Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, Arkin said:

Αλλη κατηγορια αυτο αλλη το VR που το θεωρω τερμα niche αγορα. 

τουλαχιστον το vr εχει μια λογικη μια συγκεκριμενη αγορα και ενα κοινο να το στηριξει. Τωρα αυτο δεν υπαρχει λογικη που απευθυνεται με βαση αυτα που προσφερει. Σοβαρα τωρα να μην εχει ουτε Bluetooth για να σε αναγκασει η σονυ να αγορασεις τα ακουστικα της?

Επεξ/σία από privateer
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, oKoBoko είπε

Με ενδιαφέρουν οι ψείρες αρκετά. Μακάρι να είναι καλές στα reviews 

Και εμένα, αλλά δεν ξέρουμε τι παίζει με το latency σε streaming και youtube. Επίσης, θα συνδέονται με bluetooth σε pc;

44 λεπτά πριν, georgiosmix είπε

Πριν 11 χρόνια αυτό λεγόταν Wii Unintendo-wii-u-new-super-mario-bros-u-gamepad-gameplay.webp.0768f2a5d69a980d68bfb590c3a09214.webp

Το Wii U Gamepad εξακολουθεί να είναι κλάσεις ανώτερο. Ειδικά σχεδιαστικά.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/8/2023 στις 11:32 ΜΜ, poulinos είπε

μπηκα να δω εναν να λεει οτι θα παει απατο κ ακομα τιποτα.χαλασε το insomnia

Καταπληκτικό το Sony Playstation Portal! 

Θα το πάρω απλά για να το έχω. Δεν έχω playstation 5, αλλά αυτό θα το πάρω. Όταν θα πάρω το 5 θα το έχω έτοιμο... Τέτοιες καινοτομίες δεν χάνονται... Η επιτυχία του Σ Ι Γ Ο Υ Ρ Η!!!! Μιλάμε για τον αφρό της επιτυχίας!!!

...αυτό είναι καλύτερο;

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, oKoBoko είπε

Με ενδιαφέρουν οι ψείρες αρκετά. Μακάρι να είναι καλές στα reviews 

Κι εγώ τις ψείρες βρήκα ενδιαφέρουσες γιατί με βολεύουν γενικά σε σχέση με τα over the ear, αλλά έχω ήδη τα pulse από τα οποία είναι αρκετά ικανοποιημένος και δε νομίζω ότι για κινητό θα με βόλευαν περισσότερο από τα galaxy buds μου συν ότι σχεδιαστικά είναι κάπως υπερβολικά να κυκλοφορείς με αυτά έξω.

Από την άλλη τα σκέτα Bluetooth ακουστικά έχουν τραγική υστέρηση στο gaming, θες σύνδεση με κεραία όπως αυτή που δίνει η sony

Δυστυχώς καμιά από τις προτάσεις της δεν με ενδιαφέρουν ως περιφερειακό στο ps5 μου.. περιμένω να δω αν θα αξίζει να επενδύσω σε VR το οποίο είναι το μόνο που βλέπω θετικά αλλά με αστερίσκους και αυτό..

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/8/2023 στις 10:57 ΜΜ, soundou είπε

σαν υλοποίηση ειναι αρκετα καλο στην τιμη που το προσφερουν.θα παιζεις εξω απο το σπιτι στην δουλεια στα ταξιδια οπουδήποτε.το μειων ειναι η διαρκεια γυρω στης 6-7 ωρες και τη γινεται σε περιπτωση drift.  

Ποιο παίζεις έξω από το σπίτι; Ποια δουλειά; Ποια ταξίδια; 

Πάντως όχι το Sony Playstation Portal. Εκτός και αν έχεις δυνατό Wifi. 

Πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο ίδιο Wifi με το PS5 για να κάνεις δουλειά.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 11
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, poulinos said:

Kαλα θα παει . Θυμαμαι ειχα παρει 2 ps tv - που κανει και περισσοτερα standalone για 20-30 $ οταν τα ειχαν απουλητα :P Αφησαν το vita χωρις υποστηριξη το σκοτωσαν και τα σκ@τωσαν . Τωρα σπρωχνουν χαντρες για μαυρους "streamers " . Βtw 199 κανει στο usa και λενε οτι ειναι παρα πολλα .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο ίδιο Wifi με το PS5.

ΔΕΝ ισχυει αυτο. Ασε πως μεταφραζονται τα κακως κειμενα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, poulinos είπε

Αν και φίλος της Sony και κάτοχος ps5, σου επιβεβαιώνω ότι θα πάει άπατο (και έχω καλό ιστορικό στο να προβλέπω τι θα πάει άπατο και τι όχι και έχω posts να το υποστηρίξω), δεν είναι κάτι που ζήτησε κανείς και δεν χρειάζεται κανείς

Ένα νέο Vita ναι να το συζητήσουμε, αλλά αυτό δεν έχει κανένα νόημα

Στα 150 ευρώ και κάτω οκ κάτι θα πουλήσει απλά για να υπάρχει μπας και χρειαστεί, αλλά δεν είμαι και τρελά βέβαιος

Αν είναι δηλαδή να πέσει παντόφλα επειδή θέλει την τηλεόραση η γυναίκα καλύτερα να παίξουμε switch, ας περιμένει το god of war.

Επίσης το να κάνεις δουλειά με μια συσκευή android δεν είναι και τόσο δύσκολο, οπότε ναι 150 Μαξ και ιδανικά 100αρικο για να έχει νόημα το κόστος του να ασχοληθείς να ψάξεις μια λύση σε android ή να πάρεις έτοιμη συσκευή

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, poulinos είπε

Απατο θα πάει , βέβαια πλέον ζουμε στην εποχή που ορισμένοι γουστάρουν να τους ανεβάζουν οι εταιρίες τις τιμές πχ οπότε ποτέ δε ξέρεις .....

Επεξ/σία από Choronzoon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Αν και φίλος της Sony και κάτοχος ps5, σου επιβεβαιώνω ότι θα πάει άπατο (και έχω καλό ιστορικό στο να προβλέπω τι θα πάει άπατο και τι όχι και έχω posts να το υποστηρίξω), δεν είναι κάτι που ζήτησε κανείς και δεν χρειάζεται κανείς

Ένα νέο Vita ναι να το συζητήσουμε, αλλά αυτό δεν έχει κανένα νόημα

Στα 150 ευρώ και κάτω οκ κάτι θα πουλήσει απλά για να υπάρχει μπας και χρειαστεί, αλλά δεν είμαι και τρελά βέβαιος

Αν είναι δηλαδή να πέσει παντόφλα επειδή θέλει την τηλεόραση η γυναίκα καλύτερα να παίξουμε switch, ας περιμένει το god of war.

Επίσης το να κάνεις δουλειά με μια συσκευή android δεν είναι και τόσο δύσκολο, οπότε ναι 150 Μαξ και ιδανικά 100αρικο για να έχει νόημα το κόστος του να ασχοληθείς να ψάξεις μια λύση σε android ή να πάρεις έτοιμη συσκευή

Καλά, δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.  Ούτε καλό tablet βρίσκεις με 100 ευρώ και φυσικά ούτε φθηνό περιφερειακό πού να συνδέεται με το tablet ώστε να μην χρειάζεται να έχεις ξεχωριστά το dualsense και ξεχωριστά την ταμπλέτα. Επίσης, κανένα από αυτά τα χειριστήρια που μπαίνουν στα κινητά και στα tablets δεν είναι dualsense με ο,τι αυτό συνεπάγεται (grip, haptic feedback, adaptive trigger κλπ).

Η συσκευή έχει συγκεκριμένο κοινό που στοχεύει και μάλλον το ξέρει και η ίδια η Sony αυτό. Πιθανόν σε κάποια BF να παίξει και φθηνότερα. 

Όσο για την υποστήριξη bt λογικά θα βγουν κάποια δεκάδες τέτοια εξαρτήματα που θα κάνουν τη δουλειά όπως έγινε και με το Switch.

Επεξ/σία από -WISE-
  • Like 2
Δημοσ.

γατακια... αν ηταν της apple θα κοστιζε $1999.99 και θα καναν ουρες τρεις μερες πριν την κυκλοφορια του εξω απο τα καταστηματα...

• Like 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Είχα αναφέρει εξαρχής ότι θα πάει άπατο. Το Sega Nomad του 2023. Θα κάνει παρέα στο PSVR2.

Προφανως θα πανε απατα τα αξεσουαρ της μιας πλευρας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...