Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 hours ago, 957tsn said:

Το γνωρίζετε καλά το θέμα να μην αγχώνομαι?

Εγώ θα έλεγα να μην εφησυχάζεσαι, γενικά δεν το κόβουν για χρέη κάτω των 100€, αλλά κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δεν θα στο κόψουν για 75.

Όπως είπαν και παραπάνω προσπάθησε να το εξοφλήσεις σταδιακά αν δεν μπορείς με τη μία.

• Like 2
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χώρια του ότι αν δεν πληρώσεις και σου κάνουν διακοπή, θα πληρώσεις και επανασύνδεση μαζί με τα χρωστούμενα!!!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Χώρια του ότι αν δεν πληρώσεις και σου κάνουν διακοπή, θα πληρώσεις και επανασύνδεση μαζί με τα χρωστούμενα!!!

Kαι πιθανότατα θα μπλέξει αν δεν ειναι στο ονομα του το ρολόι

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/8/2023 στις 9:27 ΜΜ, greekfragma είπε

τί είναι αυτά που λες;

δε ξέρεις καν αν έχει φαγητό στο ψυγείο μέχρι το σαββατοκύριακο και δε θα σου δώσει και λογαριασμό κιόλας.

για να χρωσταει 75 σε νερο πρεπει να χει κανα χρονο να πληρωσει. μπορει να κοψει 2 καφεδακια και να πληρωσει λιγο λιγο, μιλαμε για βασικα πραγματα. τζισους

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, duende said:

για να χρωσταει 75 σε νερο πρεπει να χει κανα χρονο να πληρωσει. μπορει να κοψει 2 καφεδακια και να πληρωσει λιγο λιγο, μιλαμε για βασικα πραγματα. τζισους

δε γνωρίζουμε πίσω από μια οθόνη τίποτα. μπορεί να ήταν οφειλές άλλου ατόμου που έφυγε νύκτα, μπορεί να υπήρξε διαρροή ή οικονομική αδυναμία λόγω έκτακτων άλλων εξόδων ας πούμε ένα έκτακτο θέμα υγείας.

αν είσασταν μια ζωή βολεψάκιδες και τα βγάζατε πέρα άνετα δε μπορείτε να μπείτε στα παπούτσια ενός ανθρώπου που ρωτάει κάτι τόσο απλό.

άλλοι που έχουμε μπει σε τέτοια παπούτσια παλιότερα, δείχνουμε σεβασμό και ξέρουμε καλύτερα.

τζισους φακιν κραηςτ σουπερσταρ

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, duende είπε

για να χρωσταει 75 σε νερο πρεπει να χει κανα χρονο να πληρωσει.

Δεν ξέρουμε αν μένει μόνος του ή αν πρόκειται για ζευγάρι ή με παιδί, παιδιά κλπ Αν μένουν 2 άτομα στο σπίτι τότε με φυσιολογική χρήση νερού (ντους, πλυντήριο κλπ) τα 75 ευρώ είναι ποσό που αντιστοιχεί σε 2 λογαριασμούς.

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.

Με αρκετή σπατάλη νερού σε Διαμέρισμα, πληρώνω 25€ το τρίμηνο.

τα 75€ είναι αρκετοί μήνες απλήρωτοι. Δεν είναι ο τελευταίος λογαριασμός....

image.png.e2b81d3227cbc712c490b4247f3c1288.png

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nabuko είπε

Δεν ξέρουμε αν μένει μόνος του ή αν πρόκειται για ζευγάρι ή με παιδί, παιδιά κλπ Αν μένουν 2 άτομα στο σπίτι τότε με φυσιολογική χρήση νερού (ντους, πλυντήριο κλπ) τα 75 ευρώ είναι ποσό που αντιστοιχεί σε 2 λογαριασμούς.

Ναι είναι 2 λογαριασμοί απλήρωτοι και είμαστε 4μελης οικογένεια...ωστόσο περιμένω τον επόμενο λογαριασμό για να πληρωθεί συνολικά...ευχαριστώ πολύ για την ωραία τοποθέτηση σας

3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Με αρκετή σπατάλη νερού σε Διαμέρισμα, πληρώνω 25€ το τρίμηνο.

τα 75€ είναι αρκετοί μήνες απλήρωτοι. Δεν είναι ο τελευταίος λογαριασμός....

image.png.e2b81d3227cbc712c490b4247f3c1288.png

Είναι 2 απλήρωτοι τετραμηνιαιοι λογαριασμοί και είμαστε 4μελης οικογένεια....υπάρχει πράγματι αδυναμία πληρωμής την παρούσα στιγμή αλλά όταν έρθει ο επόμενος θα πληρωθεί συνολικά...γι'αυτό και το άγχος μου μήπως κοπεί μέχρι να έρθει ο επομενος

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 957tsn είπε

Ναι είναι 2 λογαριασμοί απλήρωτοι και είμαστε 4μελης οικογένεια...ωστόσο περιμένω τον επόμενο λογαριασμό για να πληρωθεί συνολικά...ευχαριστώ πολύ για την ωραία τοποθέτηση σας

Είναι 2 απλήρωτοι τετραμηνιαιοι λογαριασμοί και είμαστε 4μελης οικογένεια....υπάρχει πράγματι αδυναμία πληρωμής την παρούσα στιγμή αλλά όταν έρθει ο επόμενος θα πληρωθεί συνολικά...γι'αυτό και το άγχος μου μήπως κοπεί μέχρι να έρθει ο επομενος

Καλύτερα  να βάλεις  τώρα 20-30  Ευρώ να μην έχεις κάποιο θέμα.. 

Σαν διακανονισμό περίπου.. Να φανεί ότι πλήρωσες κάτι.. 

Δημοσ.
2 hours ago, 957tsn said:

Μπαίνεις στο σάιτ της ΕΥΑΘ και πληρώνεις με δόσεις με την πιστωτική σου κάρτα.

https://portal.eyath.gr/#/guest

Δημοσ.

Δεν ξέρετε καν αν ζει σε περιοχή που θέλει αφαλάτωση. Παρόλο που δεν μαγείρευα και πολύ, στην Σύρο το νερό ερχόταν 35 ευρώ/4μηνο με καθημερινό μπάνιο. Βέβαια, στον λογαριασμό εκεί είχε και μια χρέωση για τα "δωρεάν" ΜΜΜ εντός Ερμούπολης 

Δημοσ.

Γενικά νερό δύσκολα κόβουν. Ίσως εξαρτάται και από την περιοχή αλλά γενικά αυτό έχω δει και ακούσει από άλλες περιοχές.

Σε επαρχία πιστεύω είναι πιο ελαστικοί. Εγώ είχα αφήσει σε ένα σπίτι απλήρωτο το νερό για καιρό.Επίσης άλλες φορές πλήρωνα τους λογαριασμούς μαζεμένους, Δε με ενόχλησε ποτέ κανείς. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι στη δική σου περιοχή ισχύει το ίδιο. Αν ήταν να ποντάρω θα έλεγα ότι δε στο κόβουν πάντως

• Like 1
Δημοσ.
On 24/08/2023 at 10:26, Joshua21 said:

Εγώ θα έλεγα να μην εφησυχάζεσαι, γενικά δεν το κόβουν για χρέη κάτω των 100€, αλλά κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δεν θα στο κόψουν για 75.

Όπως είπαν και παραπάνω προσπάθησε να το εξοφλήσεις σταδιακά αν δεν μπορείς με τη μία.

On 25/08/2023 at 14:11, duende said:

On 25/08/2023 at 14:22, Nabuko said:

Πολύ φτηνό νερό έχετε όλοι σας. Εγώ σε νησί πληρώνω μίνιμουμ 90 το τρίμηνο και μερικές φορές 120, πάντα το τρίμηνο. Πενταμελής οικογένεια. 

Δημοσ.
6 minutes ago, RTW4ever said:

Πολύ φτηνό νερό έχετε όλοι σας. Εγώ σε νησί πληρώνω μίνιμουμ 90 το τρίμηνο και μερικές φορές 120, πάντα το τρίμηνο. Πενταμελής οικογένεια. 

Εγώ πάντως δεν είπα πόσο πληρώνω.

Επίσης το ότι είστε πενταμελής οικογένεια δεν λέει κάτι, ο λογαριασμός δεν βγαίνει με το κεφάλι, με τα κυβικά που καταναλώθηκαν βγαίνει,

Δημοσ.
Just now, Joshua21 said:

Εγώ πάντως δεν είπα πόσο πληρώνω.

Επίσης το ότι είστε πενταμελής οικογένεια δεν λέει κάτι, ο λογαριασμός δεν βγαίνει με το κεφάλι, με τα κυβικά που καταναλώθηκαν βγαίνει,

Σώπαααα, δεν το 'ξερα. Προφανώς το είπα επειδή, όσο πιο πολλά άτομα, τόσο μεγαλύτερη κατανάλωση σε μπάνιο, κουζίνα κλπ., ώστε να υπάρχει αναλογία στη σύγκριση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...