Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, micos000 είπε

Τα πιο διαδεδομένα είναι το kodi σαν πιο ολοκληρωμένο σύστημα και το vlc σαν ένα all-around player. Από εκεί και πέρα έχει και αρκετά άλλα -> https://www.techworm.net/2021/09/best-iptv-players-windows-pc.html

Τι vlc πώς το κανεις να λειτουργεί γιατί θέλει username και password 

Δημοσ.

Σίγουρα τα είδες όλα; Το 9o στη λίστα (IPTV Smarters Pro) είναι η καθ' αυτού εφαρμογή για subscribed iptv και την έχω δει να δουλεύει σε lg tv με άψογα αποτελέσματα (δεν είναι δωρεάν, στο lg store κοστίζει νομίζω 25€, δεν ξέρω για windows).

Δημοσ.
Στις 24/8/2023 στις 1:35 ΜΜ, micos000 είπε

Σίγουρα τα είδες όλα; Το 9o στη λίστα (IPTV Smarters Pro) είναι η καθ' αυτού εφαρμογή για subscribed iptv και την έχω δει να δουλεύει σε lg tv με άψογα αποτελέσματα (δεν είναι δωρεάν, στο lg store κοστίζει νομίζω 25€, δεν ξέρω για windows).

μου εβγαζε οτι θελει λεφτα , βρηκα μια δωρεαν εκδοση και θα την δοκιμασω αργοτερα να δω αν παιζει

Δημοσ.

Σε ποιο σημείο σου ζήτησε λεφτά; Η εφαρμογή για windows δεν φαίνεται να είναι με πληρωμή και μάλιστα γράφει ότι "The Premium Version features are not available for Win/Mac" οπότε το app για windows πρέπει να είναι η δωρεάν έκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...