doubleh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα, σήμερα είπα να δοκιμάσω το παλιό μου ρούτερ, fritz box 7590. Το έβαλα και συγχρόνισε σε 55/5. Όμως η σύνδεση είναι 100άρα. Βάζω πάλι το speedport, η σύνδεση πλέον δουλεύει ως 50άρα. Η σύνδεση κανονικά είναι 100άρα, cosmote. Πώς γίνεται να έπεσε σε 50άρα με το που έβαλα το παλιό ρούτερ; Καμιά ιδέα κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Οι λογοι που μπορει να κλειδώσει σε χαμηλοτερο προφιλ ειναι πολλοί και διάφοροι. 99% βέβαια αν μιλησεις με εξυπηρέτηση θα το δουν/φτιάξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 On 22/08/2023 at 20:40, doubleh said: Καλησπέρα, σήμερα είπα να δοκιμάσω το παλιό μου ρούτερ, fritz box 7590. Το έβαλα και συγχρόνισε σε 55/5. Όμως η σύνδεση είναι 100άρα. Βάζω πάλι το speedport, η σύνδεση πλέον δουλεύει ως 50άρα. Η σύνδεση κανονικά είναι 100άρα, cosmote. Πώς γίνεται να έπεσε σε 50άρα με το που έβαλα το παλιό ρούτερ; Καμιά ιδέα κάποιος; το 7590 υποστηριζει vectoring οποτε μηπως ησουν 50 πριν και δεν το ειχες προσεξει. το μονο που θα μπορουσε σε modem χωρις vectoring να σε ριχνε σε κανα adsl.τυπικα ενα firmware update και hard reset στο fritz box Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubleh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Σας ευχαριστώ πολύ. Τελικά το πρόβλημα δεν ήταν πρόβλημα. Είμαι φιλοξενουμενος κ οι ιδιοκτήτες μείωσαν την ταχύτητα χωρίς να το ξέρω από 100 σε 50 λίγο καιρό πριν κάνω τη δοκιμή του 7590. Όταν έβαλα το 7590 έπαθα το πρώτο σοκ. Όταν ξαναέβαλα το παλιό κ η ταχύτητα ήταν πάλι 50 έχασα την μπάλα. Νιώθω σαν θύμα φάρσας ή σαν να έπαιζα σε ελληνική ταινία. Τέλος καλό όλα καλά. Σας ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 1 hour ago, doubleh said: Σας ευχαριστώ πολύ. Τελικά το πρόβλημα δεν ήταν πρόβλημα. Είμαι φιλοξενουμενος κ οι ιδιοκτήτες μείωσαν την ταχύτητα χωρίς να το ξέρω από 100 σε 50 λίγο καιρό πριν κάνω τη δοκιμή του 7590. Όταν έβαλα το 7590 έπαθα το πρώτο σοκ. Όταν ξαναέβαλα το παλιό κ η ταχύτητα ήταν πάλι 50 έχασα την μπάλα. Νιώθω σαν θύμα φάρσας ή σαν να έπαιζα σε ελληνική ταινία. Τέλος καλό όλα καλά. Σας ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας. ε ναι δεν κολλαγε να σου κανε θεμα το 7590.παιζει μεχρι 300 mbit vdsl super vectoring Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα