gtkminsomnia Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 και μου βγάζουν το λάδι μέχρι να το φτιάξουν μετα απο πολλά τηλέφωνα στη τεχνική υποστήριξη και τουλάχιστον 2-3 μέρες ταλαιπωρία... κάθε χρόνο, μα κάθε χρόνο ... Υπάρχουν και άλλοι με αυτό το πρόβλημα ? ή ειναι μόνο για μένα ???
tontorikos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Τι γραμμη εχεις; Και τι εχει προηγηθει με την επικοινωνια σου; Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2023 από tontorikos
gtkminsomnia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 pstn , adsl 24 εχω πάρει παρα πολλές φορές και με 'δουλεύουν' , μου λένε θα σε πάρει τεχνικός απο το δευτεροβάθμιο τμήμα , παίρνουν κάποια στιγμή και το κλείνουν στα 2-3 χτυπήματα οπότε δεν προλαβαίνω να το σηκώσω οπότε ξανα παίρνω και αρχίζει η ιστορία πάλι. Μιά φορά πρόλαβα να το σηκώσω μου εκανε μερικές ερωτήσεις και μου ειπε θα ξαναπάρει σε 5 λεπτα ... ομως δεν ξαναπήρε.
Tzini_Gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 26 minutes ago, gtkminsomnia said: pstn , adsl 24 εχω πάρει παρα πολλές φορές και με 'δουλεύουν' , μου λένε θα σε πάρει τεχνικός απο το δευτεροβάθμιο τμήμα , παίρνουν κάποια στιγμή και το κλείνουν στα 2-3 χτυπήματα οπότε δεν προλαβαίνω να το σηκώσω οπότε ξανα παίρνω και αρχίζει η ιστορία πάλι. Μιά φορά πρόλαβα να το σηκώσω μου εκανε μερικές ερωτήσεις και μου ειπε θα ξαναπάρει σε 5 λεπτα ... ομως δεν ξαναπήρε. μπες στν σελιδα τους κ αν και κανε live chat και πες με παιρνετε αλλα δεν προλαβαινω να το σηκωσω, ξανακαλεστε με
gtkminsomnia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) εσεις μετα απο διακοπες ή για οποιδήποτε λόγο δεν χρησιμοποιείτε το ιντερνετ γιατι λείπετε απο το σπίτι σας πάνω απο 2-3 βδομάδες, βρίσκετε το ιντερνετ να δουλεύει κανονικά οταν επιστρέφετε ? και σε ποιο πάροχο ειστε ? Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2023 από gtkminsomnia
tontorikos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Κοιταξε το καλοκαιρι κι εγω εχω αποσυνδεσεις συχνα...οπως και αλλοι...αυτο συμβαινει συνηθως λογω θερμοκρασιων...ζεσταινονται τα καφαο και πεφτουν οι γραμμες για λιγο...ειναι χαλκος παλια τεχνολογια και επειδη ειναι και φορτωμενα με 100ρες και 200ρες πλεον ζοριζονται ακομα περισσοτερο λογω ζεστης...(συγκεκριμενα γνωστος παροχος γκου χου γκου χου μην πω ονομα, ξερω οτι δεν εχουν βαλει καλες ψυκτρες πολυ πιθανο και σε αλλες πολεις)...εξαιρεση αποτελουν οσοι ειναι σε οπτικη ινα γτ ειναι διαφορετικη τεχνολογια και δεν αναπτυσσονται θερμοκρασιες(ποσο μαλλον καλοκαιρι)...νμζω και σε αλλη εταιρια να πηγαινες (πχ του ιδιου του παροχου του δικτυου) αν αυτο ειναι το προβλημα οτι δεν θα αλλαξει κατι. Τρ στο θεμα σου...προσπαθησε να μιλησεις μαζι τους στο live chat οπως ειπε το παλικαρι απο πανω...αν δεις να συνεχιζεται και να μην επικοινωνεις απο κει και περα...κανε καταγγελια στην εεετ για μη παρωχη υπηρεσιων αν θες...τρ κατα ποσο θα βοηθησει δεν ξερω δεν εχω εμπειρια καποιος αλλος ισως εχει και μπορει να σ πει. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από tontorikos
infin1tyGR Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 24άρα ADSL λέει ότι έχει, δεν παίρνει από καμπίνα. Και πάλι, δεν έχει σχέση με το γνωστό πρόβλημα των καμπινών της Vodafone το να κόβεται τελείως για μέρες.
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 On 24/08/2023 at 17:12, gtkminsomnia said: εσεις μετα απο διακοπες ή για οποιδήποτε λόγο δεν χρησιμοποιείτε το ιντερνετ γιατι λείπετε απο το σπίτι σας πάνω απο 2-3 βδομάδες, βρίσκετε το ιντερνετ να δουλεύει κανονικά οταν επιστρέφετε ? και σε ποιο πάροχο ειστε ? nova και παιζει ενταξει.προσωπικα θα πηγαινα και σε vdsl αν υπαρχει υποστηριξη. εξαρτατε πως βρισκεις τα led στο router οταν γυρνας κτλ.αλλα ναι δεν στεκει να το κανει .κλεινεις το router?
gtkminsomnia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 τελικά χρειαζόταν αλλαγή το router ... γιατι το τεχνικο τμημα δεν μπορει να το καταλάβει απο την πρώτη μέρα ? δεν υπάρχει κάποιο διαγνωστικό τεστ που να δείχνει οτι ο router τα εχε παίξει ?
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, gtkminsomnia said: τελικά χρειαζόταν αλλαγή το router ... γιατι το τεχνικο τμημα δεν μπορει να το καταλάβει απο την πρώτη μέρα ? δεν υπάρχει κάποιο διαγνωστικό τεστ που να δείχνει οτι ο router τα εχε παίξει ? η απαντηση ειναι οχι στο 99% των περιπτωσεων.αν η γραμμη δεν συγχρονιζει δεν ξερεις αν ειναι το router αν ειναι ο χαλκος ή αν ειναι το dslam * . στο dslam υπαρχουν καποια τεστ για να δεις αν εχει θεμα το port χωρις ομως να ειναι σιγουρο 100 %. αλλα στο cpe και στον χαλκο δεν υπαρχουν πολλα ειδικα τωρα με τα vdsl που περιοριζονται οι δυνατοτητες σου λογω οτι το dslam δεν ανηκει παντα στον παροχο που σου δινει υπηρεσια αντιθετα με το adsl που το dslam στις περισσοτερες περιπτωσεις ανηκε στον παροχο που σου δινε internet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα