sp3cial Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Σας ευχαριστώ πολύ, νιώθω τυχερή που δημοσίευσα εδώ το θέμα. Έμαθα παρα πολλά πράγματα. Μαντέψτε. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό αλλά μασ πήραν τηλέφωνο η Vodafone και μας εξήγησαν ότι υπαρχει μεγάλο πρόβλημα με τα καλώδια έξω και ότι μέχρι τέλος του μηνός θα φτιαχτεί! (Λες και διάβασαν το ποστ μου χαχα)
insoholic Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 4 hours ago, sp3cial said: edit: μέχρι και κάτω σε εμάς (ημιυπογειο) μας έβαλαν κουτί απέξω. Εμείς δεν έχουμε υπογράψει κάτι. Θα ρωτήσω τον ιδιοκτήτη μας. Σε μια πολυκατοικία, όταν ενας ζητησει οπτικη ινα, κανουν εγκατάσταση σε όλους ωστε να ειναι διαθέσιμα σε περίπτωση που βγει νεος πελάτης. Το ιδιο εκαναν και σε εμας. Ποιος μας λεει οτι δεν κοπηκε και η οπτικη ινα με τις εργασιες; Θα πρεπει να βρεις το διαμερισμα που εβαλε ινα και να δεις αν εχει ιντερνετ κανονικα. Επειτα κανεις σύνδεση με ινα αν το θελεις. 1
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 11 minutes ago, sp3cial said: Σας ευχαριστώ πολύ, νιώθω τυχερή που δημοσίευσα εδώ το θέμα. Έμαθα παρα πολλά πράγματα. Μαντέψτε. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό αλλά μασ πήραν τηλέφωνο η Vodafone και μας εξήγησαν ότι υπαρχει μεγάλο πρόβλημα με τα καλώδια έξω και ότι μέχρι τέλος του μηνός θα φτιαχτεί! (Λες και διάβασαν το ποστ μου χαχα) δεν σε νοιαζει που εχει κοπει το απερχομενο ουτε την voda. ειναι χαλκοε του οτε.εσυ το δινεις βλαβη voda και η voda σε οτε. κσι ο οτε σε εξωτερικη εταιρεια.αν μπορεις να βαλεις ftth βαλε για απειρους λογουε.πιο ευκοκη η αποκατασταση.λιγοτερες βλαβες και αλλα 500 + 4 hours ago, k_w_t said: Ο εργολαβος που εκανε την κατεδαφιση εκοψε το απερχομενο του ΟΤΕ . Μεχρι να τραβηχτει καινουργιο απο το ΚΑΦΑΟ σε καινουργια διαδρομη αφου το διπλα κτηριο δεν υπαρχει πια!! Πιο γρηγορα θα βαλεις οπτικη δεν θα τραβηχτει νεο καλωδιο.εχει εσκαλιτ αρα απο το πεζοδρομιο υπογεια που παει το καλωδιο απλα θα γινει νεα ματιση. 1
sp3cial Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δεν ξέρω αν τη χρειάζομαι ακόμα την οπτική ίνα. Αυτό που κάνουμε είναι χρήση κινητών σε social media και single player gaming σε κονσόλες τελευταίας γενιάς. Θέλω να πω ότι όλα κατεβαίνουν σχετικά γρήγορα και δεν έχουμε παράπονο. Βέβαια το μέλλον πια είναι η οπτική ίνα και πιστεύω πως παντού όλα θα αλλάξουν, δηλαδή αντίο ADSL. Πάντως θα δω τις τιμές αν είναι πολύ πιο ακριβό δεν με ψήνει γιατί και με την ADSL μια χαρά δουλειά κάνουμε. 🤔
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 1 hour ago, sp3cial said: Δεν ξέρω αν τη χρειάζομαι ακόμα την οπτική ίνα. Αυτό που κάνουμε είναι χρήση κινητών σε social media και single player gaming σε κονσόλες τελευταίας γενιάς. Θέλω να πω ότι όλα κατεβαίνουν σχετικά γρήγορα και δεν έχουμε παράπονο. Βέβαια το μέλλον πια είναι η οπτική ίνα και πιστεύω πως παντού όλα θα αλλάξουν, δηλαδή αντίο ADSL. Πάντως θα δω τις τιμές αν είναι πολύ πιο ακριβό δεν με ψήνει γιατί και με την ADSL μια χαρά δουλειά κάνουμε. 🤔 οταν πας ftth δεν γυρνας πισω.και εγω ειχα adsl. εβαλα vdsl και ας μην την χρειαζομαι.πιο πολυ την εβαλα λογω της μικροτερης πιθανοτητας βλαβης. και πιο ευκολη αποκατασταση βλαβης οπως και διαπιστωσης βλαβης
SabotazNic Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, filip123go είπε Στη δική μας περίπτωση ο διαχειριστής τυχαίνει να είναι και ο ιδιοκτήτης με τα περισσότερα διαμερίσματα, οπότε δεν έγινε καμια συνέλευση. (μπορεί να ισχύει κάτι αντίστοιχο και στο ts) . Επίσης, το ότι υπάρχει κουτί cosmote στη πολυκατοικία, δεν έχει καμια σχέση με το ότι έχει πρόβλημα η voda (η τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να έχει) . Είναι τελείως χωριστή εγκατάσταση (πρέπει να περάσει διαφορετικό καλώδιο μέσα στο σπίτι, να έρθει συνεργείο, να ανοίξει τρύπες κλπ κλπ.) Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά εαν ισχύει το πιο πάνω, καλό Σεπτέμβρη θα σου έρθουν. 8 ώρες πριν, greekfragma είπε Συνέλευση γίνεται ΠΑΝΤΑ όταν πρόκειται για ζητήματα υποδομής και αλλαγών. Και στις συνελεύσεις έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να είναι παρόντες και οι ένοικοι για ενημέρωση (άσχετα αν δεν έχουν δικαίωμα γνώμης) Αν διαβάσεις προσεκτικά τι γράφει, ΚΑΝΕΝΑ διαμέρισμα δεν έχει ευρυζωνική...μια μέρα έπεσαν όλα για όλους. Αν έγινε αχταρμάς στην εγκατάσταση με τα τρυπάνια και κόπηκε κάνα απερχόμενο της πολυκατοικίας μια χαρά επηρεάζει. Δεν χρειαζεται η συνελευση για οπτικη ινα. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ να θελει, ο διαχειριστης δεν μπορει να αρνηθει. Μπορει σε αυτην την περιπτωση ειτε ο ιδιος ο διαχειριστης να ηθελε, ειτε να τον προσεγγισε καποιος. edit: ειδα μετα οτι το εγραψαν ηδη 2 φορες 3 ώρες πριν, sp3cial είπε Δεν ξέρω αν τη χρειάζομαι ακόμα την οπτική ίνα. Αυτό που κάνουμε είναι χρήση κινητών σε social media και single player gaming σε κονσόλες τελευταίας γενιάς. Θέλω να πω ότι όλα κατεβαίνουν σχετικά γρήγορα και δεν έχουμε παράπονο. Βέβαια το μέλλον πια είναι η οπτική ίνα και πιστεύω πως παντού όλα θα αλλάξουν, δηλαδή αντίο ADSL. Πάντως θα δω τις τιμές αν είναι πολύ πιο ακριβό δεν με ψήνει γιατί και με την ADSL μια χαρά δουλειά κάνουμε. 🤔 Παιζει να ειναι στην ιδια τιμη. Δεν χανεις κατι να ρωτησεις παντως. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2023 από SabotazNic 1
greekfragma Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 για ενημέρωση μίλησα σαν πολυκατοικία και μάλιστα επεσήμανα οτι ο ένοικος δεν έχει λόγο στην συνέλευση απλά ενημερώνεται. -ναι γεια σας παιδιά. θα βάλω οπτική ίνα ως ιδιοκτήτης στο διαμέρισμά μου και θα έρθει εταιρία για εγκατάσταση. όσοι άλλοι θέλετε σας ενημερώνω για να επωφεληθείτε με αιτήσεις στο πάροχό σας. και έρχεστε και μου κάνετε παράθεση ότι έγραψα για αρνήσεις και γω δε ξέρω τι άλλο.
SabotazNic Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε για ενημέρωση μίλησα σαν πολυκατοικία και μάλιστα επεσήμανα οτι ο ένοικος δεν έχει λόγο στην συνέλευση απλά ενημερώνεται. -ναι γεια σας παιδιά. θα βάλω οπτική ίνα ως ιδιοκτήτης στο διαμέρισμά μου και θα έρθει εταιρία για εγκατάσταση. όσοι άλλοι θέλετε σας ενημερώνω για να επωφεληθείτε με αιτήσεις στο πάροχό σας. και έρχεστε και μου κάνετε παράθεση ότι έγραψα για αρνήσεις και γω δε ξέρω τι άλλο. "Συνέλευση γίνεται ΠΑΝΤΑ όταν πρόκειται για ζητήματα υποδομής και αλλαγών."
greekfragma Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 3 minutes ago, SabotazNic said: "Συνέλευση γίνεται ΠΑΝΤΑ όταν πρόκειται για ζητήματα υποδομής και αλλαγών." αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι και εξελιγμένα κοινωνικά όντα κάνουμε συνελεύσεις για πράγματα που μπορεί να επηρεάζουν το διπλανό μας και για μια καλύτερη συμβίωση.
SabotazNic Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, greekfragma είπε αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι και εξελιγμένα κοινωνικά όντα κάνουμε συνελεύσεις για πράγματα που μπορεί να επηρεάζουν το διπλανό μας και για μια καλύτερη συμβίωση. Επειδη εκανε μ@λ@κια ο εργολαβος, δεν σημαινει οτι επηρεαζει αρνητικα τον διπλανο μας η υπαρξη οπτικης ινας. 1 1
greekfragma Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 1 minute ago, SabotazNic said: Επειδη εκανε μ@λ@κια ο εργολαβος, δεν σημαινει οτι επηρεαζει αρνητικα τον διπλανο μας η υπαρξη οπτικης ινας. είσαι συγκεντρωμένος με άλλα σήμερα. κλείσε το θρεντ και άνοιξε το άλλη ώρα και ξαναδιάβασε τι έγραψα και γιατί το έγραψα.
sp3cial Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δεν χρειαζεται η συνελευση για οπτικη ινα. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ να θελει, ο διαχειριστης δεν μπορει να αρνηθει. Μπορει σε αυτην την περιπτωση ειτε ο ιδιος ο διαχειριστης να ηθελε, ειτε να τον προσεγγισε καποιος. edit: ειδα μετα οτι το εγραψαν ηδη 2 φορες Παιζει να ειναι στην ιδια τιμη. Δεν χανεις κατι να ρωτησεις παντως. Θα ρωτήσω ναι, να δω τι τιμή παίζει 🤔 1
jkoukos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 18 ώρες πριν, greekfragma είπε για ενημέρωση μίλησα σαν πολυκατοικία και μάλιστα επεσήμανα οτι ο ένοικος δεν έχει λόγο στην συνέλευση απλά ενημερώνεται. Μπορεί όντως να εννοούσες άλλο πράγμα, αλλά όπως το έγραψες ήσουν απόλυτος και έβγαινε συμπέρασμα ότι απαιτείται συνέλευση. Ο νόμος είναι υπέρτερος του κανονισμού μιας πολυκατοικίας και ειδικά όσον αφορά υπηρεσίες και δημοσίων (όχι με την έννοια αρχών ή υπηρεσιών) υποδομών κοινής ωφέλειας. 1
greekfragma Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 3 minutes ago, jkoukos said: Μπορεί όντως να εννοούσες άλλο πράγμα, αλλά όπως το έγραψες ήσουν απόλυτος και έβγαινε συμπέρασμα ότι απαιτείται συνέλευση. Ο νόμος είναι υπέρτερος του κανονισμού μιας πολυκατοικίας και ειδικά όσον αφορά υπηρεσίες και δημοσίων (όχι με την έννοια αρχών ή υπηρεσιών) υποδομών κοινής ωφέλειας. ναι πολλές φορές θεωρώ αυτονόητο ότι κρατάμε ακόμα ένα στοιχειώδες επίπεδο σαν κοινωνία για τις μεταξύ μας συνεννοήσεις συναλλαγές σε επίπεδο γειτονιάς. δε μπορώ να χωνέψω δηλαδή οτι θα φωνάξει κάποιος ιδιοκτήτης συνεργείο για εγκατάσταση οπτικής και δε θα υπάρξει έστω μια ενημέρωση στους υπόλοιπους για λόγους φασαρίας-θορύβου-όχλησης του στυλ "αγαπητοί γείτονες αύριο στις 10 θα έρθει συνεργείο για εγκατάσταση οπτικής. συγγνώμη για την ενόχληση ή όποιος θέλει καλύτερο ίντερνετ είμαστε πλέον έτοιμοι προς τους παρόχους" 1
jkoukos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Ενημέρωση μπορεί να γίνει εκτός συνέλευσης που είναι κάτι επίσημο και συνήθως γίνεται για σπουδαίο λόγο που επηρεάζει την κοινή ιδιοκτησία όλων. Κάλιστα μπορεί ένας ιδιοκτήτης ή ο διαχειριστής, να βγάλει σχετική ενημέρωση είτε στον πίνακα ανακοινώσεων είτε σε κάθε διαμέρισμα. Έτσι το κάναμε εμείς. Δεν φωνάζει κανείς ιδιοκτήτης συνεργείο. Όλα γίνονται μέσω του διαχειριστή ή του νόμιμου εκπροσώπου της οικοδομής. Είναι ευθύνη του προβλεπόμενη εκ του νόμου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα