζε κάθε μήνα το ποσό που θέλεις να αποταμιευσεις, δεν είναι δύσκολο Αυτό το να αποταμιευσει κάποιος σε μια εταιρεία, η οποία μπορεί να βαρέσει διαλύσει κάθε στιγμή, είναι η χειρότερη συμβουλή που μπορεί να παρέχει κάποιος. Σε τράπεζα υπάρχει εγγύηση καταθέσεων έως 100κ από την ΕΚΤ. Δηλαδή πρέπει να διαλυθεί η ΕΕ για να τα χάσει κάποιος και πάλι το κράτος δεν θα αφήσει τις καταθέσεις να χαθούν. Μακριά από πλατφόρμες freedom24 και τέτοια. Εκεί μόνο για επένδυση Ο λογαριασμός αποταμιεύω της Eurobank όντως δεν έχει 0.01% όπως πολύ σωστά αναφέρεις, αλλά το αφήγημά σου για 2017 και πράσινα άλογα σταματάει κάπου εδώ. Το επιτόκιο που δίνει είναι 0.03% Καλή συνέχεια Και της Alpha bank είναι κάπως έτσι 1
giannis1_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Απο προθεσμιακές: Η alpha δίνει 1,3% 6μηνη και 1,5% έτος. (κλειστά βέβαια με χρέωση προεξόφλησης) H attica 2,3% 18μηνο & 2,4% 2έτη Γνωρίζει κάποιος τι παίζει με τα έντοκα ελληνικού δημοσίου και πως αγοράζουμε?
NikosKallithea Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Γιατί μάλλον δεν έχεις καταλάβει τον σκοπό του προγράμματος και στο πως μπορεί να εξυπηρετήσει τον καθένα. Αν δεν σε ενδιαφέρει σαν πρόγραμμα και θέλεις επιτόκια για τα χρήματά σου, τότε κοιτάς σε κάτι επενδυτικό ή σε αποταμιευτικά προγράμματα με αξιόλογο επιτόκιο. Απλος επειδή αναφέρθηκε εωτησα, δεν θελω επενδυτικές συμβουλές 1
Macosj Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Ο λογαριασμός αποταμιεύω της Eurobank όντως δεν έχει 0.01% όπως πολύ σωστά αναφέρεις, αλλά το αφήγημά σου για 2017 και πράσινα άλογα σταματάει κάπου εδώ. Το επιτόκιο που δίνει είναι 0.03% Καλή συνέχεια Και της Alpha bank είναι κάπως έτσι εγώ μίλησα για προθεσμιακή, αν τα έχεις "ανοιχτά" πόσο θέλεις να σου δώσει? Το 2017 ακόμα και η προθεσμιακή είχε 0,01%
logokrimenos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 1 minute ago, Macosj said: εγώ μίλησα για προθεσμιακή, αν τα έχεις "ανοιχτά" πόσο θέλεις να σου δώσει? Το 2017 ακόμα και η προθεσμιακή είχε 0,01% Άρα εσύ μίλησες για κάτι άσχετο απο αυτο που λέει ο TS. Δεν είπε οτι εχει 50Κ και θελει να παρει τοκο, θέλει να μαζεύει λεφτά κάθε μήνα και να πάρει κάποιον τόκο. Όταν μπορέσεις πες μου ποια τράπεζα δίνει 2,5%
Macosj Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Άρα εσύ μίλησες για κάτι άσχετο απο αυτο που λέει ο TS. Δεν είπε οτι εχει 50Κ και θελει να παρει τοκο, θέλει να μαζεύει λεφτά κάθε μήνα και να πάρει κάποιον τόκο. Όταν μπορέσεις πες μου ποια τράπεζα δίνει 2,5% Από τον πρώτο μήνα θέλει τόκο ο ts? μαζεύει και κάθε χρόνο τα "κλείνει" δεν είναι δύσκολο. Αν εχει ενα χιλιάρικο και 2,5% επιτόκιο θα πάρει 25 ευρώ το χρόνο 😅Απλά ας πιει 10 καφέδες λιγότερο. Προφανώς κάποιες δεν ελπίζει να ζήσει από το επιτόκιο (δεν έχουμε 1990), σημασία έχει πιο πολύ η ασφάλεια των καταθέσεων από +10-20 ευρώ το χρόνο. Η ασφάλεια σε οποιαδήποτε πλατφόρμα είναι απείρως μικρότερη από μία τράπεζα(τουλάχιστον τις 4 μεγάλες δικές μας). Οπότε δεν αξίζει τον κόπο, ακόμα και αν δεν θέλει να τα κλείσει, να ρισκάρει για να πάρει δίφραγκα Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2023 από Macosj
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα