Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως ότι και να μαζέψεις φροντισε να μην το μαθει κανείς αλλος εκτός απο σενα γιατι θα γίνεις μισητο προσωπο...

Ολοι θα θελουν να σου τα αρπαξουν αρχής γενομενης απο τους δικους σου ανθρωπους...

Εμενα τελικα μου τα άρπαξε η μανα μου και ολα εγιναν μια χαρα..

Τωρα δεν εχουμε τίποτα και εγινα πάλι αγαπητο απο μισητο προσωπο...

Οποτε να θυμασαι οτι οσο πιο πολλα μαζεύεις τοσο πιο πολυ φθονο  και μισος και θα συσσωρευεις...

Ειδικα απο τους δικους σου ανθρωπους..Οποτε το νου σου..

• Like 1
  • Confused 2
  • Sad 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Ονλαην κουμπαράς είναι άρα έχει το ίδιο επιτόκιο με τον κουμπαρά που έχεις στο σπίτι σου

Παραπλάνηση είναι για μένα, κουμπαράς είναι ο οποιοσδήποτε λογαριασμός μιας τράπεζας.

Τωρα να κάποιος δεν ξέρει να διαχειρίζεται τα λεφτά του ο κουμπαράς δεν εχει κανένα λόγο ύπαρξης γιατί απλά θα τον "σπάσει"

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Παραπλάνηση είναι για μένα

Γιατί μάλλον δεν έχεις καταλάβει τον σκοπό του προγράμματος και στο πως μπορεί να εξυπηρετήσει τον καθένα. 

Αν δεν σε ενδιαφέρει σαν πρόγραμμα και θέλεις επιτόκια για τα χρήματά σου, τότε κοιτάς σε κάτι επενδυτικό ή σε αποταμιευτικά προγράμματα με αξιόλογο επιτόκιο. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Hasta La Vista είπε

Τι τρόπους αποταμίευσης έχετε να προτείνετε; Δεν θέλω να ασχοληθω με crypto - μετοχές. Το safe deposit boxes της Πειραιώς η το moneybox της εθνικής αξίζουν;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

https://www.moneyonline.gr/tools/banking/deposits_time

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ ολους.

Τον κουμπάρα σπίτι μου δεν τον θεωρώ τόσο safe. 

To money box της  εθνικής φαίνεται ενδιαφέρον αλλά απο οτι σχολιασατε ,  χωρίς επιτόκιο.

Υπάρχει κάποια αντίστοιχη λύση με έστω  μικρό επιτόκιο ;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Το σχόλιο δεν έγινε γιατί ο Μαρινάκης δεν είχε καλές προθέσεις όταν έκανε τα σχετικά σχόλια..... αλλά δεν είναι ελεγκτική εταιρία ούτε οίκος αξιολόγησης, τόσο απλά!

Βλέπω ότι έχουν αυτή την αξιολόγηση. Δεν ισχύει ή δεν είναι σημαντική;

S&P rating “B/B”

International rating agency Standard & Poor’s Global Ratings assigned us the "B/B” long-term credit rating

Δεν το λέω επιθετικά, πραγματικά θέλω να δω και τον αντίλογο, δηλαδή με βάση ποια στοιχεία η freedom24 δεν είναι αξιόπιστη εφόσον υπάρχουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί; Με ενδιαφέρει και εμένα να είμαι καλυμμένος.

Δημοσ.
18 minutes ago, george1807 said:

Βλέπω ότι έχουν αυτή την αξιολόγηση. Δεν ισχύει ή δεν είναι σημαντική;

S&P rating “B/B”

International rating agency Standard & Poor’s Global Ratings assigned us the "B/B” long-term credit rating

Δεν το λέω επιθετικά, πραγματικά θέλω να δω και τον αντίλογο, δηλαδή με βάση ποια στοιχεία η freedom24 δεν είναι αξιόπιστη εφόσον υπάρχουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί; Με ενδιαφέρει και εμένα να είμαι καλυμμένος.

'BB' indicates the least degree of speculation and 'CC' the highest. While such obligors will likely have some quality and protective characteristics, these may be outweighed by large uncertainties or major exposures to adverse conditions.

Εσυ κανεις τα κουμαντα σου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η τράπεζα δεν έχει τώρα επιτόκιο 0,01% σε προθεσμιακή, δεν είμαστε στο 2017. Από όσο ξέρω είναι κάπου στο 1,5-2% ανάλογα τις καταθέσεις. Προφανώς η αποταμίευση θέλει πειθαρχία πάνω από όλα. Άνοιξε ένα καινούριο λογαριασμό σε άλλη τράπεζα και βάζε κάθε μήνα το ποσό που θέλεις να αποταμιευσεις, δεν είναι δύσκολο 

Αυτό το να αποταμιευσει κάποιος σε μια εταιρεία, η οποία μπορεί να βαρέσει διαλύσει κάθε στιγμή, είναι η χειρότερη συμβουλή που μπορεί να παρέχει κάποιος. Σε τράπεζα υπάρχει εγγύηση καταθέσεων έως 100κ από την ΕΚΤ. Δηλαδή πρέπει να διαλυθεί η ΕΕ για να τα χάσει κάποιος και πάλι το κράτος δεν θα αφήσει τις καταθέσεις να χαθούν. Μακριά από πλατφόρμες freedom24 και τέτοια. Εκεί μόνο για επένδυση 

