Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Nikos3648 είπε

Τι να κάνω ρε παιδιά; 

Να πεις στον θείο να πει στον γιο του να σταματήσει να κάνει λαμογιές και να αρχίσει να κόβει αποδείξεις για να μην τρώει πρόστιμα. 

Δημοσ.
2 minutes ago, Nabuko said:

Να πεις στον θείο να πει στον γιο του να σταματήσει να κάνει λαμογιές και να αρχίσει να κόβει αποδείξεις για να μην τρώει πρόστιμα. 

Ο συγκεκριμένος θείος είναι αγύριστο κεφάλι δυστυχώς. Δεν ξέρω αν μπορεί να κόψει αποδείξεις γιατί ήδη δουλεύει ο γιος του αλλού. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nikos3648 είπε

Ο συγκεκριμένος θείος είναι αγύριστο κεφάλι δυστυχώς. Δεν ξέρω αν μπορεί να κόψει αποδείξεις γιατί ήδη δουλεύει ο γιος του αλλού. 

Τι πάει να πει αγύριστο κεφάλι? Ας κάτσει να τρώει πρόστιμα τότε. Πρόβλημά τους. 

Δημοσ.

κανε παλι επωνυμη καταγγελια αλλα αυτη τη φορα με τα πραγματικα σου στοιχεια για να ξερει με ποιον εχει να κανει

Δημοσ.
3 hours ago, Nabuko said:

Τι πάει να πει αγύριστο κεφάλι? Ας κάτσει να τρώει πρόστιμα τότε. Πρόβλημά τους. 

3 hours ago, kover said:

κανε παλι επωνυμη καταγγελια αλλα αυτη τη φορα με τα πραγματικα σου στοιχεια για να ξερει με ποιον εχει να κανει

Τότε θα νομίζει ότι είχαμε κάνει και την προηγούμενη και νομίζω μόνο λάδι στη φωτιά θα ρίξει. 

Δημοσ.

ερε τι έχει να γίνει οταν θα έχεις και ποσοστά από τα πρόστιμα μετά από  καταγγελία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...