filip123go Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 1 minute ago, greekfragma said: ώρα να αναζητήσετε και ευθύνες από όποιον εργολάβο γκρέμισε το διπλανό και έκανε τη ζημιά. Yep, και εαν φταίει όντως αυτο, ο εργολάβος πρέπει να πληρώσει και τη ζημια... Καλά ξεμπερδέματα ts ... (ας ελπίσουμε ότι είναι κάτι άλλο.... ) 1
sp3cial Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Η πλάκα είναι ότι το καφαο αν το λέω σωστά είναι στην άλλη γωνία από ότι στην δίπλα μονοκατοικία που κατεδαφίστηκε. Θα βγάλω όταν γυρίσω, θα ανοίξω νέο θέμα αν μου επιτραπεί. γενικα ο υπεύθυνος ήταν πολύ μαλακ@σ γιατί πέφτανε μικρά μπάζα στη πίσω αυλή μας.. και του έκανα παράπονα και δεν ενδιαφέρθηκε. Ούτε δίχτυ είχε βάλει ούτε τίποτα… εγώ μόνη δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό. Θα μιλήσω με τον διαχειριστή… Μεγάλο πακέτο. Είμαι αισιόδοξη βέβαια να λειτουργήσει κάτι σωστά…
filip123go Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 1 minute ago, sp3cial said: Η πλάκα είναι ότι το καφαο αν το λέω σωστά είναι στην άλλη γωνία από ότι στην δίπλα μονοκατοικία που κατεδαφίστηκε. Θα βγάλω όταν γυρίσω, θα ανοίξω νέο θέμα αν μου επιτραπεί. γενικα ο υπεύθυνος ήταν πολύ μαλακ@σ γιατί πέφτανε μικρά μπάζα στη πίσω αυλή μας.. και του έκανα παράπονα και δεν ενδιαφέρθηκε. Ούτε δίχτυ είχε βάλει ούτε τίποτα… εγώ μόνη δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό. Θα μιλήσω με τον διαχειριστή… Μεγάλο πακέτο. Είμαι αισιόδοξη βέβαια να λειτουργήσει κάτι σωστά… Οι πολυκατοικίες γύρω από τη δική σας, έχουν internet? 1
greekfragma Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 1 minute ago, sp3cial said: Η πλάκα είναι ότι το καφαο αν το λέω σωστά είναι στην άλλη γωνία από ότι στην δίπλα μονοκατοικία που κατεδαφίστηκε. Θα βγάλω όταν γυρίσω, θα ανοίξω νέο θέμα αν μου επιτραπεί. γενικα ο υπεύθυνος ήταν πολύ μαλακ@σ γιατί πέφτανε μικρά μπάζα στη πίσω αυλή μας.. και του έκανα παράπονα και δεν ενδιαφέρθηκε. Ούτε δίχτυ είχε βάλει ούτε τίποτα… εγώ μόνη δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό. Θα μιλήσω με τον διαχειριστή… Μεγάλο πακέτο. Είμαι αισιόδοξη βέβαια να λειτουργήσει κάτι σωστά… συνεχίζεις σε αυτό το θέμα. οι φωτογραφίες που θα δείχνουν το παλιό καλώδιο (δε μας απασχολεί η οπτική ίνα της cosmote) πως έρχεται στο κτίριό σας και τι παίζει με το διπλανό κατεδαφισμένο είναι το ζουμί. μπορεί το καλώδιο να έρχεται και υπογείως εκεί που έσκαψε ο δίπλα για τα μπάζα στο πεζοδρόμιο ας πούμε. απλά να ξέρεις οτι παίζει να φάτε σίγουρα ενα μήνα για την αποκατάσταση. συντομότερα είναι πολύ χλωμό. 1
sp3cial Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Είμαστε γωνιακή πολυκατοικία. Η δίπλα στα αριστερά μας γκρεμίστηκε. Το άλλο σπιτι είναι από πίσω. Δηλαδή στον άλλον κάθετο δρόμο. Το καφαο είναι ακριβώς στη γωνία. Καλή ιδέα θα ρωτήσω. Μόλις τώρα, greekfragma είπε συνεχίζεις σε αυτό το θέμα. οι φωτογραφίες που θα δείχνουν το παλιό καλώδιο (δε μας απασχολεί η οπτική ίνα της cosmote) πως έρχεται στο κτίριό σας και τι παίζει με το διπλανό κατεδαφισμένο είναι το ζουμί. μπορεί το καλώδιο να έρχεται και υπογείως εκεί που έσκαψε ο δίπλα για τα μπάζα στο πεζοδρόμιο ας πούμε. απλά να ξέρεις οτι παίζει να φάτε σίγουρα ενα μήνα για την αποκατάσταση. συντομότερα είναι πολύ χλωμό. Να ρωτήσω είναι σίγουρο όμως ότι θα φτιαχτεί έτσι; Θέλω να πω ότι δεν θα αναγκαστούμε να μετακομίσουμε για αυτό τώρα…. Σε μελλοντικό χρόνο…
filip123go Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 1 minute ago, sp3cial said: Να ρωτήσω είναι σίγουρο όμως ότι θα φτιαχτεί έτσι; Θέλω να πω ότι δεν θα αναγκαστούμε να μετακομίσουμε για αυτό τώρα…. Σε μελλοντικό χρόνο… Θα φτιαχτεί σίγουρα. Απλά μπορεί να αργήσει λίγο. Μίλα με voda (μην πεις για κατεδαφίσεις κλπ κλπ, απλά δεν έχεις ιντερνετ) και θα σου δώσουν δεδομένα μέχρι να φτιαχτεί το πρόβλημα. Εαν δεν έχεις sim με voda, θα πρέπει να πας να βγάλεις. 1 1
sp3cial Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, filip123go είπε Θα φτιαχτεί σίγουρα. Απλά μπορεί να αργήσει λίγο. Μίλα με voda (μην πεις για κατεδαφίσεις κλπ κλπ, απλά δεν έχεις ιντερνετ) και θα σου δώσουν δεδομένα μέχρι να φτιαχτεί το πρόβλημα. Εαν δεν έχεις sim με voda, θα πρέπει να πας να βγάλεις. Σε ευχαριστώ πολύ. Κάπως καθησύχασα.. ναι έχω πάρει δωρεάν δεδομένα (είναι και κάπως όφελος γιατί είμαι εκτός πόλης). Ας κλείσει το θέμα. Πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε μαζί μου! Κατάλαβα και κάποια πράγματα. Αν δεν είχα αναφέρει τη κατεδάφιση δεν θα το συνδύαζα γιατί είναι στη άλλη μεριά του καφαο. Θα ρωτήσω και τριγύρω και θα μάθω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Έτσι όπως είσαι, κάνε αίτηση για FTTH στον παροχό σου. Παίζει να ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα. 9
k_w_t Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ο εργολαβος που εκανε την κατεδαφιση εκοψε το απερχομενο του ΟΤΕ . Μεχρι να τραβηχτει καινουργιο απο το ΚΑΦΑΟ σε καινουργια διαδρομη αφου το διπλα κτηριο δεν υπαρχει πια!! Πιο γρηγορα θα βαλεις οπτικη Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2023 από k_w_t 1
sp3cial Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, k_w_t είπε Ο εργολαβος που εκανε την κατεδαφιση εκοψε το απερχομενο του ΟΤΕ . Μεχρι να τραβηχτει καινουργιο απο το ΚΑΦΑΟ σε καινουργια διαδρομη αφου το διπλα κτηριο δεν υπαρχει πια!! Πιο γρηγορα θα βαλεις οπτικη Η οπτική μπορεί να μπει και από Vodafone δηλαδή; Ποια η διαφορα; Έχουμε των 100 γραμμή και είμαστε πολύ ευχαριστημένες! Δεν ξέρω αν αξίζει να μπω σε οπτική ίνα.
greekfragma Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 4 minutes ago, sp3cial said: Η οπτική μπορεί να μπει και από Vodafone δηλαδή; Ποια η διαφορα; Έχουμε των 100 γραμμή και είμαστε πολύ ευχαριστημένες! Δεν ξέρω αν αξίζει να μπω σε οπτική ίνα. η διαφορά είναι στο πόσο γρήγορα θα μπει η οπτική σε σχέση με το να σας φτιάξουν ξανά το κομμένο καλώδιο από όποιον έκανε εργασίες και το ξερίζωσε. προφανώς η οπτική είναι έξω από το διαμέρισμα σας έτοιμη και περιμένει την αίτηση. 1
Dinos1973 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 5 hours ago, sp3cial said: Καλημέρα! Από τις 11 Αυγούστου το πρωί παρατηρήσαμε ότι δεν είχαμε Internet ούτε τηλέφωνο. Δηλώσαμε βλάβη στην Vodafone. Μαθαίνω την ίδια μέρα ότι ούτε ο από πάνω μας έχει Internet cosmote, και ούτε στον τελευταίο όροφο. Περνάνε οι μέρες και μιλάω ξανά με Vodafone. Μου λένε ότι είναι υπό ευθύνη του δημοσίου συνεργείου…. Έχουμε 23 του μήνα και ακόμα τίποτα. Έχω μιλήσει με Vodafone 2-3 φορές αλλά δεν έχω πάρει παραπάνω πληροφορίες ας πούμε για ποια μέρα θα είναι έτοιμο το Internet ή τι συμβαίνει.. Σε τελευταία επικοινωνία τους θα απαιτήσω να μειώσουν τα έξοδα του επόμενου λογαριασμου για όλο το διάστημα που δεν έχουμε Internet. Ποσο καιρό θα πάρει, από 1η του μήνα ξεκινώ δουλειά και το χρειάζομαι. Έχετε καμία ιδέα, καμία συμβουλή τι άλλο μπορώ να κάνω; Φοβάμαι ότι θα καθυστερήσει απίστευτα πολύ. Είναι και ο Αύγουστος στη μέση. ΥΓ. Δεν ήξερα που να το δημοσιεύσω το θέμα. Ας μεταφερθεί αν είναι σε λάθος σημείο! Ευχαριστώ. Αμα ειναι γενικευμενο πιθανον να υπαρχει βλαβη στο κουτι του οτε που περνανε οι γραμμες στην περιοχη σας. 1
sp3cial Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 8 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Αμα ειναι γενικευμενο πιθανον να υπαρχει βλαβη στο κουτι του οτε που περνανε οι γραμμες στην περιοχη σας. Ναι δυστυχώς μετά από συζήτηση των μελών εδώ σε αυτό καταλήξαμε.. το σημαντικό είναι ότι θα φτιαχτεί, δεν μπορεί! Δεν λέτε πάλι καλά που συνέβη όσο είναι Αύγουστος και λείπουμε γενικά.. τον Σεπτέμβριο όμως ελπίζω να είμαστε πίσω σε νορμαλ καταστάσεις! Ήθελα να δω αν μπορώ κάπως να επισπευσω τη διαδικασία αλλά βλέπω περιπλέκεται η κατάσταση!
k_w_t Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sp3cial είπε Η οπτική μπορεί να μπει και από Vodafone δηλαδή; Ποια η διαφορα; Έχουμε των 100 γραμμή και είμαστε πολύ ευχαριστημένες! Δεν ξέρω αν αξίζει να μπω σε οπτική ίνα. Η οπτικη μπαινει στα κτιρια απο ενα απο τους 3 παροχους και αυτοι δινουν γραμμη στους αλλους 2. Εσενα εχει εγκατασταση στην πολυκατοικια απο Cosmote και βαζεις οποιον παροχο θες... Cosmoteo-Nova-Vodafone.. Αλοιμονο σε εμας που ακομα δεν εχουν σκαψει για οπτικες στην περιοχη... Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2023 από k_w_t 1
jkoukos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, greekfragma είπε Συνέλευση γίνεται ΠΑΝΤΑ όταν πρόκειται για ζητήματα υποδομής και αλλαγών. Και στις συνελεύσεις έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να είναι παρόντες και οι ένοικοι για ενημέρωση (άσχετα αν δεν έχουν δικαίωμα γνώμης) Υπάρχει κανονισμός τα τελευταία χρόνια που ορίζει την διαδικασία υποδομής και παροχής συνδέσεων οπτικών ινών στις οικοδομές. Σε αυτόν προβλέπεται ότι ο ιδιοκτήτης (και μέσω αυτού, ο ενοικιαστής) ενός διαμερίσματος κάνει σχετικό αίτημα σύνδεσης στον δικό του πάροχο και εξασφαλίζει την υπογραφή του διαχειριστή της οικοδομής ή του νόμιμου εκπροσώπου αυτής, με ενημέρωσή του αρχικά για το τι θα γίνει και στην συνέχεια θα συναποφασίσει με τον τεχνικό της εταιρείας που έχει αναλάβει την περιοχή, όσον αφορά την όδευση των καναλιών και των οπτικών ινών σε όλους τους ορόφους (τοποθετείται ένας κεντρικός κατανεμητής στην είσοδο ή το υπόγειο της οικοδομής και από ένας υποκατανεμητής σε κάθε όροφο στον οποίο θα συνδεθούν τα διαμερίσματα αυτού). Γενική συνέλευση χρειάζεται αποκλειστικά αν ΟΛΟΙ οι ιδιοκτήτες (100%) δεν θέλουν υποδομή και υπηρεσία FTTH. Ειδάλλως έστω και ένας να θέλει, ΔΕΝ απαιτείται γενική συνέλευση και προχωρούν οι διαδικασίες. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα