Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε

'BB' indicates the least degree of speculation and 'CC' the highest. While such obligors will likely have some quality and protective characteristics, these may be outweighed by large uncertainties or major exposures to adverse conditions.

Εσυ κανεις τα κουμαντα σου!

Όντως βλέπω και εδώ ότι το ΒΒ εν ολίγοις είναι χαμηλό.

Non-Investment Grade (also referred to as Junk😞 BB, B, CCC, CC, C (speculative; from the least degree of speculation to the highest degree).

Τότε αυτοί γιατί στο καλό το διαφημίζουν; Χάνω κάτι; Επίσης με βάση ποια κριτήρια έχει μπει η βαθμολογία αυτή; Υπήρξε κάποιο αρνητικό συμβάν ή απλά επειδή είναι νέα και δεν είναι καιρό στο χώρο οπότε δεν ξέρουν τι να περιμένουν;

• Thanks 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με ενα πολυ γρηγορο search παντως εμενα μου βγηκε αυτο

https://investingintheweb.com/broker-reviews/freedom24-review/

WARNING: On the 15th of August 2023, Hinderburg Research released a report about Freedom Finance, the parent company of Freedom24. It comprises serious allegations, including “Brazen Sanctions Evasion, Hallmarks Of Fabricated Revenue and Risky Bets with Commingled Customer Funds”. As such, we advise you to reconsider whether or not you should open an account with them. Please check other alternatives.]

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, stefan123 είπε

Πάντως ότι και να μαζέψεις φροντισε να μην το μαθει κανείς αλλος εκτός απο σενα γιατι θα γίνεις μισητο προσωπο...

Ολοι θα θελουν να σου τα αρπαξουν αρχής γενομενης απο τους δικους σου ανθρωπους...

Εμενα τελικα μου τα άρπαξε η μανα μου και ολα εγιναν μια χαρα..

Τωρα δεν εχουμε τίποτα και εγινα πάλι αγαπητο απο μισητο προσωπο...

Οποτε να θυμασαι οτι οσο πιο πολλα μαζεύεις τοσο πιο πολυ φθονο  και μισος και θα συσσωρευεις...

Ειδικα απο τους δικους σου ανθρωπους..Οποτε το νου σου..

Ναι, θα αποταμιέυει 2 χιλιάδες τον μήνα από τον μισθό του και θα τον κυνηγάνε οι φίλοι του για να του τα φάνε.

Λες και είμαστε στο '70 με 25% επιτόκιο.

Επεξ/σία από listerstorm
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/8/2023 στις 12:37 ΜΜ, IoannisSM είπε

Ξέρει κάποιος τι παίζει με το εθνική παίδων;

https://www.nbg.gr/el/idiwtes/apotamieusi-ependuseis/apotamieutika-programmata/gia-paidia/ethniki-paidwn

το είδα στο Internet και μου φάνηκε ενδιαφέρον

είδα επίσης πως για να το ενεργοποιήσω λέει να πάω σε ένα κατάστημα

στο κατάστημα που πήγα μου είπαν ότι επειδή είναι πολύ προνομιακό, αυτοί το δίνουν μόνο σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα υγείας για το παιδί

μου φάνηκε λίγο κουφό γιατί στο site της τράπεζας δε λέει κάτι σχετικό

έχει κανείς καμιά αντίστοιχη εμπειρία;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, vasioula1 είπε

στο κατάστημα που πήγα μου είπαν ότι επειδή είναι πολύ προνομιακό, αυτοί το δίνουν μόνο σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα υγείας για το παιδί

Πες τους "ευχαριστω, θα βαλω τα λεφτα σε εντοκα γραμματια"

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/8/2023 στις 12:38 ΜΜ, stefan123 είπε

Πάντως ότι και να μαζέψεις φροντισε να μην το μαθει κανείς αλλος εκτός απο σενα γιατι θα γίνεις μισητο προσωπο...

Ολοι θα θελουν να σου τα αρπαξουν αρχής γενομενης απο τους δικους σου ανθρωπους...

Εμενα τελικα μου τα άρπαξε η μανα μου και ολα εγιναν μια χαρα..

Τωρα δεν εχουμε τίποτα και εγινα πάλι αγαπητο απο μισητο προσωπο...

Οποτε να θυμασαι οτι οσο πιο πολλα μαζεύεις τοσο πιο πολυ φθονο  και μισος και θα συσσωρευεις...

Ειδικα απο τους δικους σου ανθρωπους..Οποτε το νου σου..

Έχεις πάρα πολύ δίκιο. Και δεν είναι μόνο ότι θα σε μισήσουν οι φίλοι-συγγενείς και συνέχεια θα σου ζητούν δανεικά. Θα σε βάλουν στο μάτι, πιθανώς να το πουν και σε άτομα που δεν πρέπει και θα κινδυνεύεις πάντα να σε κλέψουν! Γνώμη μου, όποιος μαζεύει χρήματα, δεν θα πρέπει να το πει καν στην οικογένειά του. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις συζύγων ή παιδιών που δολοφονούν με σκοπό τα λεφτά. 

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.

Ο καλυτερος τροπος ειναι απλα να περιορισεις τα εξοδα σου. Και σιγα σιγα θα δεις το υπολοιπο του τραπεζικου λογ/σμου σου να αυξανει🙂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε

Ο καλυτερος τροπος ειναι απλα να περιορισεις τα εξοδα σου. Και σιγα σιγα θα δεις το υπολοιπο του τραπεζικου λογ/σμου σου να αυξανει🙂

Η αλήθεια είναι ότι αν σημειώσουμε ένα ένα τα προσωπικά μας έξοδα, θα δούμε ότι ένα σεβαστό ποσό φεύγει σε βλακείες. Καφέδες, ντελιβερι, σουβλάκια πίτσες που μπορούν να αντικατασταθούν από φτηνό σπιτικό φαγητό. Επώνυμα ρούχα, παπούτσια που μπορούν να αντικατασταθούν από no name. Κινητά, υπολογιστές μένεις με αυτά που έχεις μέχρι να χαλάσουν. Μπορούν επίσης να μειωθούν έξοδα θέρμανσης. Όταν είσαι σπίτι, αν βάλεις λίγα ρούχα παραπάνω, δεν νιώθεις τόσο το κρύο. Κεράσματα τα τελειώνεις, ο καθένας πληρώνει τα δικά του. Φυσικά τα λέω για να τα ακούω γιατί το μόνο που κάνω είναι μικρός περιορισμός στο ντελίβερι κυρίως επειδή δεν είναι υγιεινό και αγορά μη επώνυμων ρούχων γιατί θεωρώ βλακεία να πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά μόνο για τη μάρκα. 

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1
Δημοσ.
23 minutes ago, 1comment said:

Η αλήθεια είναι ότι αν σημειώσουμε ένα ένα τα προσωπικά μας έξοδα, θα δούμε ότι ένα σεβαστό ποσό φεύγει σε βλακείες. Καφέδες, ντελιβερι, σουβλάκια πίτσες που μπορούν να αντικατασταθούν από φτηνό σπιτικό φαγητό. Επώνυμα ρούχα, παπούτσια που μπορούν να αντικατασταθούν από no name. Κινητά, υπολογιστές μένεις με αυτά που έχεις μέχρι να χαλάσουν. Μπορούν επίσης να μειωθούν έξοδα θέρμανσης. Όταν είσαι σπίτι, αν βάλεις λίγα ρούχα παραπάνω, δεν νιώθεις τόσο το κρύο. Κεράσματα τα τελειώνεις, ο καθένας πληρώνει τα δικά του. Φυσικά τα λέω για να τα ακούω γιατί το μόνο που κάνω είναι μικρός περιορισμός στο ντελίβερι κυρίως επειδή δεν είναι υγιεινό και αγορά μη επώνυμων ρούχων γιατί θεωρώ βλακεία να πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά μόνο για τη μάρκα. 

Με τις τιμές που πήγαν δεν αξίζει delivery πλέον. Για καφέδες με τιμές που εχουν πάει τωρα αν παίρνεις για 2 ατομα βγαινει 150€ μήνα. Και το ιδιο ισχύει για φουρνους κτλ. Βεβαια οι τιμές ειναι σωστές γιατι βγάζουν μέγιστο κέρδος, αλλα σε ατομικό επιπεδο χάνεις λεφτά. 

Δημοσ.
Στις 24/8/2023 στις 11:07 ΠΜ, RipCity είπε

Θεωρητικά για αυτό το λόγο υπάρχει η εξασφάλιση των 20.000. Από εκεί και πάνω είναι το ρίσκο. Ο Μαρινάκης που έχει το greekonomics είχε κάνει έλεγχο και δεν είχε δει κάτι μεμπτό στη Freedom24.

Και εμένα άμα μου τα εσκαγε η freedom ... ΤΟΥΜΠΕΣ θα έκανα όχι "έλεγχο"

Δημοσ.
On 10/02/2025 at 22:11, vasioula1 said:

το είδα στο Internet και μου φάνηκε ενδιαφέρον

είδα επίσης πως για να το ενεργοποιήσω λέει να πάω σε ένα κατάστημα

μου φάνηκε λίγο κουφό γιατί στο site της τράπεζας δε λέει κάτι σχετικό

έχει κανείς καμιά αντίστοιχη εμπειρία;

Όταν πήγα να ανοίξω παίδων, στο τέλος της διαδικασίας μας είπε ο υπάλληλος ότι πρέπει να βάλουμε το λιγότερο μια ασφάλεια για απάτες/χάσιμο κάρτας ή κάτι τέτοιο (για υγείας ρώτησε αλλά έχω ήδη αλλού). Του είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι και πως δεν αναφέρεται τίποτα τέτοιο στους όρους και στο πληροφοριακό υλικό (τονίζοντας ότι έχω διαβάσει τα πάντα, που είναι αλήθεια) και μου είπε ότι "θα έχουμε πρόβλημα" να μην πάρουμε τίποτα. Επέμενα λίγο και διευκρίνησε ότι το πρόβλημα θα το έχει εκείνος αν δεν βάλει και κάτι άλλο. Τελικά μετά από συννενόηση με τον διευθυντή, μας έκανε τη χάρη να τον ανοίξει χωρίς ασφάλεια, βγάζοντας μια πιστωτική (δεν την ήθελα αλλά είναι χωρίς συνδρομή, οπότε whatever).

Είναι η απόλυτη κατάντια, να έχει μια εταιρία κυριολεκτικά αναλάβει τη διαχείριση του χρήματος, και να βάζει τους υπαλλήλους με το βούρδουλα να σου πουλάνε ασφαλιστικές βλακείες για να βγάλει φραγκοδίφραγκα.

Αλλα το επιτόκιο στον συγκεκριμένο είναι καλό, σου προτείνω να επιμείνεις και στη χειρότερη πες ναι στο φτηνότερο και την επόμενη στείλε ακυρώσεις/υπαναχωρήσεις κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...