Ronnie1985 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα. iPhone13 IOS 16.6 Έχω απενεργοποιήσει τη δόνηση από παντού. Και στη κατηγορία sound and haptics που το έχει τέρμα κάτω τα έχω κάνει disable όλα. Και στη κατηγορία άγγιγμα που αναφέρει ότι απενεργοποιεί όλες τις δονήσεις στο κινητό ακόμα και στις ειδοποιήσεις για σεισμό πυρκαγιές κλπ. Παρόλα αυτά το κινητό θα κάνει δόνηση ΜΟΝΟ σε μια συγκεκριμένη περίπτωση. Αν το έχω στη τσέπη και με καλέσει αριθμός που δεν τον έχω αποθηκευμένο στις επαφές. Κάνει δόνηση και μόλις το βγάλω απ' τη τσέπη και το κοιτάξω σταματά η δόνηση. Είναι κάποιο feature η κάποιο bug αυτό; Για δικούς μου λόγους δε θέλω δόνηση και τελικά το κάνει σε μια μοναδική περίπτωση. Νομίζω από IOS 16.5 και πίσω δεν είχα τέτοιο θέμα ποτέ.
koutsis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 14 minutes ago, Ronnie1985 said: Καλησπέρα. iPhone13 IOS 16.6 Έχω απενεργοποιήσει τη δόνηση από παντού. Και στη κατηγορία sound and haptics που το έχει τέρμα κάτω τα έχω κάνει disable όλα. Και στη κατηγορία άγγιγμα που αναφέρει ότι απενεργοποιεί όλες τις δονήσεις στο κινητό ακόμα και στις ειδοποιήσεις για σεισμό πυρκαγιές κλπ. Παρόλα αυτά το κινητό θα κάνει δόνηση ΜΟΝΟ σε μια συγκεκριμένη περίπτωση. Αν το έχω στη τσέπη και με καλέσει αριθμός που δεν τον έχω αποθηκευμένο στις επαφές. Κάνει δόνηση και μόλις το βγάλω απ' τη τσέπη και το κοιτάξω σταματά η δόνηση. Είναι κάποιο feature η κάποιο bug αυτό; Για δικούς μου λόγους δε θέλω δόνηση και τελικά το κάνει σε μια μοναδική περίπτωση. Νομίζω από IOS 16.5 και πίσω δεν είχα τέτοιο θέμα ποτέ. Δεν bug ακούγεται. Δεν το έχω ξανακούσει...
Vaswww Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Έκανες reset μήπως φταίει αυτο η να κλείσεις και να ξανανοίξεις το κινητό σου ;; 1
SabotazNic Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δεν εχω iphone αλλα ισως βρεις καμια επιλογη ειτε στις ρυθμισεις εφαρμογης του τηλεφωνου, ή εκει που ειναι για να αναβοσβηνει το φλας οταν σε καλουν
Ronnie1985 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 19 ώρες πριν, Vaswww είπε Έκανες reset μήπως φταίει αυτο η να κλείσεις και να ξανανοίξεις το κινητό σου ;; Reset εννοείς ολική επαναφορά ; Βαριέμαι να ξαναστηνω απ' την αρχή το τηλ κ να κατεβάζω εφαρμογές κλπ. Επανεκκίνηση στο τηλ εννοείτε πως έχω κάνει.
Vaswww Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Ναι ολική επαναφορά μήπως φταίει για αυτό το λέω κάμια φορά μπορεί να το πάθουν αυτά τα iPhone αλλά πιθανόν να είναι και bug αν έχει κάποιος το συγκεκριμένο μοντέλο να απαντήσει και άν γνωρίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα