HateMe Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 On 23/08/2023 at 08:13, sp3cial said: Σε τελευταία επικοινωνία τους θα απαιτήσω να μειώσουν τα έξοδα του επόμενου λογαριασμου για όλο το διάστημα που δεν έχουμε Internet Δεν χρειάζεται να απαιτήσεις. Είναι στάνταρ διαδικασία αυτή που μειώνουν τα έξοδα ανάλογα τις περιπτώσεις. 1 1
k_w_t Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Στις 23/8/2023 στις 5:46 ΜΜ, poulinos είπε δεν θα τραβηχτει νεο καλωδιο.εχει εσκαλιτ αρα απο το πεζοδρομιο υπογεια που παει το καλωδιο απλα θα γινει νεα ματιση. Υπαρχουν οικοδομικα τετραγωνα που το απερχομενο παει τοιχο-τοιχο απο το ενα κτιριο στο αλλο κτιριο. Εαν κοπηκε σε κατεδαφιση οπως εγραψε ο TS λογικα κατι τετοιο θα ηταν. 1
sp3cial Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 18 ώρες πριν, HateMe είπε Δεν χρειάζεται να απαιτήσεις. Είναι στάνταρ διαδικασία αυτή που μειώνουν τα έξοδα ανάλογα τις περιπτώσεις. Δεν τους εμπιστεύομαι.. θα το ζητήσω 😒 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Υπαρχουν οικοδομικα τετραγωνα που το απερχομενο παει τοιχο-τοιχο απο το ενα κτιριο στο αλλο κτιριο. Εαν κοπηκε σε κατεδαφιση οπως εγραψε ο TS λογικα κατι τετοιο θα ηταν. Ναι μάλλον αλλιώς θα ήταν τρελή σύμπτωση. Τελείως προχειροδουλειά δίπλα. Δεν μας ενημέρωσαν καθόλου ότι θα το κατεδαφίσουν ώστε να προετοιμαστούμε για τυχόν ζημιές και σκόνη στη πίσω αυλή.. τώρα βαρανε τα τρυπάνια από τις 07:10 το πρωί. Υπομονή…
andreaspA Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Στις 23/8/2023 στις 1:11 ΜΜ, greekfragma είπε Συνέλευση γίνεται ΠΑΝΤΑ όταν πρόκειται για ζητήματα υποδομής και αλλαγών. Και στις συνελεύσεις έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να είναι παρόντες και οι ένοικοι για ενημέρωση (άσχετα αν δεν έχουν δικαίωμα γνώμης) Αν διαβάσεις προσεκτικά τι γράφει, ΚΑΝΕΝΑ διαμέρισμα δεν έχει ευρυζωνική...μια μέρα έπεσαν όλα για όλους. Αν έγινε αχταρμάς στην εγκατάσταση με τα τρυπάνια και κόπηκε κάνα απερχόμενο της πολυκατοικίας μια χαρά επηρεάζει. Οχι. Δεν χρειαζεται συνελευση για να εγκριθει η προεγκατασταση οπτικης ινας στην πολυκατοικια. Μια υπογραφη απο τον διαχειριστη χρειαζεται μονο.
k_w_t Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Οχι. Δεν χρειαζεται συνελευση για να εγκριθει η προεγκατασταση οπτικης ινας στην πολυκατοικια. Μια υπογραφη απο τον διαχειριστη χρειαζεται μονο. Και κανονικα ουτε αυτη χρειαζεται αλλα την ζητανε τα συνεργεια για να μην μπλεξουν σε ιστοριες ..... 1
jkoukos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, k_w_t είπε Και κανονικα ουτε αυτη χρειαζεται αλλα την ζητανε τα συνεργεια για να μην μπλεξουν σε ιστοριες ..... Ο κανονισμός για τα δίκτυα FTTH στις οικοδομές, ασχολείται αποκλειστικά με τις σχετικές διαδικασίες, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η υποδομή. Ωστόσο ο διαχειριστής ή ο νόμιμος εκπρόσωπος της οικοδομής, έχει ευθύνες λειτουργίας της οικοδομής βάσει άλλων νομών και κανονισμών, τους οποίους οφείλουν να ακολουθήσουν οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Ναι, έστω και ένας ιδιοκτήτης να θέλει FTTH, υποχρεωτικά θα γίνει υποδομή στους ορόφους σε όλη την οικοδομή (σε κοινόχρηστο χώρο). Όμως οι εταιρείες νομιμοποιούνται να συναποφασίσουν για τις εργασίες και την όδευση των οπτικών ινών, αποκλειστικά με τον διαχειριστή ή τον νόμιμο εκπρόσωπο της οικοδομής και όχι με τον ιδιοκτήτη που ζητά την σύνδεση. Για τον λόγο αυτόν ζητούν την υπογραφή του στο σχετικό χαρτί ενημέρωσής του για τις απαιτούμενες διαδικασίες. 2
sp3cial Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Καλημέρα γύρισα σπιτι. Σασ βγάζω τις φωτογραφίες. Όχι ότι θα δείτε κάτι.. δεν ξέρω και που να τραβήξω χαχα. Ακόμα δεν έχουμε Internet και όπως ανέφερα προηγουμένως είπανε μέχρι τέλος Αυγούστου.. να δούμε. Τα πράσινα βέλη δείχνουν καλώδια αλλά δεν ξέρω τι είναι. Απλά κάνω υπομονή και θα τους ξαναπάρω τηλ από Δευτέρα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Αν εχεις καλο σημα 4g-5g στην περιοχη ,επειδη σε βλεπω να μενεις χωρις ιντερνετ για καιρο,σκεψου να παρεις ενα ρουτερ 4g+[100 ευρω καπου] με μια καρτα με απεριοριστα δεδομενα να τελειωνεις..Σιγουρα απο την παλια γραμμη σου καλυτερη θα ειναι,απλα δες αν εχεις καλο σημα πρωτα 1
sp3cial Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δεν έχω καλό σήμα εδώ που μένω η αλήθεια είναι αλλά δεν παίζει ρε γαμωτο να δώσω λεφτά τώρα.. ναι έτσι όπως το βλέπω θα μείνουμε καιρός εκτός Internet……. Δεν πειράζει παλεύεται. Όσο έχω ήδη παιχνίδια στις κονσόλες θα ζήσω 😋
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 On 25/08/2023 at 09:35, k_w_t said: Υπαρχουν οικοδομικα τετραγωνα που το απερχομενο παει τοιχο-τοιχο απο το ενα κτιριο στο αλλο κτιριο. Εαν κοπηκε σε κατεδαφιση οπως εγραψε ο TS λογικα κατι τετοιο θα ηταν. αυτο δεν ειναι ακριβως το απερχομενο.εσυ εννοεις το καλωδιο που παει τοιχο τοιχο απο το box και μετα. το απερχομενο κανονικα ειναι απο το καφαο μεχρι το box το οποιο παει υπογεια.ακομα και αν παει στο box ή στην επομενη χωνευτη και ριξει νεο καλωδιο μεχρι το σπιτι του κανεις δεν θα του πει τιποτα.θεωρητικα βεβαια το box απαγορευεται να το ανοιξει ασχετα βεβαια με το τι γινεται στην πραξη.αλλα απο επομενη χωνευτη αν θελει τραβαει καλωδιο και κανεις δεν θα ασχοληθει. επισης για το συγκεκριμενο χρηστη εφοσον εχει εσκαλιτ το καλωδιο ερχεται υπογεια στο 99,999999999 των περιπτωσεων On 25/08/2023 at 11:16, sp3cial said: Δεν τους εμπιστεύομαι.. θα το ζητήσω 😒 δεν ζητας απο τωρα.οταν φτιαχτει η βλαβη τους στελνεις τυπικα ενα email οτι εγω για 20 ημερες πχ δεν επαιζα.παρακαλω για πιστωση του παραπανω χρονικου οριου 5 hours ago, sp3cial said: Καλημέρα γύρισα σπιτι. Σασ βγάζω τις φωτογραφίες. Όχι ότι θα δείτε κάτι.. δεν ξέρω και που να τραβήξω χαχα. Ακόμα δεν έχουμε Internet και όπως ανέφερα προηγουμένως είπανε μέχρι τέλος Αυγούστου.. να δούμε. Τα πράσινα βέλη δείχνουν καλώδια αλλά δεν ξέρω τι είναι. Απλά κάνω υπομονή και θα τους ξαναπάρω τηλ από Δευτέρα. τα απερχομενα που ειναι και υπογεια συνηθως ειναι μαυρα.τωρα αν ειναι αυτο δεν ξερω.το δευτερο δεν μπορω να δω καλα.αλλα εφοσον εχεις κατανεμητη το καλωδιο στο 99,999999 % δεν ερχεται απο τοιχο σε τοιχο αλλα ερχεται υπογεια. 3 hours ago, sp3cial said: Δεν έχω καλό σήμα εδώ που μένω η αλήθεια είναι αλλά δεν παίζει ρε γαμωτο να δώσω λεφτά τώρα.. ναι έτσι όπως το βλέπω θα μείνουμε καιρός εκτός Internet……. Δεν πειράζει παλεύεται. Όσο έχω ήδη παιχνίδια στις κονσόλες θα ζήσω 😋 εκτος αν ο παροχος σου δωσει δωρεαν sim καρτα προσωρινα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 On 23/08/2023 at 13:43, Thresh said: Έτσι όπως είσαι, κάνε αίτηση για FTTH στον παροχό σου. Παίζει να ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα. "Ξανα"-επαναλαμβάνω. 😛 3
nyne Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Κανε οτι σου λεει ο Thresh και καλυτερη συνδεση θα εχεις και θα ξεμπερδεψεις και γρηγοροτερα .Εμας σε καλωδιακη βλαβη εκαναν τρεις μηνες να τη φτιαξουν και μιλαμε για ενα οικοδομικο τετραγωνο με τρεις πολυκατοικιες κτλ και δεν ειχε κανενας ιντερνετ και τηλεφωνο... 1 1
sp3cial Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Εξηγήστε μου λιγάκι γιατί με τρομάξατε (και καλά κάνατε) η οπτική ίνα πως είναι δυνατόν να μην επηρεάζεται από ολα αυτά; Τι γίνεται στην περίπτωση που μετακομίσουμε και εκεί δεν έχουμε οπτική ίνα; Επίσης στην φωτογραφία που βλέπετε τον κουβά ανάποδα, από κάτω του έχει ένα μαύρο χοντρουτσικο καλώδιο δεν ξέρω αν είναι αυτό. Θα παρουμε τηλ να μάθουμε ποσο πάει και βλέπουμε. Α επίσης πρέπει να έχω άδεια από τον ιδιοκτήτη μου για οπτική ίνα; Έχω κουτί της cosmote ακριβώς απέξω από το διαμερισμα Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2023 από sp3cial
jkoukos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, sp3cial είπε Α επίσης πρέπει να έχω άδεια από τον ιδιοκτήτη μου για οπτική ίνα; Έχω κουτί της cosmote ακριβώς απέξω από το διαμερισμα Όχι, κατηγορηματικά! Άδεια από τον ιδιοκτήτη θα χρειαζόταν αν ήσουν ο πρώτος που έκανε αίτημα, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για εγκατάσταση της υποδομής σε όλη την οικοδομή. Τώρα έχει ολοκληρωθεί η υποδομή, οπότε απλά κανείς σχετικό αίτημα σύνδεσης στον πάροχο που θέλεις.
k_w_t Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, poulinos είπε αυτο δεν ειναι ακριβως το απερχομενο.εσυ εννοεις το καλωδιο που παει τοιχο τοιχο απο το box και μετα. το απερχομενο κανονικα ειναι απο το καφαο μεχρι το box το οποιο παει υπογεια.ακομα και αν παει στο box ή στην επομενη χωνευτη και ριξει νεο καλωδιο μεχρι το σπιτι του κανεις δεν θα του πει τιποτα.θεωρητικα βεβαια το box απαγορευεται να το ανοιξει ασχετα βεβαια με το τι γινεται στην πραξη.αλλα απο επομενη χωνευτη αν θελει τραβαει καλωδιο και κανεις δεν θα ασχοληθει. επισης για το συγκεκριμενο χρηστη εφοσον εχει εσκαλιτ το καλωδιο ερχεται υπογεια στο 99,999999999 των περιπτωσεων Στον δρομο που μενω βγαινει ενα καλωδιο στην γωνια και παει τοιχο τοιχο σε 6-7 σπιτια.. Ισω γιατι ειναι παλιες μονοκατοικιες τα πιο πολλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα