Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα οφείλω 75€ στην υδρευση Θεσσαλονίκης γνωρίζει κάποιος εάν κινδυνεύω να μου το κόψουν?ευχαριστω

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, 957tsn είπε

Καλησπέρα οφείλω 75€ στην υδρευση Θεσσαλονίκης γνωρίζει κάποιος εάν κινδυνεύω να μου το κόψουν?ευχαριστω

Πιθανόν.. Πήγαινε για εξόφληση... Γρήγορα.. 

Δημοσ.
44 minutes ago, 957tsn said:

oxi

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 957tsn είπε

Οφειλές  πάνω απο ένα ποσό 70-90  Ευρω είναι επικίνδυνο για διακοπή.. Γι'αυτό είναι καλό να δίνονται τα χρήματα η με διακανονισμό.. Είναι ελάχιστο το ποσό.. 

• Like 1
Δημοσ.
Just now, 957tsn said:

Το γνωρίζετε καλά το θέμα να μην αγχώνομαι?

Ναι, κάποια στιγμή πήγαινε και πλήρωσε το, νερό δεν κόβουν για τέτοιο ποσό και σίγουρα δεν αφαιρούν ρολόι !

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 957tsn είπε

Το γνωρίζετε καλά το θέμα να μην αγχώνομαι?

Και αν στο κόψουν θα του ζητήσεις τα ρέστα;

επικοινώνησε με την υπηρεσία να σου πουν τι ισχύει.

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Πήγαινε και δώσε εστω 10€ 

Να φανεί ότι πληρωσες κάτι.

Καλά.. Δηλαδή αν δώσει 40-50 Ευρώ θα πέσει έξω!! 

• Confused 1
Δημοσ.
5 minutes ago, takoulou said:

Καλά.. Δηλαδή αν δώσει 40-50 Ευρώ θα πέσει έξω!! 

τί είναι αυτά που λες;

δε ξέρεις καν αν έχει φαγητό στο ψυγείο μέχρι το σαββατοκύριακο και δε θα σου δώσει και λογαριασμό κιόλας.

• Like 5
Δημοσ.

Γενικα εχει παρει το ματι μου για πανω απο 100 ευρω. Ισως παιζει ανα περιοχη και καλο ειναι να παρεις ενα τηλ. Αν ισχυει το >100, τοτε σημαινει οτι πρεπει να εκδοθει και ο 2ος λογαριασμος και να ληξει. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, greekfragma είπε

τί είναι αυτά που λες;

δε ξέρεις καν αν έχει φαγητό στο ψυγείο μέχρι το σαββατοκύριακο και δε θα σου δώσει και λογαριασμό κιόλας.

Επειδή έχει κάποια οφειλή.. Δεν είναι το σωστό να δώσει  και κάτι.. 

3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Γενικα εχει παρει το ματι μου για πανω απο 100 ευρω. Ισως παιζει ανα περιοχη και καλο ειναι να παρεις ενα τηλ. Αν ισχυει το >100, τοτε σημαινει οτι πρεπει να εκδοθει και ο 2ος λογαριασμος και να ληξει. 

Θα έχουν εκδοθεί 3-4 λογαριασμοί του νερού.. (Εξάλλου το νερό πάνω κάτω από 10 -15 Ευρώ το τρίμηνο δεν έρχεται παραπάνω) 

Δημοσ.

αν αναγράφει επάνω ο λογαριασμός ότι θα γίνει διακοπή ακόμα και πριν την λήξη του τελευταίου λογαριασμού ,

τότε ναι έχεις πιθανότητες διακοπής.

Δημοσ.

Σε Δευαθ πισω στον λογαριασμο δεν ελεγε κατι διακοπη απο οτι θυμαμαι αλλα ελεγε οτι οι οφειλες βεβαιωνονται στην εφορια

Δημοσ.

Συνήθως το όριο διακοπής είναι τα 100€. Βάλε ένα 20άρικο να είσαι σίγουρος και ξεκίνα να βάζεις ένα 20άρικο το μήνα να καλύψεις τρέχουσες και μελλοντικές οφειλές. Πραγματικά δεν υπάρχει καμία ουσία και κέρδος να μην πληρώνει κάποιος οφειλές του τύπου 10€ το μήνα. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...