Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλο vfm για αυτο που προσφερει (4080 ) με  ισπανικο πληκτρολογιο

https://www.amazon.es/MSI-Vector-12VH-010XES-Ordenador-portátil/dp/B0C37TQT2T/

Με μεταφορικα και φορους 2.237

review

Επεξ/σία από matrixxx
καθαρισμος συνδεσμου
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το πήρα και θα πάει πίσω, να σημειώσω ότι με ενόχλησαν κατά πρώτο ένα αυτοκόλλητο από κάτω που έλεγε ότι warranty void if this sticker is removed, οπότε και δεν έβαλα καν τον 2tb nvme μου. Κατά δεύτερο φορτωμένο bloatware που λόγω κάποιων drivers δεν μπόρεσα να αφαιρέσω, από θερμοκρασίες ικανοποιητικό παιχνίδι αλλά spikes με την θερμοκρασία να κτυπα 88c με ανεμιστήρα αεροπλάνου.(να σημειώσω ότι συνήθως κάνω undervolt αλλά εδώ στάθηκε αδύνατο να κάνω κάτι τέτοιο)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

😮 το πήρες απο αμαζον το Ισπανικό? πότε προλαβε και σου ήρθε? εμένα θα έρθει next week. Γενικά όταν μπλέκεις με Αμαζον δεν νομίζω να σου πουν τπτ για το αυτοκόλλητο.

Εγώ το παρήγγειλα διότι περιμένω να έχει καλλες θερμοκρασίες επιδόσεις θόρυβο. Δοκίμασες να παίξεις με τα msi προγραμματα να το βαλεις σε balanced profile? λογικά τα spikes θα είναι απο τον επεξεργαστή (i9), θα δοκιμάσω κανα throttlestop αν υπάρχει ακόμα..

Επεξ/σία από naturegodtm
Δημοσ.
3 ώρες πριν, naturegodtm είπε

😮 το πήρες απο αμαζον το Ισπανικό? πότε προλαβε και σου ήρθε? εμένα θα έρθει next week. Γενικά όταν μπλέκεις με Αμαζον δεν νομίζω να σου πουν τπτ για το αυτοκόλλητο.

Εγώ το παρήγγειλα διότι περιμένω να έχει καλλες θερμοκρασίες επιδόσεις θόρυβο. Δοκίμασες να παίξεις με τα msi προγραμματα να το βαλεις σε balanced profile? λογικά τα spikes θα είναι απο τον επεξεργαστή (i9), θα δοκιμάσω κανα throttlestop αν υπάρχει ακόμα..

Μου ήρθε express. Ξέρω το support του αμαζον αλλά για λάπτοπ σε προσφορά αν χρειαστεί/σπασει κάτι θα πάρω πίσω τα λεφτά και όχι αλλο λάπτοπ οπότε και δεν θα βρίσκω άλλο 4080. Μου τυχε πχ περίπτωση που μου έκανα refund 480ευρω για 3070 όταν αυτές ήταν λόγω mining 800+ . Στα λάπτοπ εγώ κάνω undervolt και τρέχω αλλά αυτό είναι κλειδωμένο στο throttlestop ,. Ο θόρυβος συνηθίζεται σίγουρα αλλά τα temps spikes είναι συχνά και σε idle. Όπως ανέφερα δεν μπόρεσα να αφαιρέσω bloat χωρίς να φοβάμαι ότι θα χάσω κάτι από το σεταρισμενο λειτουργικό . Έπαιξα μαζί του 4-5ωρες και το πακεταρα για πίσω ...

Δημοσ.

Throttlestop παίζει μια χαρά. Ο εύκολος τρόπος είναι απλά να κάνεις limit τα watt. Εγώ σε gaming βάζω από 15 μέχρι 25W ανάλογα το παιχνίδι. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Throttlestop παίζει μια χαρά. Ο εύκολος τρόπος είναι απλά να κάνεις limit τα watt. Εγώ σε gaming βάζω από 15 μέχρι 25W ανάλογα το παιχνίδι. 

Το σωστό undervolt είναι διαφορετικό.... Όπως και να χει φεύγει σήμερα για πίσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για undervolt βρήκα αυτό δεν ξέρω άμα παίξει https://www.techpowerup.com/forums/threads/unable-to-undervolt-laptop-i9-12900hx.311466/

9 ώρες πριν, Shadowjump είπε

το πήρες και εσύ(εμένα γιατι το delivery option ήταν 2 εβδομάδες :( )? πως σου φένεται? 

Επεξ/σία από naturegodtm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...