Mushimushi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, *nenya* είπε Μονο για τους ινσομνιακς, φιλικη τιμουλα ολα μαζι 799,99€!!! Θέλω το 43 το τέρας της ανατολής και θα σε αγαπώ για πάντα! 5 ώρες πριν, filip123go είπε Να φανταστώ τα θέλεις στα ελληνικά ε; Ερώτηση-απορία... Πόσο δύσκολο είναι να τα εκτυπώσεις μόνος σου..; Θέλω τα αυθεντικά για λόγους νοσταλγίας! Ναι στα Ελληνικά. 4 ώρες πριν, stormrain είπε Mε αυτην την λογικη βασικα. Απο την στιγμη που καποιο ειναι σειρα, εχει συγκεκριμενο αριθμο αντιτυπων και γενικα δεν το βλεπεις να πολυκινειται, ε θα το βαλει ο αλλος στην μεγαλυτερη δυνατη τιμη και θα περιμενει να συμπληρωσεις σχεδον την συλλογη σου και να σου λειπει μονο αυτο. Κατα πασα πιθανοτητα θα το αγορασεις κι αν οχι εσυ, καποιος αλλος. Εδω ειναι το λαθος στο σκεπτικο. Δεν αγοραζεις το "βιβλιο" οπως θα πας να αγορασεις ενα αντιτυπο του νεου βιβλιου της Rowling, για να το διαβασεις και να το ξεχασεις σε καποιο ραφι. Απο την στιγμη που αναφερεις πως θελεις να τελειωσεις την συλλογη σου (το οποιο βασικα ισχυει για ολα τα σπανια βιβλια και γενικως αντικειμενα), αγοραζεις πρακτικα την "κατοχη ενος σπανιου αντικειμενου" ο,τι κι αν σημαινει αυτο. Για τον ιδιο λογο που ο αλλος πχ θα παει να δωσει τοσα χρηματα για αποκτησει το Σπιτι απο Φυλλα https://metabook.gr/books/spiti-apo-fylla-mark-z-danielewski-28857#offers Με χτυπάνε στη νοσταλγία μου τα καθάρματα! Επίσης Το βιβλίο αυτό είναι από τα πιο σπάνια, η έκδοση Πόλις του 2005, επειδή δεν πουλούσε πολτοποιήθηκαν πολλά βιβλία και σώθηκαν κάπου στα 3000 νομίζω! 5 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Εχω τα 49 απο τα 50 βιβλια ,τα ειχα μαζεψει ολα μικρος εκτος απο ενα που δεν το βρηκα ποτε τωρα αν τα θελεις ,μπορουμε να βρουμε μια τιμη νομιζω Αν δεν μου κάνεις πλάκα να ξέρεις με έκανες πολύ χαρούμενο ! DM please ! 1
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Αν κάποιος ενδιαφέρεται για βιβλία και κόμικς που να μην είναι σε άριστη κατάσταση, έχει άπειρο content στα παλιατζίδικα της Αθηνάς και στα τριγύρω στενά.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Εδώ είσαι Απουσιάζει από την συλλογή κάτι που ψάχνεις και εσύ Οι κολοκύθες επιτιθονται 3 1
StamTheMan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Στις 24/8/2023 στις 12:49 ΠΜ, Mushimushi είπε Ψάχνω να βρω κάποια βιβλία από τη σειρά Ανατριχίλες αλλά δεν τα βρίσκω με τίποτα. Μπορεί κανείς να βοηθήσει να τελειώσω με τη συλλογή μου? Τα βιβλία που ψάχνω είναι αυτά: Κατα καιρους μπορει να βρεις και εδω : https://www.facebook.com/groups/1578730405767019 Γενικα σε σελιδες ρετρο,που ειμαι μελος,εχω δει να ανεβαινουν. Ειχα πολλα απο αυτα που γραφεις,αλλα δεν ξερω τι απεγιναν,τελευταια φορα που εψαξα,βρηκα 4 εκ των οποιων κανενα απο αυτα δεν ειναι στη λιστα σου. Αυτο με τα παιδια σκυλια,ειναι το "Τα σκυλια φαντασματα" ;
Mushimushi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Στις 25/8/2023 στις 1:25 ΜΜ, Malthador είπε Αν κάποιος ενδιαφέρεται για βιβλία και κόμικς που να μην είναι σε άριστη κατάσταση, έχει άπειρο content στα παλιατζίδικα της Αθηνάς και στα τριγύρω στενά. Έχεις να προτείνεις κάποια και που βρίσκονται;
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 On 24/08/2023 at 12:09, Mushimushi said: Ψάχνω τα βιβλία αλλά μάλλον δεν θα τα βρω έτσι όπως πάει! Τα είδα αλλά 2 που ήθελα είναι σε πολύ κακή κατάσταση.. Άσε, είδα τις τιμές και φρίκαρα άκου εκεί 120€ για ένα βιβλίο.. Τι να πω.. αν τα ψαχνεις ψηφιακα τοτε ισως να μπορω να βοηθησω τα ειχε ολα ο bro σε χαρτι αλλα δυστυχως τα εκοψε ολα σε σελιδες για να τα κανει σε ψηφιακη μορφη.τουλαχιστον ετσι τα χαρηκαν περισσοτεροι 1
Mushimushi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Κύριοι τα καταφέραμε! Η συλλογή πλέον είναι πλήρης! Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον @SOCRATIS1000 , διότι αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχα ολοκληρώσει τη συλλογή μου! Φίλε όποτε θέλεις να τα διαβάσεις το σπίτι μου είναι ανοιχτό με ζεστή pizza και κρύες μπύρες (όχι το ανάποδο)! 15 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 32 minutes ago, Mushimushi said: Κύριοι τα καταφέραμε! Η συλλογή πλέον είναι πλήρης! Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον @SOCRATIS1000 , διότι αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχα ολοκληρώσει τη συλλογή μου! Φίλε όποτε θέλεις να τα διαβάσεις το σπίτι μου είναι ανοιχτό με ζεστή pizza και κρύες μπύρες (όχι το ανάποδο)! Βρήκες και τις κολοκύθες όπως βλέπω ,είσαι ωραίος Τα έχω διαβάσει όλα να ξέρεις ,δεν τα είχα πάρει για συλλογή ,τα είχα πάρει ένα ένα γιατί τα διάβαζα σαν πορωμενο παιδάκι τότε😂😂 4 1
PerfectParanoia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Ετσί, μου άρεσουν τα happy endings. Να τα χαίρεσαι και μπράβο σε όλου όσους βοήθησαν. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Ένας για όλους και όλοι για έναν. Μπράβο στον Σωκράτη, που δεν εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και σου ολοκλήρωσε τη συλλογή.
Egvs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα κι από εμένα. Μετά την τελευταία επιτυχία αποφάσισα να στείλω κι εγώ ένα μήνυμα σε αυτό το θέμα, διότι αναζητώ ακριβώς τα ίδια βιβλία που αναζητούσε ο @Mushimushi για να ολοκληρώσω τη συλλογή μου (και για να τα διαβάσω η αλήθεια είναι😅, γιατί όταν ήμουν μικρός μου είχαν αγοράσει μόνο τα μισά και το 'χω απωθημένο😂. Και θέλω να έχω την "πλήρη" εμπειρία έχοντάς τα εκτυπωμένα κι όχι σε κάποιο ebook)... Οπότε όποιος έχει κάποιο από τα παρακάτω ή γνωρίζει κάποιον που να διαθέτει κάποιο/α από αυτά (σε λογικές τιμές κι όχι 100€+ το καθένα...) παρακαλώ να μου στείλει ένα μήνυμα! Επίσης θα ήθελα από όσους εδώ ξέρουν να με κατατοπίσουν για το πού αλλού πρέπει να ψάξω, να ρωτήσω κλπ μήπως καταφέρω και τα βρω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Υπενθυμίζω τα βιβλία: 22. Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ 29. Η ΠΙΟ ΑΝΑ-ΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ 30. ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ! 31. Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ ΙΙ 33. ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 36. Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΜΑΣΚΑ ΙΙ 40. Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ ΙΙΙ 43. ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 44. ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ! 45. Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ 48. ΟΙ ΚΟΛΟΚΥΘΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ! 49. ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από Egvs 2
Ragnar Lothbrok 88 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Διαβάζοντας πώς ένας συναναγνώστης ολοκλήρωσε τη συλλογή του (συγχαρητήρια μαν!), αποφάσισα να στείλω κι εγώ με τη σειρά μου ένα μήνυμα καθώς μου λείπουν 5 τεύχη για να ολοκληρώσω τη συλλογή μου! Αναζητώ τα εξής: 30. ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ! 31. Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ ΙΙ 33. ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 40. Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ ΙΙΙ 44. ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ! Αν κάποιος έχει κάποιο από τα παρακάτω ή γνωρίζει κάποιον που τα διαθέτει (όσο το δυνατόν σε λογικές, όχι 250€ το ένα όπως είδα σε γνωστό site δυστυχώς 😳), ας μου στείλει ένα μήνυμα παρακαλώ! Έχω ψάξει κατά καιρούς στο Vendora και σε άλλες ομάδες σε fb αλλά δεν έχω βρει κάτι μέχρι στιγμής! Επίσης, αν κάποιος γνωρίζει κάποια μέρη στη Θεσσαλονίκη, όπου και διαμένω, που ενδεχομένως θα μπορούσα να βρω τέτοιου τύπου βιβλία, ας με κατατοπίσει παρακαλώ!! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! 😃 Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από Ragnar Lothbrok 88 1
ApoGal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Με μια γρήγορη ματιά δες και εδώ: https://metabook.gr/books/bghike-apo-to-nerokhyti-r-l-stine-19846 https://metabook.gr/books/anatrikhiles-31-h-nykhta-tis-zontanis-kouklas-ii-r-l-stine-381234 Βέβαια έχουν τσιμπημένες τιμές.
Rebelos2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Πέρασα από το booksplus στην Πανεπιστημίου (εκεί που ήταν ο Παπασωτηρίου) και είχε στη βιτρίνα, ελέω Halloween κιόλα, κάποια από τα βιβλία. Ρώτησα και την υπάλληλο και μου είπε πως στον κάτω όροφο υπάρχουν και άλλα. Οπότε, όποιος περάσει απο εκεί, να το έχει στο νου του. 1
Alexiskmt Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα έχω το τερας της ανατολής αν ενδιαφέρεσαι. Εγώ ψάχνω τα βιβλια: #33 Τρομος στη κατασκηνωση #36 Στοιχειωμένη μάσκα (ΙΙ) Σε περιπτωση που κάποιος τα εχει ας μου στείλει ένα μήνυμα! Ευχαριστώ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα