Nabuko Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 23 ώρες πριν, Nikos3648 είπε Τι να κάνω ρε παιδιά; Να πεις στον θείο να πει στον γιο του να σταματήσει να κάνει λαμογιές και να αρχίσει να κόβει αποδείξεις για να μην τρώει πρόστιμα.
Nikos3648 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 2 minutes ago, Nabuko said: Να πεις στον θείο να πει στον γιο του να σταματήσει να κάνει λαμογιές και να αρχίσει να κόβει αποδείξεις για να μην τρώει πρόστιμα. Ο συγκεκριμένος θείος είναι αγύριστο κεφάλι δυστυχώς. Δεν ξέρω αν μπορεί να κόψει αποδείξεις γιατί ήδη δουλεύει ο γιος του αλλού.
Nabuko Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, Nikos3648 είπε Ο συγκεκριμένος θείος είναι αγύριστο κεφάλι δυστυχώς. Δεν ξέρω αν μπορεί να κόψει αποδείξεις γιατί ήδη δουλεύει ο γιος του αλλού. Τι πάει να πει αγύριστο κεφάλι? Ας κάτσει να τρώει πρόστιμα τότε. Πρόβλημά τους.
kover Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 κανε παλι επωνυμη καταγγελια αλλα αυτη τη φορα με τα πραγματικα σου στοιχεια για να ξερει με ποιον εχει να κανει
Nikos3648 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 3 hours ago, Nabuko said: Τι πάει να πει αγύριστο κεφάλι? Ας κάτσει να τρώει πρόστιμα τότε. Πρόβλημά τους. 3 hours ago, kover said: κανε παλι επωνυμη καταγγελια αλλα αυτη τη φορα με τα πραγματικα σου στοιχεια για να ξερει με ποιον εχει να κανει Τότε θα νομίζει ότι είχαμε κάνει και την προηγούμενη και νομίζω μόνο λάδι στη φωτιά θα ρίξει.
Aris_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 ερε τι έχει να γίνει οταν θα έχεις και ποσοστά από τα πρόστιμα μετά από καταγγελία
Προτεινόμενες αναρτήσεις