Επεξ/σία από Macosj
Δημοσ.
18 minutes ago, Macosj said:

η τράπεζα δεν έχει τώρα επιτόκιο 0,01% σε προθεσμιακή, δεν είμαστε στο 2017. Από όσο ξέρω είναι κάπου στο 1,5-2% ανάλογα τις καταθέσεις. Προφανώς η αποταμίευση θέλει πειθαρχία πάνω από όλα. Άνοιξε ένα καινούριο λογαριασμό σε άλλη τράπεζα και βάζε κάθε μήνα το ποσό που θέλεις να αποταμιευσεις, δεν είναι δύσκολο 

Αυτό το να αποταμιευσει κάποιος σε μια εταιρεία, η οποία μπορεί να βαρέσει διαλύσει κάθε στιγμή, είναι η χειρότερη συμβουλή που μπορεί να παρέχει κάποιος. Σε τράπεζα υπάρχει εγγύηση καταθέσεων έως 100κ από την ΕΚΤ. Δηλαδή πρέπει να διαλυθεί η ΕΕ για να τα χάσει κάποιος και πάλι το κράτος δεν θα αφήσει τις καταθέσεις να χαθούν. Μακριά από πλατφόρμες freedom24 και τέτοια. Εκεί μόνο για επένδυση 

Ο λογαριασμός αποταμιεύω της Eurobank όντως δεν έχει 0.01% όπως πολύ σωστά αναφέρεις, αλλά το αφήγημά σου για 2017 και πράσινα άλογα σταματάει κάπου εδώ. Το επιτόκιο που δίνει είναι 0.03% Καλή συνέχεια

Και της Alpha bank είναι κάπως έτσι

image.png.642722a2b495af796b0e06641a7ef812.png

• Like 1
Δημοσ.

Απο προθεσμιακές:
Η alpha δίνει 1,3% 6μηνη και 1,5% έτος. (κλειστά βέβαια με χρέωση προεξόφλησης)
H attica 2,3% 18μηνο & 2,4% 2έτη

Γνωρίζει κάποιος τι παίζει με τα έντοκα ελληνικού δημοσίου και πως αγοράζουμε?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Γιατί μάλλον δεν έχεις καταλάβει τον σκοπό του προγράμματος και στο πως μπορεί να εξυπηρετήσει τον καθένα. 

Αν δεν σε ενδιαφέρει σαν πρόγραμμα και θέλεις επιτόκια για τα χρήματά σου, τότε κοιτάς σε κάτι επενδυτικό ή σε αποταμιευτικά προγράμματα με αξιόλογο επιτόκιο. 

Απλος επειδή αναφέρθηκε εωτησα, δεν θελω επενδυτικές συμβουλές 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Ο λογαριασμός αποταμιεύω της Eurobank όντως δεν έχει 0.01% όπως πολύ σωστά αναφέρεις, αλλά το αφήγημά σου για 2017 και πράσινα άλογα σταματάει κάπου εδώ. Το επιτόκιο που δίνει είναι 0.03% Καλή συνέχεια

Και της Alpha bank είναι κάπως έτσι

image.png.642722a2b495af796b0e06641a7ef812.png

εγώ μίλησα για προθεσμιακή, αν τα έχεις "ανοιχτά" πόσο θέλεις να σου δώσει? Το 2017 ακόμα και η προθεσμιακή είχε 0,01%

Δημοσ.
1 minute ago, Macosj said:

εγώ μίλησα για προθεσμιακή, αν τα έχεις "ανοιχτά" πόσο θέλεις να σου δώσει? Το 2017 ακόμα και η προθεσμιακή είχε 0,01%

Άρα εσύ μίλησες για κάτι άσχετο απο αυτο που λέει ο TS. Δεν είπε οτι εχει 50Κ και θελει να παρει τοκο, θέλει να μαζεύει λεφτά κάθε μήνα και να πάρει κάποιον τόκο. Όταν μπορέσεις πες μου ποια τράπεζα δίνει 2,5% 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Άρα εσύ μίλησες για κάτι άσχετο απο αυτο που λέει ο TS. Δεν είπε οτι εχει 50Κ και θελει να παρει τοκο, θέλει να μαζεύει λεφτά κάθε μήνα και να πάρει κάποιον τόκο. Όταν μπορέσεις πες μου ποια τράπεζα δίνει 2,5% 

Από τον πρώτο μήνα θέλει τόκο ο ts? μαζεύει και κάθε χρόνο τα "κλείνει" δεν είναι δύσκολο. Αν εχει ενα χιλιάρικο και 2,5% επιτόκιο θα πάρει 25 ευρώ το χρόνο 😅Απλά ας πιει 10 καφέδες λιγότερο. Προφανώς κάποιες δεν ελπίζει να ζήσει από το επιτόκιο (δεν έχουμε 1990), σημασία έχει πιο πολύ η ασφάλεια των καταθέσεων από +10-20 ευρώ το χρόνο. Η ασφάλεια σε οποιαδήποτε πλατφόρμα είναι απείρως μικρότερη από μία τράπεζα(τουλάχιστον τις 4 μεγάλες δικές μας). Οπότε δεν αξίζει τον κόπο, ακόμα και αν δεν θέλει να τα κλείσει, να ρισκάρει για να πάρει δίφραγκα 

Επεξ/σία από Macosj

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...