Προς το περιεχόμενο

Τι να κάνω για να προχωρήσει η εγκατασταση Fiber με Cosmote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι στην τελευταία φάση η εγκατάσταση εδώ και 1 μήνα

μας είχε πει ο τελευταίος τεχνικός που ήρθε ότι "σε 5 εργάσιμες μέρες θα περάσει άλλος να τελειοποιήσει την εγκατάσταση"

αυτο ήταν πριν κανα 2-3 εβδομάδες και με το 13888 δεν βγάζω άκρη

υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 minute ago, nasoulhs77 said:

μας είχε πει ο τελευταίος τεχνικός που ήρθε ότι "σε 5 εργάσιμες μέρες θα περάσει άλλος να τελειοποιήσει την εγκατάσταση"

15αυγουστο είχαμε προ 1 εβδομάδας.

κάνε υπομονή λίγες μέρες ακόμα.

On 23/08/2023 at 20:29, nasoulhs77 said:

υπομονη ειδικα αυγουστιατικα.λογικα περιμενεις την ινα απο το κουτι στον οροφο μεχρι μεσα.και σε φιλη ειχαν αργησει λογω οτι απειρος κοσμος βαζει ftth

Υπομονη.Εμας εκοψε η ιναλαν την ινα και ειμαστε 6 διαμερισματα χωρις ιντερνετ εδω και μια εβδομαδα.

Εγω κανω τη δουλεια με απεριοριστα data ,αλλα υπολοιποι περιμενουν.

On 26/08/2023 at 15:00, cumulus said:

Υπομονη.Εμας εκοψε η ιναλαν την ινα και ειμαστε 6 διαμερισματα χωρις ιντερνετ εδω και μια εβδομαδα.

Εγω κανω τη δουλεια με απεριοριστα data ,αλλα υπολοιποι περιμενουν.

λογω εργων απο δεη και ειδικοτερα εργων για ftth καθε μερα κοβεται πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ιναααα

Στις 25/8/2023 στις 11:20 ΜΜ, poulinos είπε

υπομονη ειδικα αυγουστιατικα.λογικα περιμενεις την ινα απο το κουτι στον οροφο μεχρι μεσα.και σε φιλη ειχαν αργησει λογω οτι απειρος κοσμος βαζει ftth

μας εχουν βαλει κουτι στο σπιτι η ινα ειναι μια χαρα απλα το θεμα ειναι (αυτο που νομιζο εγω) ειναι να ερθει τεχνικος στο σπιτι να δει οτι ολα ειναι συνδεμενα σωστα και να δωσει το οκ στην cosmote να μας αλλαξει την συνδεση απο τα κεντρικα

4 hours ago, nasoulhs77 said:

μας εχουν βαλει κουτι στο σπιτι η ινα ειναι μια χαρα απλα το θεμα ειναι (αυτο που νομιζο εγω) ειναι να ερθει τεχνικος στο σπιτι να δει οτι ολα ειναι συνδεμενα σωστα και να δωσει το οκ στην cosmote να μας αλλαξει την συνδεση απο τα κεντρικα

αν εχεις κουτι εξω απο το διαμερισμα πρεπει να ερθει ο τεχνικος να φερει την ινα απο το κουτι μεχρι μεσα στο σπιτι και να σου βαλει το ont και τον router.

εκτος αν εχουν γινει αυτα που τοτε θα πρεπε να παιζεις ηδη

Στις 1/9/2023 στις 1:55 ΜΜ, poulinos είπε

αν εχεις κουτι εξω απο το διαμερισμα πρεπει να ερθει ο τεχνικος να φερει την ινα απο το κουτι μεχρι μεσα στο σπιτι και να σου βαλει το ont και τον router.

εκτος αν εχουν γινει αυτα που τοτε θα πρεπε να παιζεις ηδη

εχουν γινει ναι ολα ειναι ετοιμα. την πεμπτη με πηραν μου λενε θα σας παρει τεχνικος σημερα η αυριο να κλεισετε ραντεβου, δεν πηραν ποτε...

57 minutes ago, nasoulhs77 said:

εχουν γινει ναι ολα ειναι ετοιμα. την πεμπτη με πηραν μου λενε θα σας παρει τεχνικος σημερα η αυριο να κλεισετε ραντεβου, δεν πηραν ποτε...

ετσι ειχαν κανει και με την φιλη μου.απλα πολλα ραντεβου ειδικα τωρα που επαιζαν αδειες λογω καλοκαιριου.λιγο υπομονη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...